PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
دلیل اصلی که دارن این کار رو انجام میدن و قصد دارند داستان رو برای طرفداران بازی اسپویل کنند این هست که بازی رو توی نظر طرفدار با اسپویل خراب کنند تا هیجان ولذتی که قرار بود سر داستان به دست بیاری از بین بره تمام این کارها برای تخریب بازی هست

آره دقیقا همینه
بهشون تبریک میگم
موفق شدن کل هیجان درون منو برای اندینگ کار از بین ببرن
نمیدونم اصلا یارو واقعا اسپویل کرده یا یه چیزی پرونده واسه خودش تو اون لحظه
ولی در هر صورت این همه تلاش و همت واقعا جای تقدیر داره

• Like
Reactions: mdtnt
از نظر من شعار شعاره...چه سیاسی باشه چه مذهبی

شما اصلاً متوجه عرایض بنده نشدی من دارم میگم plot goal داستان اینه اصلاً شعار نیست :D تو خلق Mario هم کسی به Miyamoto این هدف را دیکته نکرده و نه Miyamoto خواسته برای رضایت گروه خاصی این نوع روایت را انجام بده ، خودش اینجوری دوست

داشته اگر غیر این بود یه بحث دیگه بود

کاری هم به خانوم ایکس یا اقای نیل ندارم چیا گفتن
مهم حرفیه که نیل تو این بازی زده....خیلی سادس

کلیت داستان که سعی در جواب این سوال هست برام روشنه "آیا انتقام ما را به رستگاری میرسونه ؟" ولی باشه اگر دوست ندارین مورد side story صحبت کنید ، من اصراری ندارم

من این پست را قبلاً تو Movie Center دادم درباره برخود با diversity و مسائل دیگه ، این جا هم میزارمش تا مطلب براتون روشن بشه :

1- Immersion : تنوع فرهنگی باید جوری در داستان لحاظ باشه که با فضای داستان هماهنگ باشه مثلا افراد سیاه پوست بیشتر جمعیت شون در قاره آفریقا است که تابش آفتاب شدید و طی روند انتخاب طبیعی یا natural selection رنگ پوستشون سیاه میشه پس من

اگر یک فیلم فانتزی بسازم و افراد سیاه پوست را در یه منطقه برفی با لباس های اسیکمو قرار بدم ، بیننده نمیتونه با داستان فیلم ارتباط برقرار کنه.

2- Historical Accuracy : دست بردن در تاریخ تنها برای داشتن diversity کار درستی نیست و مخاطب را گمراه میکنه ، رشد و تعالی جوامع یک شبه صورت نگرفته و فراز و نشیب زیادی داشته ، حتی در اثرهای فانتزی هم که از اتفاقات تاریخی الهام می گیرن این امر برای

واقعگرایی بیشتر بهتره لحاظ بشه (مشکل Battlefield V)

3- Equity : بحث های gender-equality ، feminism همیشه داغ بوده ولی این تساوی باید در حقوق باشه نه یکسان گرایی در تمامی صفات ، و زن سالاری راه حل برخورد با مرد سالاری نیست شاید این عکس مسئله را براتون بهتر روشن کنه

148380

4- نه به fan-service : تلاش برای کسب نظر طرفدارن یا یک قشر خاص مثله یه تیغ دو لبه است یا باعث رشد اثر هنری میشه یا سقوط اون ، پس نویسنده بهتره که بدون توجه به نگاه و انگیزه های سیاسی غالب در جامعه اثرش را خلق کنه

آره دقیقا همینه
بهشون تبریک میگم
موفق شدن کل هیجان درون منو برای اندینگ کار از بین ببرن
نمیدونم اصلا یارو واقعا اسپویل کرده یا یه چیزی پرونده واسه خودش تو اون لحظه
ولی در هر صورت این همه تلاش و همت واقعا جای تقدیر داره
من بیشتر فضای مجازی رو فعلا تحریم کردم ولی توی یه سایت که هیچ ارتباطی با گیم نداشت ولی همه خبر داشتن من فن شدید این بازی هستم اومد یه کاربر یه چیزی پروند از آخر بازی نمی دونم راست یا دروغش رو ولی یه مقداری پایان بازی رو برام از هیجان انداخت همه ترس دارم پایان بازی برام اسپویل شده باشه

دلیل اصلی که دارن این کار رو انجام میدن و قصد دارند داستان رو برای طرفداران بازی اسپویل کنند این هست که بازی رو توی نظر طرفدار با اسپویل خراب کنند تا هیجان ولذتی که قرار بود سر داستان به دست بیاری از بین بره تمام این کارها برای تخریب بازی هست
اینقدر اینجا و خیلی جاهای دیگه افرادی که حتی بازی نکردن از داستان بازی بد گفتن که من هردفعه با ترس و لرز کنسول رو روشن می‌کنم که نکنه این دفعه یه چیزی ببینم از داستان و ناامید بشم تا اینکه چند نفر تو سایت که بازی رو تموم کردن نظرشونو گفتن(به ویژه احسان) و خیالمو تا حد زیادی راحت کردن. من واقعا این جو منفی رو نمیفهمم. خب عزیز دل از داستان بدت اومده ایول نظر شخصیته چرا میای تو جایی که هنوز کسی بازی رو تموم نکرده توی بوق و کرنا میکنی که وای پلات هول و فلان؟ یه سری اعمال سادیسمی میبینم گاهی که از لذت نبردن یکی دیگه ما لذت میبریم

البته شما گفتی قرار نیست ازش خوشتون بیاد:D اینکه میگید اصلا ابی مطرح نیست حرف غلطیه چون رویه بازی به وضوح دنبال اینه که ابی هم مطرح باشه. ناسلامتی چیزی حدود نصف بازی با ابی. تقریبا با 5-6 تا کرکتر جدید سر و کار داره که قرار آرک داستانیش رو بازگو کنن. پس ارتباط گرفتن با ابی خیلی مهمه از نظر بازی. مشکل ما هم دقیقا در همون درک انگیزه هاش هستش که فقط اون بخش گرفتن انتقام پدرش مشخصه و بقیه رفتارهاش چنین چیزی نداره.. یعنی این بشر اصلا پرداخت نداره.
در کل بگم از نظر من پلات بازی به طور کلی اوکیه و مشکلی نداره. خیلی ها به پایان ایراد گرفتن ولی بنظر من کاملا منطقی بودش و اصلا ایرادهایی که داره بهش گرفته میشه رو قبول ندارم. مشکل خیلی از ماها دقیقا با اون بخشی که گفتیم هستش و بقیه چیزا سر جاشه.
ما مشکل برقراری ارتباط و درک همدیگه رو داریم. :D

وقتی من میگم قرار نیست از ابی خوشمون بیاد منظورم این نیست که شما باید ازش خوشتون نیاد و یا اینکه بیاد. منظورم اینه که برای اینکه داستان کار کنه چفت و بستش با هم جور بشه نیازی به خوش اومدن نیست. ابی هم وقتی میگم اهمیت نداره منظورم باز اون نیست حالا شاید من بد بیان میکنم منظورمو. ابی یه شخصیتی رو می سازه که فارق از کاریزماتیمک بودنش یه سری اهداف داره. اولا که باباشو کشتن می خواد انتقام بگیره دقیقا همون کاری که الی داره می کنه. ابی یه جور آینه الی تو بازیه. داره به من مخاطب میگه این سوال رو از خودت بپرس که چرا این حق رو به ای می دی که اینکارو بکنه ولی به ابی نمیدی؟ چون کاریزماتیک نیست؟ چون ما دوسش نداریم؟ چون الی رو دوست داریم؟ اگر به الی حق میدی باید به اون هم بدی. ببین کارای الی و ابی عین همه. هر دو دنبال انتقامن. هر دو یه زن حامله رو موقعیت دارن که راه انتقام بکشن. الی اینکارو میکنه ولی ابی نمی کنه. هر دو گناهکارن و هر دو قابل درکه رفتارشون. ابی از یه طرف آینه جوئل هم هست. جوئل وقتی جوئل الی رو پیدا می کنه عاشقش میشه براش همینکارو میکنه و ابی هم وقتی لو رو پیدا می کنه چنین رابطه ای باهاش به هم میزنه. همه حرف بازی اینه که اینا هر دو تاشون عین همن. الی هم آخر بازی این رو می فهمه برای همینم ابی رو نمیکشه. نمیبخشه ابی رو ولی رهاش می کنه چون می فهمه که انتقام تهش هیچی نیست غیر از اینکه این چرخه ادامه پیدا کنه. ولی تو همین راه هم دینا رو از دست میده. اون بچه رو از دست میده. و انگشتاش رو هم. اون صحنه گیتار تهش هم همینه. نداشته های الی رو نشون میده و اینکه آخرش هیچی نصیبش نشده بغیر از یه تجربه و پختگی..

احتمالش هست بخش مولتی بازی برای pc هم منتشر بشه؟

شما بزار ببینیم Bloodbrone , Demon Souls میان بعد بریم سراغ Naughty Dog :D ولی احتمالش هست که در پایان نسل وقتی پرونده PS4 بسته بشه شاهد پورت عنوان های این کنسول به PC باشیم

• Like
Reactions: hitman68
نه اصلا
داستان کلی بازی به معنای واقعی کلمه یه شاهکاره
توصیف چنین پرداختی و چنین شخصیت پردازی واقعا در کلمه نمیگنجه
به جرات میتونم بگم این بازی ورق جدیدی در دفتر صنعت گیمینگ محسوب میشه
این ضد حال سنگینی که الان خوردم فقط سر اینه که هیجان دونستن پایان کار رو برام کشت
یه زمانی دلم میخواست وقتی شاهکاری مثل این بازی متولد میشه همه دنیا تجربش کنن و لذت ببرن
ولی الان میبینم ای بابا کاش اصلا اینجور بازیا معروف نشن :| پدر مارو در آوردن تو کل اینترنت سر این بازی یعنی دهنمون سرویس شد به قرآن
هر جا رفتیم بحث این بازی بود
داستان که عالیه به کنار شاکله بازی هم عالیه . در عین خطی بودن بهت اجازه اکتشاف می ده ولی مجبورت نمی کنه در عین حال خطی بودن خودش هم حفظ کرده و از پیمودن مسیرهای طولانی و حالت مسخره سندباکس فاصله گرفته

اینقدر اینجا و خیلی جاهای دیگه افرادی که حتی بازی نکردن از داستان بازی بد گفتن که من هردفعه با ترس و لرز کنسول رو روشن می‌کنم که نکنه این دفعه یه چیزی ببینم از داستان و ناامید بشم تا اینکه چند نفر تو سایت که بازی رو تموم کردن نظرشونو گفتن(به ویژه احسان) و خیالمو تا حد زیادی راحت کردن. من واقعا این جو منفی رو نمیفهمم. خب عزیز دل از داستان بدت اومده ایول نظر شخصیته چرا میای تو جایی که هنوز کسی بازی رو تموم نکرده توی بوق و کرنا میکنی که وای پلات هول و فلان؟
درصد کسانی که بازی رو تمام کردن هنوز خیلی کم هست رفتم تروفی اتمام داستان رو چک کردم هنوز خیلی درصدش پایین هست و مشخصه تعداد خیلی زیادی که از داستان بازی انتقاد می کنند و به قول خودشون بازی رو تمام کردن دارند دورغ میگن که بازی رو تمام کردیم
واقعا برام عجیبه اصلا چرا باید انقدر تلاش کنند که در هر جایی بیان از بازی انتقاد کنند و داستان رو تخریب کنند انگار بهشون حس شاخ بودن دست میده که از یه اثر خیلی بزرگ و موفق ایراد بگیرن البته از شانس بدشون منتقدین همراهی نکردن و هر دفعه با یه 10 یه سیلی میزنند به این افراد

درصد کسانی که بازی رو تمام کردن هنوز خیلی کم هست رفتم تروفی اتمام داستان رو چک کردم هنوز خیلی درصدش پایین هست و مشخصه تعداد خیلی زیادی که از داستان بازی انتقاد می کنند و به قول خودشون بازی رو تمام کردن دارند دورغ میگن که بازی رو تمام کردیم
واقعا برام عجیبه اصلا چرا باید انقدر تلاش کنند که در هر جایی بیان از بازی انتقاد کنند و داستان رو تخریب کنند انگار بهشون حس شاخ بودن دست میده که از یه اثر خیلی بزرگ و موفق ایراد بگیرن البته از شانس بدشون منتقدین همراهی نکردن و هر دفعه با یه 10 یه سیلی میزنند به این افراد
یکسری دوست دارن که اثر جوری پیش بره که دقیقا ایشون خیال‌پردازی کردن ولی منتقد کاری با این قضیه نداره. البته فن‌های مایکروسافتی که من قبول دارم سلیقشونو هم از بازی خیلی خوششون اومده

• Like
Reactions: only sony and mdtnt
ما مشکل برقراری ارتباط و درک همدیگه رو داریم. :D

وقتی من میگم قرار نیست از ابی خوشمون بیاد منظورم این نیست که شما باید ازش خوشتون نیاد و یا اینکه بیاد. منظورم اینه که برای اینکه داستان کار کنه چفت و بستش با هم جور بشه نیازی به خوش اومدن نیست. ابی هم وقتی میگم اهمیت نداره منظورم باز اون نیست حالا شاید من بد بیان میکنم منظورمو. ابی یه شخصیتی رو می سازه که فارق از کاریزماتیمک بودنش یه سری اهداف داره. اولا که باباشو کشتن می خواد انتقام بگیره دقیقا همون کاری که الی داره می کنه. ابی یه جور آینه الی تو بازیه. داره به من مخاطب میگه این سوال رو از خودت بپرس که چرا این حق رو به ای می دی که اینکارو بکنه ولی به ابی نمیدی؟ چون کاریزماتیک نیست؟ چون ما دوسش نداریم؟ چون الی رو دوست داریم؟ اگر به الی حق میدی باید به اون هم بدی. ببین کارای الی و ابی عین همه. هر دو دنبال انتقامن. هر دو یه زن حامله رو موقعیت دارن که راه انتقام بکشن. الی اینکارو میکنه ولی ابی نمی کنه. هر دو گناهکارن و هر دو قابل درکه رفتارشون. ابی از یه طرف آینه جوئل هم هست. جوئل وقتی جوئل الی رو پیدا می کنه عاشقش میشه براش همینکارو میکنه و ابی هم وقتی لو رو پیدا می کنه چنین رابطه ای باهاش به هم میزنه. همه حرف بازی اینه که اینا هر دو تاشون عین همن. الی هم آخر بازی این رو می فهمه برای همینم ابی رو نمیکشه. نمیبخشه ابی رو ولی رهاش می کنه چون می فهمه که انتقام تهش هیچی نیست غیر از اینکه این چرخه ادامه پیدا کنه. ولی تو همین راه هم دینا رو از دست میده. اون بچه رو از دست میده. و انگشتاش رو هم. اون صحنه گیتار تهش هم همینه. نداشته های الی رو نشون میده و اینکه آخرش هیچی نصیبش نشده بغیر از یه تجربه و پختگی..
ببین من کاملا متوجه این هستم که ابی و الی آینه همدیگه هستن:D و اصلا مشکلم این نیست که ابی کاریزماتیک نیست یا من دوسش ندارم:D مشکلم اینه پرداخت مناسب نداره و من نمیتونم بهش اهمیت بدم. هم خودش هم آدمهایی که باهاش ارتباط داشتن. اتفاقا من شدیدا میخواستم که ابی رو بهتر درک بکنم و بیشتر بهش اهمیت بدم و در نهایت به همون اندازه که به الی حق میدم به اون هم بدم و مطمئنم هدف بازی هم دقیقا همین بوده ولی خب موفق نشده برا من. دقییییقا دوست داشتم مثال جول رو بزنم ولی ترسیدم که الان فحش بارون کنید به چه جرئتی ابی رو با جول مقایسه میکنی:D ما کاملا رفتار جوئل رو درک میکردیم چون اول بازی قبلی دیده بودیم جوئل چجوری زندگیش رو باخته بوده و دخترش رو از دست داده بود و در ادامه با سفری که با الی داره دوباره اون حس پدر بودن رو بدست میاره و سعی میکنه از الی مثل دختر خودش محافظت کنه. ما این رو در مورد ابی نمیبینیم. اون روندی که جوئل طی میکنه تا عاشق الی بشه در مورد ابی و لو اتفاق نمیوفته. برای همینه که میگم ابی پرداخت نداره.
در مورد اندینگ هم گفتم من کاملا باهاش موافقم اصلا نیازی به توضیح در موردش نیست و هیچ مشکلی باهاش ندارم. گیتار انتهای بازی خیلی هوشمندانه بودش چون الی دیگه نمیتونست مثل قبل بنوازتش

اینقدر اینجا و خیلی جاهای دیگه افرادی که حتی بازی نکردن از داستان بازی بد گفتن که من هردفعه با ترس و لرز کنسول رو روشن می‌کنم که نکنه این دفعه یه چیزی ببینم از داستان و ناامید بشم تا اینکه چند نفر تو سایت که بازی رو تموم کردن نظرشونو گفتن(به ویژه احسان) و خیالمو تا حد زیادی راحت کردن. من واقعا این جو منفی رو نمیفهمم. خب عزیز دل از داستان بدت اومده ایول نظر شخصیته چرا میای تو جایی که هنوز کسی بازی رو تموم نکرده توی بوق و کرنا میکنی که وای پلات هول و فلان؟ یه سری اعمال سادیسمی میبینم گاهی که از لذت نبردن یکی دیگه ما لذت میبریم

ما هم بدش را میگیم هم خوبش را ، Pro and Cons ...

چیزی که میشه نقد گیم تا تقدیسش ، امیدوارم بقیه ما را با یک سنگ نزنن

ما هم بدش را میگیم هم خوبش را ، Pro and Cons ...

چیزی که میشه نقد گیم تا تقدیسش ، امیدوارم بقیه ما را با یک سنگ نزنن
من خودم ترجیح میدم که نقد بازیسنتر تلو بیشتر به تحلیل روانشناختی بازی بپردازه تا تحسین بیش از حد. چیزی که تو این مدت زیاد دیدم تحسین بوده. شاید قابل بحث‌ترین عنوان تو ویدیوگیم هم باشه از نظر تحولات شخصیتی و ... پس حرف راجبش کم نیست.

یکسری دوست دارن که اثر جوری پیش بره که دقیقا ایشون خیال‌پردازی کردن ولی منتقد کاری با این قضیه نداره. البته فن‌های مایکروسافتی که من قبول دارم سلیقشونو هم از بازی خیلی خوششون اومده
اگر قرار بود که داستان همیشه با نظر مخاطب نوشته بشه هیچ وقت پایان های جاودانه مثل دو کتاب بینوایان و شازده کوچولو به وجود نمیومدن این بازی هم همین جریان شده یه سری دوست دارند همه داستان با نظر و سلیقه خودشون جلو بره
فن های مایکرو خوب بازی سینما زده بازی نمی کنند فقط هارد کور مثل کرک داون 3 بازی می کنند

• Like
Reactions: last of amir
اگه یه چند ساعت قبل مرگ جول به پیش زمینه و کارکتر ابی پرداخته بودن بنظرم خیلی بهتر میشد. درسته که این حرکت shock factor مرگ جول رو از بین میبرد ولی شاید در اون حالت یه اهمیتی به ابی میدادم و از بازی کردن در نقشش بدم نمیومد. کشتن جسی، قصد کشتن تامی (من هنوز نمیدونم چطوری زنده موند) و لتو پار کردن دینا آخرین میخ تو تابوت کارکتر ابی بود برای من.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or