PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
من که این مدت خودمو قرنطینه کردم تا یهو از شانس گندی که دارم نیم ساعت قبل از عرضه ی بازی کرونا نگیرم :))
از اونورم نمیدونم چرا ولی همش استرس دادم نکنه پی اس ۴ ام بسوزه:)) یه چند بار فنش از کار اقتاد و خاموش کرد. یه بارم داشتم جارو برقی میکشیدم از ارتفاع ۲۰ سانتی افتاد رمین دیروز:))
انشالله اگه زمین و زمان و چرخ و فلک و کارما و خدا و کائنات یاری کنن این چند روزه به خیر بگذره , بعدا قول میدم از خجالتشون در بیام.

پ.ن: فک کن بازی ریلیز میشه. دکمه ضریدر رو میزنی. پی اس ۴ ات میسوزه :)))
من هيچوقت اتفاقي كه سر نسخه اول برام افتاد رو يادم نميره :D
كلى منتظر بازى بودم و چند وقت كه مونده بود بازى بياد، ps3 fat داشتم براش مشكل چراغ زرد پيش اومد :D
ديگه رفت كه رفت تا روى ps4 بازى كردم...!
همش منتظر بودم كه نسخه ريمستر براش معرفى بشه.
اين دفعه هم بايد صبر كنم بعد امتحاناى دانشگاه بگيرم بازى كنم، دقيقا از ١ تا ١١ امتحان دارم اونم ٦ تا :D
خلاصه كوفتتون بشه :D

لامصبا تو دل منو خالی نکنین :دی
من جدیدا فوبیا گرفتم ک کنسولم بسوزه چون فت هستش،همش میگم نکنه اصلا بازی باگ داشته باشه و مث anthem کنسول رو نابود کنه
برا همین صبر کنم و بذارم ی مدت بگذره و اگه مشکلی نبود بازی کنم :D

لامصبا تو دل منو خالی نکنین :دی
من جدیدا فوبیا گرفتم ک کنسولم بسوزه چون فت هستش،همش میگم نکنه اصلا بازی باگ داشته باشه و مث anthem کنسول رو نابود کنه
برا همین صبر کنم و بذارم ی مدت بگذره و اگه مشکلی نبود بازی کنم :D
مال فت هست با کلی چربی و سرطان. کلا از فنش صدا هواکش توالت میاد. با زبون بی زبونی میگه عمرمو کردم. ولی بازم یه مشت میزنم روش فنش اوکی میشه ۲ ساعت:))

• Like
Reactions: Batsy
145828
:|پس یعنی تموم نمیشه با این نسخه؟ :| خواهشا ip جدید بسازین برای نسل بعد. اینقدر نیل جاپاش سفته تو استودیو که داره به بازی بعدی هم فکر میکنه :D حالا هی بگین که استعفا میده. درکل حتی نمیتونم تصورشم کنم که بتونن چیزی کامل‌تر از پارت ۲ بسازن.

آخرین ویرایش:
View attachment 145828
:|پس یعنی تموم نمیشه با این نسخه؟ :| خواهشا ip جدید بسازین برای نسل بعد. اینقدر نیل جاپاش سفته تو استودیو که داره به بازی بعدی هم فکر میکنه :D حالا هی بگین که استعفا میده
جوئن 2027 به عنوان پایان PS5 عرضه میشه فعلا بازی بعدی ناتی IP جدیده :D

دیجیتال فاندری:
من نمیتونم بیشتر از اون چیزی که برای بخش پیش‌نمایش اجازه داده شده در مورد The Last of Us Part II حرف بزنم اما... هنر و تکنولوژی پشت ساخت این بازی... حرفی برای توصیفش وجود نداره... اعضای ناتی داگ دیوانه هستند!
8bn1_df.jpg

من که این مدت خودمو قرنطینه کردم تا یهو از شانس گندی که دارم نیم ساعت قبل از عرضه ی بازی کرونا نگیرم :))
از اونورم نمیدونم چرا ولی همش استرس دادم نکنه پی اس ۴ ام بسوزه:)) یه چند بار فنش از کار اقتاد و خاموش کرد. یه بارم داشتم جارو برقی میکشیدم از ارتفاع ۲۰ سانتی افتاد رمین دیروز:))
انشالله اگه زمین و زمان و چرخ و فلک و کارما و خدا و کائنات یاری کنن این چند روزه به خیر بگذره , بعدا قول میدم از خجالتشون در بیام.

پ.ن: فک کن بازی ریلیز میشه. دکمه ضریدر رو میزنی. پی اس ۴ ات میسوزه :)))

من که این سه ماه رو اصلا بیرون نرفتم، صاحب کارم گفت از 19 بیا سر کار گفتم من اصفهان نیستم، از دوم سوم تیر میتونم بیام،. میخوای بخواه، میخوای نخواه...
خلاصه کنسول هم با اینکه دو تا بازی داشتم میرفتم یکیشم اخراشه... یه هفته ای هست خاموشه... یه وقت نزارمون تو خماری

منتقد همین سایت:
I could write a book about this experience, but in short: Part II is even better than the original, avoids predictability, raises the bar on game writing. It’s a triumph against adversity (both for diverse storytelling and for ND) and is the best PlayStation game this generation.

ترجمه:
میتونستم در مورد تجربه‌ام از The Last of Us Part II یک کتاب بنویسم اما خلاصه‌طور: Part II حتی از نسخه اول هم بهتره، غیر قابل پیش‌بینی هست، مرزهای نویسندگی و داستان‌سرایی رو در بازی‌های ویدئویی بالاتر برده، یک پیروزی در مقابل مشقت (هم برای داستان‌سرایی متنوع و هم برای ND) و در آخر Part II بهترین بازی منتشر شده برای کنسول PlayStation 4 در نسل فعلی هست!

هیچ بازی‌ای قبل از عرضه اینقدر منتقدا رو منقلب نکرده بوده. چیزی که داریم می‌بینیم واقعا بی‌سابقه‌س و واقعا معلوم نیست اینا چه غلطی کردن که هنوز امبارگو برداشته نشده چنتا از منتقدا به صورت مستقیم و غیر مستقیم بهش گفتن بهترین بازی نسل!

145839

هیچ بازی‌ای قبل از عرضه اینقدر منتقدا رو منقلب نکرده بوده. چیزی که داریم می‌بینیم واقعا بی‌سابقه‌س و واقعا معلوم نیست اینا چه غلطی کردن که هنوز امبارگو برداشته نشده چنتا از منتقدا به صورت مستقیم و غیر مستقیم بهش گفتن بهترین بازی نسل!

View attachment 145839
این رفیقمون هم تازه بازی رو برای بار دوم تموم کرده:
ybjw_tlll.jpg

این رفیقمون هم تازه بازی رو برای بار دوم تموم کرده:
ybjw_tlll.jpg
تا قبل از این فکر می‌کردم God of War خیلی توییت‌ها و هینت‌های زیاد و خارج از عرفی گرفته بود، ولی این لعنتی قشنگ شیلنگ گرفته به هایپ قبل عرضه‌ی God of War! :))
من هی می‌خوام همه‌ی جوانب رو در نظر بگیرم و الکی انتظارم رو بالا نبرم، ولی نمی‌ذارن لامصبا! :|:D خلاصه منم تسلیم؛ زیر 96 بشو نیست این چیزی که ساختن.

جالب‌ترین چیزی که توی این چند روز دیدم، نه تعریف‌های ملت از بازی بلکه تمایل‌شون به تکرار بازی هست. :D یعنی هر گوشه‌ای رو که نگاه می‌کنی، یکی داره میگه بازی رو تموم کردم و برای بار دوم دارم می‌رم سراغش! اون هم بازی‌ای که خیلی کوتاه و مثلاً ۷،۸ ساعته نیست که بگیم میشه توی ۳ نوبت تمومش کرد. معلوم نیست ناتی‌داگ چه غلطی کرده که بازی انقدر کشش داره برای ملت که بلافاصله میرن برای نوبت دوم! :|

دیجیتال فاندری:

8bn1_df.jpg
مثل اینکه یه عده ریختن سرش و تهدید به مرگ شده و توئیتش رو پاک کرد! :D
تهدید به مرگ رو که شوخی می‌کنم، ولی معلوم نیست چی شد که توئیت رو حذف کرد و به جاش این رو نوشته:

tzi6_sadsadxcz.jpg

نمی‌تونم برم ببینم توضیح اضافه‌ای داده یا نه، چون این جور جاها مثل زیر همچین توئیت‌هایی معدن اسپویل هستن و یه عده می‌ریزن همه‌چیز رو لو میدن.

نه تنها باید تا قبل از رفتن سراغ همه پارت2 ، همه عناوین جامونده این نسل رو تجربه کنم، که حتی میخوام پا رو فراتر بزارم و صبر کنم سه چهارتا از بزرگترین AAAهای نسل بعد رو هم تجربه کنم و بعد برم سراغ TLoU2. :|
نمیدونم چقدر شدنی باشه، اما میدونم یکبار سال 2013 تجریه عنوانی از ناتی داگ باعث شد که تا سالها بعد کرکترای بسیاری بازیها، کاغذی و تک بعدی و اعمال و ذهنیاتشون کاملا نانسنس و گاها خنده دار در نظرم بیان. واقعا تحمل ندارم بازم لیست طویلی از گیمهای مورد انتظارم نابود بشه. :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or