PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
اگر اگر اگر متای تلو بالای ۹۳ بشه رسما دراکمن حق داره که به یه بت تبدیل بشه. تصور کن توی ۷ سال آخر، کارگردان ۳ تا بازی بوده با متای بالای ۹۳ و هردو بیگ وینر و یکی دومین بازی دهه. حالا اصا بحث آنچارتد ۲ رو نمیکشم وسط ولی کسی رو نمیشناسم که توی این دهه اینقدر معجزه کرده باشه مخصوصا زمانی که خیلی کارگردانای بزرگ یکم افت کردن.
پرافتخارترین بازی نسل هفتم رو هم بهش اضافه کن . کارنامه درخشان یعنی این که بازیهاش هم به اوج محبوبیت و هم به اوج افتخار میرسن . انشالله روزی بشه رییس استودیوهای سونی :x

View attachment 143405
ایشون منتقد ign و قراره بازی رو برای سایت نقد کنه. میشه یکی سابقشو دربیاره ببینیم خوب نمره میده یا نع؟
تنها ادمی که تو IGN من قبولش دارم همینه . پادکستش هم نگاه میکنم بچه گلیه :D به GOW هم 10 داده بود. خدا رو شکر ندادن دست اون زنیکه لوسی اوبرایان

به نظرم کوری کاملا داره TLOU PII رو تیز میکنه. چند روز پیشم تعداد زیادی گیف از یه سکانس فیلم امادئوس گذاشته بود (اونجایی که زن موتزارت اثار موتزارت رو برد پیش سالیری و سالیری از نبوغ بی کران موتزارت همه چیش ریخت و خلاصه ارضای روحی شد:D). بیگ بنگه بازی بدون شک...
بارلوگ خیلی فروتن که خودش سالیری تصور کرده :D البته نکتش این که فقط سالیری اینقدر نابغه بود که میتونست نبوغ موتزارت درک کنه.
نکته جالب تر این که تو یه توییت دیگه نوشته ۱۸ سال بعد و گیف پیری های سالیری گذاشته که هیچکی نمیشناختش :)) هیچکی ندیدم تو ریپلای ها قضیه رو گرفته باشه.
این تا الان بهترین تیزی بود که از بازی دیدم:D

اگه یک لیست از بدترین منتقدای تاریخ بگیرن...مطمئنن ایشون جزو Top 10 میره.:دی
شما حتی بگردید هم یک نقد درست و حسابی ازش پیدا نمیکنید، همین RE3 نقد اینو میدیدی بعد بازی اصلی رو میکردی رسما زمین تا آسمون بود:|

یه لحظه من بحث تاپیکو به سمت نظر سنجی منحرف کنم.

اولا که خداوند اون کسی که این نظر سنجی رو قراره به عذابی علیم ( نرسیدن بازی به دستش در مورد مقرر) دچار کند :D آخه چجوری میشه بین جوئل و الی انتخاب کرد؟

دوما بشدت سورپرایز شدم که جوئل اونم با این اختلاف نسبت به الی بیشتر طرفدار داشته باشه. واقعا تعجب کردم.

#TeamInfected

یه لحظه من بحث تاپیکو به سمت نظر سنجی منحرف کنم.

اولا که خداوند اون کسی که این نظر سنجی رو قراره به عذابی علیم ( نرسیدن بازی به دستش در مورد مقرر) دچار کند :D آخه چجوری میشه بین جوئل و الی انتخاب کرد؟

دوما بشدت سورپرایز شدم که جوئل اونم با این اختلاف نسبت به الی بیشتر طرفدار داشته باشه. واقعا تعجب کردم.

#TeamInfected
دوستان ماسکاتون بزنید احسان داره هوا رو قارچی میکنه :D

نقد بازی برای منتقدا شمشیر دولبه است قشنگ.
از هر دو طرف ممکنه بخوره! :D
اتفاقا نقدا این اقلیت رو برای همیشه سرکوب و منکوب میکنه، سر صدا ها می‌خوابه.... الان اونا هم مثل من فکر میکنن rage review زیاد داشته باشیم و امیدوارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or