PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
خب خدارو شکر اینفکتدارو هم به چالش کشیده ، به قول رحمت : بیار اون ناپلعونی رع :D
نمیدونم شما چجوری دارید تحمل میکنید ؟؟!!
تن و بدن من داره میلرزه ، آقا من دلست میخوام بازی کنم :(( نمیتونم صبر کنم
باور کن خیلی دوست داشتم جای شماها باشم که نمیدونید هیچی، حس انتظار که میدونی آخرش خوشه، هر چه قدر هم سخت، ولی میارزه
من اسپویل شدن قسمتی ازش دست خودم نبود، ولی بقیه اش چرا، خودم خواستم، ولی بازم دوست داشتم صفر کیلومتر تجربه کنم بازیو

• Like
Reactions: benjohn
تقریبا اکثر موارد تریلر رو دوستان گفتن. برای من هم علاوه بر اینکه پشمی برام نمونده باید بگم به یه نکته ای ای رسیدم و اونم اینه که این بازی ازونایی که یه بار بیشتر نمیتونم تا اخرش برم. یعنی حجم غم و ناراحتی و خشونتی که تو این تریلر دیدم فکر میکنم تحمل یه بارشم برام سخته. میدونم مثال خیلی خوبی نیست ولی احساس میکنم یجوریایی برام مثل هری پاتر و شاهزاده دورگس. خیلی دوسش دارم ولی به خاطر اون غم اخرش با این که ۱۰۰ بار کل سری رو خوندم این کتاب رو بعضی از چپتراشو اسکیپ میکنم

نظرسنجی اضافه شد ، میدونم که دنبال گزینه ی " همه ی موارد " میگردید :D ولی اونجوری نتیجه مشخص بود و لوس میشد . الان چالش داره نظرسنجی . خودم واقعا نمیدونم کدومو رو انتخاب کنم :D

داستان که قطعن جذابه , صدا و گیم پلی هم خیلی زیباست ولی واقعن گرافیک بازی رو کنسول فعلی با این همه تکنیک و جزییات روانی کنندس!
با قدرت به گزینه گرافیک و انیمیشن و تکنولوژی رای دادم.
----
این بازی و که میبینم احساس میکنم سرم کلاه رفته تا حالا!
وقتی میشده همچین گرافیک چشم نوازی ارائه داد این نسل , کلی پول بابت چی دادیم؟

ننگ بر کسانی که به صدا و موسیقی رای نداده‌اند :D خود دراکمن برای موسیقی بازی بیشتر هایپه
باید یه گزینه تمام مواردم میزاشتن خوب. بنظرم بازیهای ناتی داگ مجموعه ای از همه چیزه. هر کدومشو که ازش بگیری شاید خوب باشه ولی کامل نیست. اصلا یکی از جالبترین جاهای شماره یک صدای کلیکرا بود که میشنیدی مو به تنت سیخ میشد. یا دیدن انیمیشن مردن جوئل وقتی بد بازی میکردی. میدونستی دوباره میشه لود کنی و واقعا نمرده ولی همون ندیدن اون صحنه نا خودآگاه باعث میشد که بیشتر تلاش کنی نمیری.
خودم به شخصیت پردازیی رای دادم چون بنظرم تو بازیای ناتی داگ از همه پررنگتره ولی اینم میدونم بدون هر کدوم از اون موارد بالا بازی اینی که هست نمی شد

البته جا داره یادی کنیم از صدا پیشه ها و بازیگرای بازی که اصلا شاید 70 درصد علاقمون به کاراکترا بخاطر اوناست. تروی بیکر و اشلی جانسون محشر بودن. حتی نولان نورث با اینکه نقشش کم بود اون یه تیکه بازی رو ترسناک کرده بود. لورا بیلی و بقیه همه عالی بودن

نظرسنجی اضافه شد ، میدونم که دنبال گزینه ی " همه ی موارد " میگردید :D ولی اونجوری نتیجه مشخص بود و لوس میشد . الان چالش داره نظرسنجی . خودم واقعا نمیدونم کدومو رو انتخاب کنم :D

بزار من چالش رو برات غیب کنم

گزینه ها رو یکی یکی حذف کن ببین کدومش اگر نباشه سنگین تره.
بعد میبینی داستان و شخصیت ها باید در خلال گیم پلی و طراحی مراحل خودشون رو نشون بدن
انیمیشن هم در خلال گیم پلی خودشو نشون میده
صدا و موسیقی که اصلا جزوی از طراحی مراحله :D

باید یه گزینه تمام مواردم میزاشتن خوب. بنظرم بازیهای ناتی داگ مجموعه ای از همه چیزه. هر کدومشو که ازش بگیری شاید خوب باشه ولی کامل نیست. اصلا یکی از جالبترین جاهای شماره یک صدای کلیکرا بود که میشنیدی مو به تنت سیخ میشد. یا دیدن انیمیشن مردن جوئل وقتی بد بازی میکردی. میدونستی دوباره میشه لود کنی و واقعا نمرده ولی همون ندیدن اون صحنه نا خودآگاه باعث میشد که بیشتر تلاش کنی نمیری.
خودم به شخصیت پردازیی رای دادم چون بنظرم تو بازیای ناتی داگ از همه پررنگتره ولی اینم میدونم بدون هر کدوم از اون موارد بالا بازی اینی که هست نمی شد
دقیقا ولی این نسخه به نظرم خیلی گیم‌پلی محورتره تا نسخه اول. آخه جدا نمیدونم چجوری تعریف کنم چون میشه هر بخشش رو گفت مثلا موسیقی محوره حتی :D ولی نسخه اول رو خیلی‌ها می‌گفتن که گیم‌پلی بازی مثل داستان خفن نبود :| ولی اینجا گیم‌پلی پا به پای داستان پیش میاد و تمام ویژگی‌های بازی مث هوش مصنوعی و موسیقی و ... در اختیار داستان‌اند. صدای کلیکرها هم مثل صدای اون موجودات RE4 بودن که وقتی دست و پاشونو قطع می‌کردی دست و پا درمیوردن(همونقدر آزاردهنده)
آقا یکی از قشنگی‌های نسخه اول انیمیشن‌های مرگ جوئل بود که خیلی زیاد بودن. این نسخه امکانش هست به خاطر دختر بودن الی، کاهش بدن این انیمیشنارو؟ :| چیز جالبی درنمیاد اینکارو کنن.
من خودم به شخصیت‌پردازی رای دادم

تو نسخه قبل تو سینماتیک های بازی به لطف پیشرفتی که تو موشن کپچر و ضبط حرکات صورت داشتن خیلی جاها تونسته بودن صرفا با حالات صورت و بدن داستانگویی کنن و شبیه به فیلم و سریال از بازیگر ها بازی گرفته بودن. خوشبختانه تو این نسخه با پیشرفتی که داشتن این قضیه کاملا تو گیم پلی هم وارد شده که واقعا بازی رو تو یه سطح دیگه می بره و فکر کنم بعد از L.A. Noire اولین بازی هست که کیفیت مدل npc ها در حد شخصیت های اصلی هست.

نکته خیلی جالب اینه بازی یکی از سوپرایز هاش یعنی فلش بک به گذشته رو تو این تریلر و تصاویری که موقع اعلام تاخیر داده بودن، رو کرده اما از بعد تریلر PGW تا اونجایی که من یادم میاد هیچی دیگه از شخصیت های موجود تو اون تریلر نشون ندادن یعنی رسما از اون قسمت به جز همون تریلر دیگه هیچی نمیدونیم. که خودش باعث میشه هیچ کدوم از تئوری هایی که برا داستان متصور میشیم کامل نباشه.

پ.ن: الان با این وضعیت من باید چه خاکی بر سرم بریزم که بتونم اینو بازی کنم. زوره 8 میلیون پول کنسول داد وقتی چند ماه بعد نسل جدید میاد. ای کاش PS5 هم همزمان با همین منتشر می کردن واقعا نیازی به بازی نسل بعدی برا لانچ PS5 نیست، همین رو بدون هیچ پیشرفتی با PS5 لانچ کنن بره پی کارش.

آخرین ویرایش:
دقیقا ولی این نسخه به نظرم خیلی گیم‌پلی محورتره تا نسخه اول. آخه جدا نمیدونم چجوری تعریف کنم چون میشه هر بخشش رو گفت مثلا موسیقی محوره حتی :D ولی نسخه اول رو خیلی‌ها می‌گفتن که گیم‌پلی بازی مثل داستان خفن نبود :| ولی اینجا گیم‌پلی پا به پای داستان پیش میاد و تمام ویژگی‌های بازی مث هوش مصنوعی و موسیقی و ... در اختیار داستان‌اند. صدای کلیکرها هم مثل صدای اون موجودات RE4 بودن که وقتی دست و پاشونو قطع می‌کردی دست و پا درمیوردن(همونقدر آزاردهنده)
آقا یکی از قشنگی‌های نسخه اول انیمیشن‌های مرگ جوئل بود که خیلی زیاد بودن. این نسخه امکانش هست به خاطر دختر بودن الی، کاهش بدن این انیمیشنارو؟ :| چیز جالبی درنمیاد اینکارو کنن.
من خودم به شخصیت‌پردازی رای دادم
فقط اون تیکه که بلودرا دست مینداختن دهن اینه جر میدادن :D

من سر تریلر معرفی این بازی مثل یه بچه‌ی 3 ساله داشتم گریه می‌کردم! :D اون لحظه که لوگوی فایرفلای رو نشون دادن چشمام چارتا شد. اونجا که الی شروع می‌کنه به خوندن و مطمئن می‌شی شخصیتای اصلی این نسخه هم الی و جول هستن، اونجا که جول تکیه می‌ده به چارچوب در و به الی با اون صدای خسته‌ش می‌گه "kiddo" کلا برام شبیه رویا بود. اون لحظه به این فکر نمی‌کردم که گرافیک و موسیقی و گیم‌پلی بازی قراره در چه حد باشه؛ اون لحظه با تمام وجود خوشحال بودم چون می‌دونستم قراره دوباره الی و جول رو "ببینم". رای من قطعا داستان و شخصیتاشه. :D

پ.ن: بله! من همچنان تریلر رو ندیدم و لحظه به لحظه مقاومتم داره کم و کمتر می‌شه. قراره تو این 40 روز باز هم اطلاعات و تریلر بدن تازه و کارم رو سخت و سخت‌تر کنن. لعنت بهت ناتی داگ.
ببین مهدی چیزی نداره که اسپویل شی. خود بچه های ناتی داگ دارن خودشون رو جر میدن که کسی اسپویل نشه. خیالت راحت امن امنه

بر اساس ps4 استاندارد ساخته شده ولی این تریلر رو روی پرو ضبط کردن
اون که اره اما خوب کیفیت خیلی بالا که داره به خاطر pro هست روی ps4 کیفیت یکم پایین تره اما اصلا اهمیت نداره چون بازم کیفیت فوق العاااده قراره ببینیم

اون که اره اما خوب کیفیت خیلی بالا که داره به خاطر pro هست روی ps4 کیفیت یکم پایین تره اما اصلا اهمیت نداره چون بازم کیفیت فوق العاااده قراره ببینیم
تنها تفاوتشون توی رزولوشن و فریم‌ریته. اصا تکسچر و ... هیچ فرقی نخواهند داشت.

توی نظر سنجی من گیم پلی و طراحی مراحل زدم با این حال چون تا الان موسیقی بازی اون طوری منتشر نشده (کلا فقط یه دونه رسمی منتشر شده توی e3 تا جایی که یادمه)
اما مطمئنم اگه بازی منتشر شه موسیقی رو انتخاب میکردم اما الان بر اساس تریلر ها انتخاب کردم

پ. ن :هنوز من آلبوم نسخه اول رو گوشیم دارم گوش میکنم واقعا شاهکاره ??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or