PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
خب منم تریلر رو دیدم بالاخره. فقط میتونم ساعت ها به این عکس خیره بشم و از حسی که از صورت الی منتقل میشه، لذت ببرم و در موردش حرف بزنم:D

آخه چرا اینقدر خوبه؟ موسیقی تریلر هم حرف نداشت. خیلی انتخاب به جایی بود.

Next gen is here baby:D

توی نظرسنجی تاپیک که موسیقی مظلوم واقع شده ولی یه مصاحبه جدید کرده گوستاوو که میگه نزدیک 3 سال روی موسیقی بازی کار کرده و مقدار موسیقی موردنیاز برای بازی خیلی زیاد بوده...
نظرش در مورد Part II :

View attachment 140520

مصاحبه کامل رو ببینید جالبه: Youtube
من موزیک بخش Opening بازی رو بدون اینکه تصویری ببینم گوش دادم. بهتون قول میدم اگر ترک‌های دیگه هم در حد این بخش باشه (که تا اونجایی که از چندتا ترک رونمایی شده شنیدم هست) رسما موزیک Oscar Worthyه!

خدایی داستان تلو در مقابل طراحی مراحل و گیم پلیش جوک حساب میشه :D در مقام مقایسه میگم وگرنه داستانش به خودی خود خیلی عالیه

نظر شخصی :>
خب سوال اینه که کدوم جذابتره. نگفته کدوم بهتره؛ گفته کدوم جذاب‌تره. برا منی که تو تریلر معرفی با دیدن لوگوی فایرفلای ارگاسم شدم جذاب‌ترین فاکتور داستانه. ولی کلا سوال سختیه. من هیچ بازی سراغ ندارم که همه‌ بخشهاش تا این حد god-tier باشه و انتخاب بینشون اینقدر چالش برانگیز باشه.

من موزیک بخش Opening بازی رو بدون اینکه تصویری ببینم گوش دادم. بهتون قول میدم اگر ترک‌های دیگه هم در حد این بخش باشه (که تا اونجایی که از چندتا ترک رونمایی شده شنیدم هست) رسما موزیک Oscar Worthyه!

من تو تاپیک بیست از بیست دیدم همه ناامیدن از اینکه گرافیک نسل بعدی ندیدن، لینک تریلر دیشب رو گذاشتم که ببینن نسل بعد چه ریختیه. پستم پاک شد! ولی جدا این بازی متعلق به این نسل نمی‌تونه باشه. زیادی خوبه برا این نسل! :D

خب سوال اینه که کدوم جذابتره. نگفته کدوم بهتره؛ گفته کدوم جذاب‌تره. برا منی که تو تریلر معرفی با دیدن لوگوی فایرفلای ارگاسم شدم جذاب‌ترین فاکتور داستانه. ولی کلا سوال سختیه. من هیچ بازی سراغ ندارم که همه‌ بخشهاش god-tier باشه و انتخاب بینشون اینقدر چالش برانگیز باشه.

دوست دارم همه به طراحی مراحل و گیم پلی رای بدن :دی

متاش رو بازی برا این میگیره اصلا :دی

این الان گیم پلیه؟ :دی

متاش رو بازی برا این میگیره اصلا

من خودم در مقابل لول دیزاین و AI این بازی تا کمر خم میشم، اما مطمعن باش بیشترین تاثیر رو اتفاقا با داستان میزاره و مومنتوم های ایموشنال بیشتر تعیین کننده نظر نهایی منتقدها هستن:دی

من خودم در مقابل لول دیزاین و AI این بازی تا کمر خم میشم، اما مطمعن باش بیشترین تاثیر رو اتفاقا با داستان میزاره و مومنتوم های ایموشنال بیشتر تعیین کننده نظر نهایی منتقدها هستن:D

خب باید طراحی و مراحل گیمپلی که ساختمان بازی رو شکل میدن آنچنان قوی باشه تا مومنتوم های ایموشنال!! (وادفاک؟:دی) تاثیر خودشون رو بزارن .

از فروم بازیسنتر با کاربرهای حرفه ای انتظار میره که گزینه طراحی مراحل گزینه بسیار جذاب تری براشون باشه.

اگر در تلگرام بود قابل قبول بود

:دی:دی

• Like
Reactions: IMANOKA
خب باید طراحی و مراحل گیمپلی که ساختمان بازی رو شکل میدن آنچنان قوی باشه تا مومنتوم های ایموشنال!! (وادفاک؟:D) تاثیر خودشون رو بزارن .

از فروم بازیسنتر با کاربرهای حرفه ای انتظار میره که گزینه طراحی مراحل گزینه بسیار جذاب تری براشون باشه.

اگر در تلگرام بود قابل قبول بود

:D:D

من که خودم به همین لول دیزاین رای دادم، به نظرم کلا سونی میتونه به باقی استدیوهاش فعلا آف بده با همین TLoU2 و GoT تا دو سال جلوی انحصاری های نسل بعدی مایکروسافت وایسته، اما تو هم داری زیادی جو میدی:D داستان لست خیلی خفنه و خیلی ها بخاطر روابط خفن بین شخصیت ها و کلا شخصیت پردازی و ستینگش عاشق بازی شدن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pxc33
اخه من قطعه انچنانی از موسیقی نشنیدم . به نظرم این گزینه برای الان مناسب نبود ، باید بعد از ریلیز نظر خواهی می‌کردند
دو سال پیش، قبل از نمایش گیم‌پلی یه قطعه اجرا کرد گوستاوو ولی درسته حرفت...تا توی جو خود بازی قرار نگیریم نمیشه تاثیرش رو حس کرد.

با این حال یکی از بخش‌هایی که ازش مطمئنم همین موسیقیه. گوستاوو توی فیلم‌هایی که داخلش مشارکت داشته دو تا اسکار بهترین موسیقی گرفته و تنها بازی که تمایل داشته روش کار کنه همین لست هستش. کلا روی انتخاب کاراش خیلی حساسه...توی این مصاحبه هم میگه که بعد از لست به کار روی بازیها علاقه‌مند شدم ولی هنوز پروژه‌ای رو پیدا نکردم که به این اندازه برام جذاب باشه. تا حالا هم روی هیچ پروژه‌ی مشابهی دو بار کار نکرده جز همین Part II.

من که خودم به همین لول دیزاین رای دادم، به نظرم کلا سونی میتونه به باقی استدیوهاش فعلا آف بده با همین TLoU2 و GoT تا دو سال میتونه جلوی انحصاری های نسل بعدی مایکروسافتم وایسته، اما تو هم داری زیادی جو میدی:D داستان لست خیلی خفنه و خیلی ها بخاطر روابط خفن بین شخصیت ها و کلا شخصیت پردازی و ستینگش عاشق بازی شدن.

اخه داستانش قبلا تو فیلم و کتاب نمونه داره مث Children of men و The Road (البته روایتش نمونه نداره)
حالا به شخصه برا من فقط و فقط جوئل مهمه اصلا نه تنها برا بقیه شخصیت ها ارزش قائل نیستم بلکه تو یادمم نمیمونن.:D
(البته همین که فقط و فقط برا من جوئل مهمه کاردرستی دراکمن رو میرسونه :D)

اما در عوض این بازی مراحلی داشت که من تا اخر عمرم فراموش نمیکنم نه فقط به یادش بیارم بلکه حس اون مرحله باهام مونده. مخصوصا اون مرحله ای که هر چی فکر میکنم یادم نمیاد:D:D اما دشمنامون تو فضای خیابون همه آدم بودن . در واقع من از آدم ها تو این بازی بیشتر از کلیکرها میترسیدم :D

حالا معلوم نیست تو پارت 2 چقدر واویلا شده باشه :D

• Like
Reactions: saeed_sg
من به گیم پلی و طراحی مراحل رای دادم چون تو اون 3 مورد کاملا مطمئنم مرزها دریده میشه ولی این مورد چون تو دل بازیه و کم کم متوجهش میشی یه جورایی با دل و جون حس و ذره ذره تحسینشون می کنی! :D
بازی هم کاملا معلومه نسل بعدیه منتها بودنش در نسل هشتم فقط کار ناتی داگه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or