PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
ببخشید یادم نیست که این سوال رو قبلا پرسیدم یا نه:
1 ماه پیش ps4 pro م خدافظ شد رفت و دیگه نتونستم پرو بگیرم و اسلیم گرفتم
تفاوت اجرای بازی در پرو و اسلیم چقدره؟از هر لحاظی
و اینکه این بازی برای ps5 هم میاد یا با قابلیت بکوارد میشه روی ps5 بازی کرد؟

تفاوت‌شون در رزلوشن و فریم‌ریت بالاتر هست وگرنه در زمینه‌های دیگه تفاوتی نداره.
از طریق قابلیت بک‌وارد هم که می‌شه بازی کرد به کنار، به صورت جداگانه هم با این‌که هنوز‌ تایید نشده اما مسلما برای ps5 عرضه می‌شه.

• Like
Reactions: db07
اکثر بازیای فرست پارتی سونی روی اسلیم و پرو فرقشون در رزولوشن خلاصه میشه. UC4 برای مثال روی 4 بیس 1080 بود روی پرو 1440. گیم پلی های قبلی TloU PII هم همین فرق رو داشت ولی مثل اینکه قراره رو پرو 4 کی چکربرد باشه فرق دیگه ای ندارن. روی ثردپارتی ها بعضا تنظیمات یکم بالاتری هم داره.

از دیشب تریلر رو 5 بار دیدم و جدا نمی‌دونم چطوری باید این 42 روز رو بگذرونم. این بازی قراره از هر نظر صنعت گیم رو آپگرید کنه. ترکیب همون دو سه تا جمله‌ای که جول اول تریلر می‌گه با چیزی که گوستاوو ساخته قشنگ پنچرکننده‌ست! بنظرم بازی خیلی برای مدیوم گیمینگ bold و ساختارشکنانه‌ست. برای همین بعید نیست متاش رویایی نشه. بنظرم از 91 تا 97 کاملا شدنیه برای این بازی. ولی اینو مطمئنم که اگه یه بازی باشه که بتونه جای نسخه‌ی اول رو برای من بگیره، همینه.

پی‌نوشت: امشب چنتا بازی بین نسلی ببینیم تازه می‌فهمیم اینا چه غلطی کردن با این کنسول پیر و کهنه. چی بود این آخه جدا؟ :D

از دیشب تریلر رو 5 بار دیدم و جدا نمی‌دونم چطوری باید این 42 روز رو بگذرونم. این بازی قراره از هر نظر صنعت گیم رو آپگرید کنه. ترکیب همون دو سه تا جمله‌ای که جول اول تریلر می‌گه با چیزی که گوستاوو ساخته قشنگ پنچرکننده‌ست! بنظرم بازی خیلی برای مدیوم گیمینگ bold و ساختارشکنانه‌ست. برای همین بعید نیست متاش رویایی نشه. بنظرم از 91 تا 97 کاملا شدنیه برای این بازی. ولی اینو مطمئنم که اگه یه بازی باشه که بتونه جای نسخه‌ی اول رو برای من بگیره، همینه.

پی‌نوشت: امشب چنتا بازی بین نسلی ببینیم تازه می‌فهمیم اینا چه غلطی کردن با این کنسول پیر و کهنه. چی بود این آخه جدا؟ :D
من مطمئنم همونجور که خود نیل اعلام کرده هفته های منتهی به ریلیز طرفداران از خبرهای جدید با خبر میشن مثل عکس تریلر گیم پلی پس انشالله این 42 روز میگذره ?

بسکه تریلر دیشب گمراه کننده و پیچیده بوده... که ملت به این نتیجه رسیدن که بخش عمده ای از لیک ها فیک یا ادیت شده بوده... و الان هیچی با هیچی جور در نمیاد...

داره تئوری ها به جایی میرسه که میگن دراکمن برای دست انداختن ملت خودش لیک کرده...

منم مثل همه n بار تریلر دیدم تا الان و چقدر خوب ادیت شده بود واقعاً; قشنگ مثله سماوریه که به تدریج جوش میاد :D به نظرم تروی بیکر با اینکه تو بازی های زیادی صداپیشگی کرده و اکثرش هم خوب بودن ولی بهترین صداپیشگیش در نقش جول بوده تا الان; از بعد های مختلف صداش به نحو احسنت استفاده کردن. فقط نمیدونم موشن کپچر صورت هم توسط خود صداپیشه ها انجام میشه (که قاعدتاً فکر کنم باید اینجوری باشه الان) یا نه؟ چون تا اونجا که میدونم تو نسخه قبل اینجوری نبود :-?
پ.ن: اونجا که الی با بغض به جول نگاه می کنه دل آدم کباب میشه =((

بسکه تریلر دیشب گمراه کننده و پیچیده بوده... که ملت به این نتیجه رسیدن که بخش عمده ای از لیک ها فیک یا ادیت شده بوده... و الان هیچی با هیچی جور در نمیاد...

داره تئوری ها به جایی میرسه که میگن دراکمن برای دست انداختن ملت خودش لیک کرده...
اخه چطوری لیک ها فیک باشن وقتی از خود بازین؟:|
یک سری فوتیج ها تفاوت دارن ولی با توجه به مارکتینگ بازی،
نمیشه اشاره ایی کنم ولی من بنظرم کاملا برعکسه!:دی

نمیشه اشاره ایی کنم ولی من بنظرم کاملا برعکسه!:D
من که اسپویل نشدم که بدونم، کسایی که اسپویل شده بودن سر این موضوع بحث میکردن... مثل اینکه یه ویدئو تحلیلی هم دادن بیرون که تفاوت ها رو بررسی کرده ... دیگه از جزئیاتش خبر ندارم

آخرین ویرایش:
نمیشه اشاره ایی کنم ولی من بنظرم کاملا برعکسه!:D
تو صفحات قبل گفتم دیگه اونایی که ویدئو ازشون هست حرفی درشون نیست مشکل اون توضیحات نوشتاریه. خود ویدئوهام تو کانتکست نیستن. یه سری سوال در موردشون هست. خواستی بیا اونور بهت بگم. البته یه احتمالم هست نیل تو این تریلر با ادیت یه سری چیزا رو می پیچونه

من که اسپویل نشدم که بدونم، کسایی که اسپویل شده بودن سر این موضوع بحث میکردن... مثل اینکه یه ویدئو تحصیلی هم دادن بیرون که تفاوت ها رو بررسی کرده ... دیگه از جزئیاتش خبر ندارم
اون ویدیو رو دیدم بعضی چیزایی که میگه رسما چرت و پرته!
تفاوت ها فقط تصویریه وگرنه داستان بازی همونه که توی لیک ها بوده.
اصلا گیریم ورژن تریلر درست باشه توی کلیت داستان بازم تفاوتی ایجاد نمیکنه.
تو صفحات قبل گفتم دیگه اونایی که ویدئو ازشون هست حرفی درشون نیست مشکل اون توضیحات نوشتاریه. خود ویدئوهام تو کانتکست نیستن. یه سری سوال در موردشون هست. خواستی بیا اونور بهت بگم. البته یه احتمالم هست نیل تو این تریلر با ادیت یه سری چیزا رو می پیچونه
اون نوشتاری ها رو که خودمم بهش اعتمادی ندارم ولی بحثم همون خود ویدیو هاست!
بنظرم همین بخاطر ادیته!کلا بازی کم نبوده مارکتینگ توی تریلرها یک چیز بودن، بازی اصلی کلا تفاوت داشته:دی
خود تلو 1 هم بخاطر ادیت تریلرا داستان یک چیز دیگه ایی بنظر میومد از چیزی که واقعا بود.

منم مثل همه n بار تریلر دیدم تا الان و چقدر خوب ادیت شده بود واقعاً; قشنگ مثله سماوریه که به تدریج جوش میاد :D به نظرم تروی بیکر با اینکه تو بازی های زیادی صداپیشگی کرده و اکثرش هم خوب بودن ولی بهترین صداپیشگیش در نقش جول بوده تا الان; از بعد های مختلف صداش به نحو احسنت استفاده کردن. فقط نمیدونم موشن کپچر صورت هم توسط خود صداپیشه ها انجام میشه (که قاعدتاً فکر کنم باید اینجوری باشه الان) یا نه؟ چون تا اونجا که میدونم تو نسخه قبل اینجوری نبود :-?
پ.ن: اونجا که الی با بغض به جول نگاه می کنه دل آدم کباب میشه =((
بله موشن کپچر توسط خود صداپیشه ها انجام میشه !

ویرایش: قسمت اول هم به نظر همین طور بوده موشن کپچر از صورت خود صداپیشه ها بوده اما خب مثل اینکه شکل سنسورها و نوع کپچر فرق می کرده!

آخرین ویرایش:

یعنی نیل خود اون کارمند ناراضیه؟ چقدر زود قضاوت کردیم.

توی نظرسنجی تاپیک که موسیقی مظلوم واقع شده ولی یه مصاحبه جدید کرده گوستاوو که میگه نزدیک 3 سال روی موسیقی بازی کار کرده و مقدار موسیقی موردنیاز برای بازی خیلی زیاد بوده...
نظرش در مورد Part II :

140520

مصاحبه کامل رو ببینید جالبه: Youtube

توی نظرسنجی تاپیک که موسیقی مظلوم واقع شده ولی یه مصاحبه جدید کرده گوستاوو که میگه نزدیک 3 سال روی موسیقی بازی کار کرده و مقدار موسیقی موردنیاز برای بازی خیلی زیاد بوده...
نظرش در مورد Part II :

View attachment 140520

مصاحبه کامل رو ببینید جالبه: Youtube
اخه من قطعه انچنانی از موسیقی نشنیدم . به نظرم این گزینه برای الان مناسب نبود ، باید بعد از ریلیز نظر خواهی می‌کردند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or