PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
نظرتون چیه برای یه مدت این پست اول رو بذاریم تو اسپویلر البته قسمت اولش که اخطار هست رو نه :-/
لعنتی هی باید کلی بیای پایین هر صفحه :D
همون اخطار اول رو گوشی بخصوص خودش دوتا انگشت اسکرول میطلبه :دی آدم یاد اون اخطارهای FBI اول اون فیلم‌های CD قدیمی میندازه :دی

145705
یک چیزی هست که چند وقته ذهن منو مشغول کرده ولی کسی بهش اشاره نمیکنه این قضیه " feel her love " هست که توی اون چندتا دونه لیکی هم که دیدم اشاره‌ای بهش نشده بود. احتمالا به اعتقاد اصلی این گروه اسکارز یا سرفایت(میگن اسکارز بهشون چون روی صورتشون زخم هست) برمی‌گرده که یا یک رهبر مذهبی زن دارن یا منتظر یک منجی زن هستن تا نجاتشون بده از گناهی که منجر به این آخرالزمان شده. خعلی دوست دارم که یک فرقه مذهبی عمیق تو بازی ببینم. مثل اون فرقه هه توی the Leftovers و ... . توی اون تریلر ۲۰۱۷ هم یک زن به دوتا مرد دستور میداد پس احتمالا با یک گروه مذهبی زن‌‌محور طرف هستیم که یجورایی مغایرت داره با فرقه‌هایی که قدیم تو تاریخ دیدیم(اونا مردمحور بودن)

مثلا اینکه Andy Mcnamara بازی رو برای گیم‌اینفورمر نقد می‌کنه و منتقد اصلی هم هست.
View attachment 145720
میشه لطفا سابقش رو یکی دربیاره ببینیم قبلا چجور نمره داده؟ :D
سردبیر گیم اینفورمر هست و جالبه اونطور که تو پروفایلش تو گیم اینفورمر دیدم بازیهای زیادی رو review یا preview نکرده و لست جزو معدود بازیهایی هست که نقدش میکنه :D کلا نقد این لست انگار به ژورنالیستها اعتبار میده و با افتخار نقدش میکنن :D در کل اون معدود نقدهایی هم که داشته خیلی سخت گیر نیست.به Destiny: The Taken King نمره ی 9.5 داده به Chronos نمره ی 8.5 داده به Resistance 2 هم نمره ی 8.5 داده.در کل اگه اتفاق خیلی خاصی نیوفته و خوشمزه بازی درنیاره 9.5 یا 10 میده.فقط من ترسم اینه که بیشتر با بازیهای مولتی پلیر محور حال میکنه یه مقاله هم از تاثیر فورتنایت نوشته بود.Destiny: The Taken King رو هم اون نقد کرده بود از بخش مولتی پلیر resistance 2 هم تعریف کرده بود و پیش نقد گوست ریکون وایلد لندز رو هم اون نوشته بود.ولی در کل آدم نرمالی هست فک نمی کنم حس خوشمزگی اش گل کنه :D

آخرین ویرایش:
یه یوتوبر بازی رو تا تموم کرده شروع کرده به ویدیو گرفتن از خودش و گویا به شدت تحت تاثیر قرار گرفته شده! thumbnail ویدیوش - که احتمالا بخاطر داشتن footage جدید پاک بشه - عین این آدمای نادم و پشیمون و درمونده‌س! :)) معلوم نیست چه بلایی سرش اومده.

30 ساعت طول کشید تا بازی رو تموم کنه. از گرافیک عجیب و غریب و facial expression و جزئیات باورنکردنیش گفته. گفته به لیک‌ها اعتماد نکنید و اگه PS4 دارید و اینو بازی ‌نکنید خدا از گناهتون بگذره. بارها به تاثیری که بازی از نظر احساسی روش گذاشته اشاره کرده و در نهایت گفته فکر می‌کردم نتونن نسخه‌ی اول رو پشت سر بذارن، ولی اشتباه می‌کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or