PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
از اونجایی که یوروگیمر و شعبه های زیر مجموعه اش دیگه نمره نمیدن چهار پنج تا نمره ۱۰ از ۱۰ بازی پرید(به نسخه اول ۱۰ از ۱۰ داده بودن)ولی نکته مثبت ماجرا اینه که کسی که کمترین نمره رو به نسخه اول داده بود(تام چیک)دیگه نقد نمیکنه :D polygon هم که به نسخه اولش ۷.۵ داده بود و یه جورایی تو پیش نقدها و مقالات مختلفش از نسخه دوم از خشونت زیاد بازی و داستانش ایراد گرفته بود هم نمره نمیده تو متا.فقط یکم از این واشنگتن پست لعنتی و slant magazine میترسم که به بازی های بزرگی مثل زلدا و رددد نمره زرد داده بود بقیه سایتها اوکی هستند :D مجله بسیار سخت گیر ادج که به نسخه اول نمره کامل داده بود ign که نمره کامل داده بود گیم اسپاتم قطعا بهتر از نمره ۸ به بازی میده(من فک میکنم ۹ یا ۱۰ میده)گیم اینفورمر هم ۹.۵ داده بود و ... . در کل فکر میکنم اگه اتفاق خاصی نیوفته متای بازی ۹۶_۹۴ بشه اگه بخوام بدبینانه نگاه کنم ۹۳_۹۲ و اگه خوشبینانه نگاه کنم ۹۸_۹۷
پ.ن:بازی سنتر خودمون یادم رفت یه ۱۰ خوشگل دیگه هم به بازی اضافه کنید :D کدها رو برای بازی سنتر فرستادن و مشخص شده که کی بازی رو نقد میکنه؟
چرا بابا تام چیک هر از گاهی برای بازی های مهم میاد یه نقد چرت و مریض ول میکنه و میره تو سوراخش

بشر من از همین الان استرس گرفتم تا 17 روز دیگه سکته میکنم

این دول خاور میانه واقعا آبرو و حیثیت نذاشتن برامون بخدا. بازی رو بن کردن ببین چه حرفایی که در مورد مردم خاور میانه نمیزنن تو گف. واقعا غصم گرفت چرا آخه ما تو همچین منطقه نفرین شده ای افتادیم.
آخه دیگه یه بوس این حرفا رو داره؟

منو یه عربستانیه با هم متحد شدیم از ناموس مردم خاور میانه دفاع کنیم ولی فکر کنم هر چی هم زدیم بیشتر بوش درومد. :D

این دول خاور میانه واقعا آبرو و حیثیت نذاشتن برامون بخدا. بازی رو بن کردن ببین چه حرفایی که در مورد مردم خاور میانه نمیزنن تو گف. واقعا غصم گرفت چرا آخه ما تو همچین منطقه نفرین شده ای افتادیم.
آخه دیگه یه بوس این حرفا رو داره؟

منو یه عربستانیه با هم متحد شدیم از ناموس مردم خاور میانه دفاع کنیم ولی فکر کنم هر چی هم زدیم بیشتر بوش درومد. :D
لینک بده...

View attachment 143405
ایشون منتقد ign و قراره بازی رو برای سایت نقد کنه. میشه یکی سابقشو دربیاره ببینیم خوب نمره میده یا نع؟
فن سرسخت پلی استیشن هستش توی پادکست ها همیشه از طرف پلی استیشن صحبت میکنه از الان می تونین نمره 100 رو در نظر بگیرید !

اخه چی بگه دیگه ادم؟؟ چند تا بازی سراغ دارین با مشخص شدن تاریخ امبارگوش این جوری هایپ ایجاد شه. تحمل روزای اخر دیگه واقعا سخت شده ولی به شخصه من با دیدن تاپیک امتیازای این بازی ارضای روحی میشم. به خصوص که احتمالا اون تاپیک باعث شه کل فروم یه مدتی خلوت شه. امیدوارم یه ۹۷ خوشگل ببینیم.

منتقد سایت gamalive که بخشی از بازیو تجربه کرده:

اگه میدونستین تو بازی چه اتفاقایی میوفته پشماتون میریخت، عاشق اینم که راجبش باهاتون زیاد حرف بزنیم چون خیلی چیزا برای حرف زدن هست

The Last of Us Part II, en test sur Gamalive - page 1- GamAlive

———————​

یا خدا الان همراه با last of amir یه عکس از جنگل بازی دیدیم ، نمیدونم بذارمش اینجا یا نه ، فقط میگم پشماااااااااااااام

آخرین ویرایش:
بن شدن بازی تو خاور میانه یعنی اینکه هر چه سریعتر نسخه دیجیتالی رو پیش خرید کنید... اگه قبل یا زمان لانچم برسه تو ایران خیلی کمتر از بازی های دیگه و خیلی گرون میشه...

امیدوارم منتقدی با دیدگاه خاورمیانه ای بازی رو نقد نکنه... یه ign Middle east داشتیم یادم نمیاد ثبت میشد.. یه سایت ترکی هم یادمه ثبت میشد... میمونه بازی سنتر... ;;)

البته نقد های بازی سنتر تا اینجا که دنبال کردم همیشه حرفه ای و بدون توجه به حاشیه بوده... :-SS
تا اونجایی که یادمه یک منبع عربستانی هم بود که نمرش در متا ثبت میشد. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or