PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
من بهتون میگم انیمیشنای بازی رو شما هنوز ندیدین بچه های خوبی باشین ببندین بحثو بره :D

شما از رانت لیک و اسپویل استفاده کردید:hide::D، ما معمولی ها باید با دانسته هامون از تریلر ها و باقی مجاری مجاز و قانونی به سختی با هم بحث کنیم و همدیگه رو قانع کنیم..:boo:x_x:Punish:

ناتی داگ یعنی خدای گیم پلی و لول دیزاین ، با تمام احترام به گزینه تکنولوژی و انیمیشن که گفتم مدت ها طول میکشه یه گیمی بخواد حتی بهش نزدیک هم بشه در نسل بعد ولی گیم پلی همیشه اولویت داره .
تاریخ رو که مرور میکنیم میبینیم رقیب ناتی داگ همیشه خودش بوده انصافا و رو دسته بازیهاش فقط خودش میتونه بیاد .
ناتی داگ چه کردی که همه عالم دیوانه تو هستند تا این حد :D

این تریلر کاری کرد که تمام هایپ من برای بازی های نسل بعدی که فردا قرار بود نمایش داده بشه خوابید.محو تم بشدت دارک بازی شدم.این تریلر کاری کرد که اذمهای به ظاهر بی طرف هم نتونن بیان اینجا اظهار فضل کنن

این نسخه امکانش هست به خاطر دختر بودن الی، کاهش بدن این انیمیشنارو؟ :| چیز جالبی درنمیاد اینکارو کنن.

فکرشم نکن!
TR بدترین و دلخراشترین انیمیشن های مرگ رو برای لارا داشت که مهمترین دلیلی بود که نخوام حتی یبارم پام بلغزه.
اینجا که دیگه مطمئنم وقتی بدونم همه چی تموم شده Exit میکنم از بازی خیلی شیک و مجلسی. در توانم نیس این یکیو دیگه واقعا.. :-"

بزار من چالش رو برات غیب کنم

گزینه ها رو یکی یکی حذف کن ببین کدومش اگر نباشه سنگین تره.
بعد میبینی داستان و شخصیت ها باید در خلال گیم پلی و طراحی مراحل خودشون رو نشون بدن
انیمیشن هم در خلال گیم پلی خودشو نشون میده
صدا و موسیقی که اصلا جزوی از طراحی مراحله :D
اینی که می گی فقط بررسی تکنیکی قضیه هست,سوال به طور واضحی سلیقه ایی هست,این که کدوم بخش این بازی برای شما جذاب تر هست,برای من به شخصه همیشه اول موسیقی و بعد داستان the last of us دلایل خریدش بودن,خداییش موسیقی بازی در یک سطح ماورایی خاص هست (نه این که بقیه بخش هاش نیست ولی در مقایسه)

Pixel Butt یه کاربر توییتره که گویا جز تسترای با سابقه صنعت گیمه یه سری اطلاعات داده در مورد اینکه بازی چجوری لیک شده. البته خبرش مال یکی دو روز پیشه خودم الان دیدم و ندیدم کسی هم تو تاپیک اشاره کرده باشه اگر تکراریه ببخشید.

داستان از این قراره که سونی مثل اینکه یه جور کد برای تسترا میفرسته تا تو خونشون بتونن بازی رو تست کنن. منتها این کدا بصورت عادی قابل استفاده نیستن تو استورم نمیشه واردشون کرد. کد خرید نیستن در واقع یجور پسوورد به جاهاییست که از مابهترون میتونن برن. فقطم روی دو کیت کار میکنن. این هکرا گویا یه اکسپلویتی در یکی از پچ های قدیم بازیهای ناتی وجود داشته که به اون دست پیدا کرده بودن و ازون طریق تونسته بودن این کد رو برای خودشون جنریت کنن. اتفاقی که میفته سونی متوجه این اکسپلویت بوده و حتی بسته بودش ولی هکرها این دسترسی رو پنج شش ماه پیش انجام داده بودن و بستنش دیگه برای اونا بی معنی بوده. این وسط گویا اینا یکی از کارمندای سونی رو هم گول زده بودن بدون اینکه خودش بدونه از زیر زبونش کشیده بودن بیرون که کی قراره ناتی بازی رو برای تسترا بفرستن که وارد عمل بشن

بقیشم که راحت بوده یه دو کیت تهیه کردن و بعدم به عنوان تستر بازی رو دان کردن.

حالا این قضیه جالب شد. اولا تئوری اینکه خودم فکر میکردم اینا فقط فوتیج داشتن رو میشوره میبره اینا کل بازی دستشون بوده.
مورد بعدی اینکه اینا جز خود بازی هیچی دیگه دستشون نیست.
نکته آخر اینکه اگر کل بازی رو داشتن چرا همش رو لیک نکردن؟ چرا فقط یه جاهاییش رو؟ انگیزشون از انتخاب اون جاهای بخصوص چی بوده؟

کلا خیلی قضیه پلیسی جنایی شده. نیل که گفته بعد لانچ در موردش صحبت میکنن. خیلی دوست دارم بدونم واقعا پشت داستان این هکر یا هکرین چی بوده.

تقریبا اکثر موارد تریلر رو دوستان گفتن. برای من هم علاوه بر اینکه پشمی برام نمونده باید بگم به یه نکته ای ای رسیدم و اونم اینه که این بازی ازونایی که یه بار بیشتر نمیتونم تا اخرش برم. یعنی حجم غم و ناراحتی و خشونتی که تو این تریلر دیدم فکر میکنم تحمل یه بارشم برام سخته. میدونم مثال خیلی خوبی نیست ولی احساس میکنم یجوریایی برام مثل هری پاتر و شاهزاده دورگس. خیلی دوسش دارم ولی به خاطر اون غم اخرش با این که ۱۰۰ بار کل سری رو خوندم این کتاب رو بعضی از چپتراشو اسکیپ میکنم
من با این قضیه هم موافقم هم مخالفم؛ مثلا Dead Space رو یادمه خیلی وقت پیش بازی کردم ولی اون بازی اینقدر از بعضی لحاظا اذیتم کرد که حتی بعد این همه سال حاضر نیستم دوباره توی اون محیط تاریک و تنگ بازی قرار بگیرم اصلا#:-S از طرفی مثلا Requeim for Dream رو که به شدت دارک بود رو یهویی همین چندوقته دلم خواست دوباره ببینم :|یا مثلا فیلم‌های گاسپارنوئه که فیلم‌های مورد علاقم هم هستن رو عمرا برم دوباره ببینمشون چون آزارم میدن. به نظرم حداقل اگه داستان هم اذیت کنه ولی گاهی اوقات چپتر‌هایی مث the wood نسخه اول رو انتخاب می‌کنیم تا از گیم‌پلی و جاهای شاد بازی لذت ببریم

• Like
Reactions: benjohn
منم به گیمپلی رای دادم.همه اجزای بازی خارق العاده است.داستانش با روح و روانمون بازی میکنه.موسیقی روحمون رو جادو میکنه.گرافیک و انمیشین های بازی هم نسل بعدیه.ولی این گیمپلی ای که دیدم عجیب غریبه.نسخه اول گیمپلی بی نقصی و عالی ای داشت داشت ولی یه چیز خارق العاده و گیم چنچر نبود ولی این چیزی که من توی این نسخه میبینم(تریلر e3 و نقدهایی که سایتها مختلف برای دمو انجام داده بودن)مغز منفجر کنه.کلی مکانیسم مغز منفجر کن داره.گویا کلی معمای فوق العاده داره(به گفته ign از بررسی دمو که گفته بود بر خلاف نسخه اول که اکثر معما های بازی رو آیتم جا به جا کردن و این و اون رو پیدا کردن تشکیل داده بود معما های این نسخه خیلی بهتر و پیچیده تره.حالا نمیدونم چیه!!).هوش مصنوعی هم خارق العاده است و کاملا گیمر رو به چالش میکشه.به نظرم پیشرفت بازی(مخصوصا گیمپلی)در حد پیشرفت آنچارتد دو نسبت به نسخه یک هست.

Screenshot_20200507-021529_MX Player.jpg
تریلر امروز
Screenshot_20200507-021601_MX Player.jpg
تریلر ۸ ماه قبل
حتی جای زخم‌ها فرق دارن و بخیه هم شدن خیلیاشون تو تریلر جدید، فکر کنم مثلا گاهی تو بازی برمی‌گردن کمپ و دوباره از خواب بیدار میشه و چند بار این لحظه رو میبینیم.

Dev Kit تهیه کردن راحت بوده ؟! یه جوری گفتی ، دلم خواست فردا زنگ بزنم سوپر یه Dev Kit بفرسته ! :D
دو کیت تهیه کردن کار خیلی سختی نیست تنها کاری که باید انجام بدی اینه که جز دو پروگرم سونی باشی یا کارمند یکی از شرکتای بازی سازی. شاید برای منو شما سخت باشه ولی برای خیلیا نیست. فکر میکنم از همین طریق هم شناساییش کردن. جون دیو کیتا برای سونی قابل شناسایین

Pixel Butt یه کاربر توییتره که گویا جز تسترای با سابقه صنعت گیمه یه سری اطلاعات داده در مورد اینکه بازی چجوری لیک شده. البته خبرش مال یکی دو روز پیشه خودم الان دیدم و ندیدم کسی هم تو تاپیک اشاره کرده باشه اگر تکراریه ببخشید.

داستان از این قراره که سونی مثل اینکه یه جور کد برای تسترا میفرسته تا تو خونشون بتونن بازی رو تست کنن. منتها این کدا بصورت عادی قابل استفاده نیستن تو استورم نمیشه واردشون کرد. کد خرید نیستن در واقع یجور پسوورد به جاهاییست که از مابهترون میتونن برن. فقطم روی دو کیت کار میکنن. این هکرا گویا یه اکسپلویتی در یکی از پچ های قدیم بازیهای ناتی وجود داشته که به اون دست پیدا کرده بودن و ازون طریق تونسته بودن این کد رو برای خودشون جنریت کنن. اتفاقی که میفته سونی متوجه این اکسپلویت بوده و حتی بسته بودش ولی هکرها این دسترسی رو پنج شش ماه پیش انجام داده بودن و بستنش دیگه برای اونا بی معنی بوده. این وسط گویا اینا یکی از کارمندای سونی رو هم گول زده بودن بدون اینکه خودش بدونه از زیر زبونش کشیده بودن بیرون که کی قراره ناتی بازی رو برای تسترا بفرستن که وارد عمل بشن

بقیشم که راحت بوده یه دو کیت تهیه کردن و بعدم به عنوان تستر بازی رو دان کردن.

حالا این قضیه جالب شد. اولا تئوری اینکه خودم فکر میکردم اینا فقط فوتیج داشتن رو میشوره میبره اینا کل بازی دستشون بوده.
مورد بعدی اینکه اینا جز خود بازی هیچی دیگه دستشون نیست.
نکته آخر اینکه اگر کل بازی رو داشتن چرا همش رو لیک نکردن؟ چرا فقط یه جاهاییش رو؟ انگیزشون از انتخاب اون جاهای بخصوص چی بوده؟

کلا خیلی قضیه پلیسی جنایی شده. نیل که گفته بعد لانچ در موردش صحبت میکنن. خیلی دوست دارم بدونم واقعا پشت داستان این هکر یا هکرین چی بوده.
قضیه جنایی شد، هر جوری حساب میکنم یکی از داخل سونی یا داخل ناتی داگ باهاشون همکاری کرده... نمیشه که این همه برنامه ریزی پیچیده رو خود به خودی و شانسی انجام داده باشن

• Like
Reactions: benjohn
View attachment 140432
تریلر امروز
View attachment 140433
تریلر ۸ ماه قبل
حتی جای زخم‌ها فرق دارن و بخیه هم شدن خیلیاشون تو تریلر جدید، فکر کنم مثلا گاهی تو بازی برمی‌گردن کمپ و دوباره از خواب بیدار میشه و چند بار این لحظه رو میبینیم.

والا یکیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or