PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
View attachment 143405
ایشون منتقد ign و قراره بازی رو برای سایت نقد کنه. میشه یکی سابقشو دربیاره ببینیم خوب نمره میده یا نع؟
control : 8.8
KHIII : 8.7
Spiderman : 8.7
crash trilogy : 8.5
حالا از GOW بگذریم که همه بهش 10 داده بودن و شاهکار بودن بازی اجازه نمیداد زیر 10 بدی بهش ، در کل منتقد سخت گیری هست و اکثر نمره هاش دور 8 میچرخه و میشه گفت نمره هاش بیشتر دور متا میچرخه :D

در کل میشه گفت منتقد سخت گیری هست به نوعی و نمره بالا خیلی خیلی کم داره .

حالا از GOW بگذریم که همه بهش 10 داده بودن و شاهکار بودن بازی اجازه نمیداد زیر 10 بدی بهش ، در کل منتقد سخت گیری هست و اکثر نمره هاش دور 8 میچرخه و میشه گفت نمره هاش بیشتر دور متا میچرخه :D

ده‌بده نیست ولی سخت‌گیر هم نیست :D مثلا نمره‌اش به کنترل بالاتر از متاس. بعد وقتی بازی از منتقد سخت‌گیر نمره ده بگیره ارزشش بیشتره. فقط می‌خواستم ببینم کسی نباشه که از زن و خشونت و اینا ایراد بگیره. بقیه‌اش حله

ده‌بده نیست ولی سخت‌گیر هم نیست :D مثلا نمره‌اش به کنترل بالاتر از متاس. بعد وقتی بازی از منتقد سخت‌گیر نمره ده بگیره ارزشش بیشتره. فقط می‌خواستم ببینم کسی نباشه که از زن و خشونت و اینا ایراد بگیره. بقیه‌اش حله
نه خب برای TLOU گفتم دیگه ، والا در حالت کلی سخت گیر نیست ، ولی چون همه از TLOU انتظار 10 دارن ، این منتقدی نیست همینطوری 10 بده ، از این نظر برای TLOU و با توجه به سطح انتظارات منتقد سخت گیری هستش .

با نقدای دیگه کار ندارم...ولی نقد KH3 اش افتضاح بود...از اول تا اخر داشت بازی میترکوند بعد اخرش نمره بالایی داد.
قشنگ از اون نقدا بود که محتوا و نمره جو از آب در نمیومدن.
حتی Dunky هم وقتی میخواست منتقدای IGN رو پودر کنه از اون نقد بعنوان مثال توی ویدیو اش استفاده کرده بود.
It has a little something for everyone:))

کوری هم توییت زده که من برای همیشه تغییر کردم :D احتمالش هست کپی بهش داده باشن و یه احتمالشم هست که ازین چرت و پرتای روزمره گفته باشه ولی برای گرگ میلر که راجب تلو توییت کرده بود کلی قلب گذاشته

از اونجایی که یوروگیمر و شعبه های زیر مجموعه اش دیگه نمره نمیدن چهار پنج تا نمره ۱۰ از ۱۰ بازی پرید(به نسخه اول ۱۰ از ۱۰ داده بودن)ولی نکته مثبت ماجرا اینه که کسی که کمترین نمره رو به نسخه اول داده بود(تام چیک)دیگه نقد نمیکنه :D polygon هم که به نسخه اولش ۷.۵ داده بود و یه جورایی تو پیش نقدها و مقالات مختلفش از نسخه دوم از خشونت زیاد بازی و داستانش ایراد گرفته بود هم نمره نمیده تو متا.فقط یکم از این واشنگتن پست لعنتی و slant magazine میترسم که به بازی های بزرگی مثل زلدا و رددد نمره زرد داده بود بقیه سایتها اوکی هستند :D مجله بسیار سخت گیر ادج که به نسخه اول نمره کامل داده بود ign که نمره کامل داده بود گیم اسپاتم قطعا بهتر از نمره ۸ به بازی میده(من فک میکنم ۹ یا ۱۰ میده)گیم اینفورمر هم ۹.۵ داده بود و ... . در کل فکر میکنم اگه اتفاق خاصی نیوفته متای بازی ۹۶_۹۴ بشه اگه بخوام بدبینانه نگاه کنم ۹۳_۹۲ و اگه خوشبینانه نگاه کنم ۹۸_۹۷
پ.ن:بازی سنتر خودمون یادم رفت یه ۱۰ خوشگل دیگه هم به بازی اضافه کنید :D کدها رو برای بازی سنتر فرستادن و مشخص شده که کی بازی رو نقد میکنه؟

آخرین ویرایش:
View attachment 143405
ایشون منتقد ign و قراره بازی رو برای سایت نقد کنه. میشه یکی سابقشو دربیاره ببینیم خوب نمره میده یا نع؟
خیلی عالی :D همون منتقد GOW هست که 10 داده بود و اینکه بیشتر خبرهای مربوط به سونی در IGN رو پوشش میده , یجورایی گرایش به سمت سونی داره :D
داده بودن به اون زنیکه که به UC4 هشت داده بود بهتر بود. چون شخصیتش زن بود 10 تضمینی میداد با نون اضافه
به U4 نمره 9 داد (اولش 8.8 داد بعدش دید خیلی گند زده و به TR نمره 9.3 داده اومد 9 داد) ولی در کل همون بهتر که به اون ندادن چون بدترین منتقد IGN هست و کلا حال بهم زنه برام :D

اگر اگر اگر متای تلو بالای ۹۳ بشه رسما دراکمن حق داره که به یه بت تبدیل بشه. تصور کن توی ۷ سال آخر، کارگردان ۳ تا بازی بوده با متای بالای ۹۳ و هردو بیگ وینر و یکی دومین بازی دهه. حالا اصا بحث آنچارتد ۲ رو نمیکشم وسط ولی کسی رو نمیشناسم که توی این دهه اینقدر معجزه کرده باشه مخصوصا زمانی که خیلی کارگردانای بزرگ یکم افت کردن.

به نظرم کوری کاملا داره TLOU PII رو تیز میکنه. چند روز پیشم تعداد زیادی گیف از یه سکانس فیلم امادئوس گذاشته بود (اونجایی که زن موتزارت اثار موتزارت رو برد پیش سالیری و سالیری از نبوغ بی کران موتزارت همه چیش ریخت و خلاصه ارضای روحی شد:D). بیگ بنگه بازی بدون شک...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or