PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
به نظرم بهترین کار اینه که اون دمویی که قرار بود توی نمایشگاه قابل بازی باشه رو بزارن تو استور که همه دانلود کنن و یه مرحله بازی رو حداقل تست کنن و اینطوری یک تبلیغات هم برای بازی حساب میشه.
اگه اشتباه نکنم نسخه اول بازی روی ps3 یه دمو هم داشت که همون مرحله بارونی بازی بود.
اگه قرار باشه که تاخیر بخوره بازی، اینطوری لااقل جلوی جو منفی علیه بازی رو یکم می‌گیرن.

بهتر .. ندن . به اندازه کافی اطلاعات دادن .. بیشتر از این دیگه اون عطشمون رو کم میکنه .بزار بیاد خودمون تجربه کنیم
نه بحث این نیست خوب ما نگاه نمیکنیم من حتی تریلر گیم پلی پارسال نگاه نکردم مسئله اینه وقتی همچین سکوت عجیبی درباره بزرگ ترین بازی نسل سونی وجود داره خیلی مشکوک

• Like
Reactions: noorihamid99
اصن معلوم نیست تو اون خراب شده چخبره
خیلی زشته 2 بار تاریخ قطعی (روز و ماه ) بدی بعدش بازم تاخیر بزنی
نمیدونم چرا الان رزیدنت اویل تاخیر نمیخوره حتما کووید 19 رو اعضای کپکام اثر نداره ولی روی اعضای ناتی داگ داره
این تاخیر دوم اگه رخ بده تقصیر استودیو نیست، رسما با اومدن کرونا بازار یابی بازی رفت هوا... الان کجا تبلیغش کنن؟؟ کی تو خیابونه تبلیغات شهری‌ رو ببینه.. کدوم مسابقه ورزشی برگزارمیشه که تو تایم استراحت تبلیغش رو پخش کنن
مثلا برای لست 1 یه تور جهانی گذاشتن، تو هر شهر بزرگ میتینگ میزاشتن، هوادارا میومدن بخشی از بازی رو تجربه میکردن... الان کدوم مراسم و فستیوال و میتینگ اجازه بر گزاری داره... یا باید قبول کنن بازی تو این ش ایط عرضه شه و به فروشش لطمه بزنه یا باید خشم هوادارا رو تحمل کنن و بازی رو تاخیر بزنن و بازم به محبوبیت و فروشش لطمه بزنه... به نظرم اگه تاخیر نزنن و بعد گلد شدن بازی کلی تبلیغ و نمایش اینترنتی تدارک ببینن خیلی جواب بده

سلام
با نت همراه اول وصل شد اوکیه
با نت ایرانسل و نت خونه اصلا وصل نمیشد
متاسفانه من گوی یا مودم ندارم که با نت همرا هاول وصل بشم
بخاطر اینکه فردا روز معلوم نیست همین همراه اول هم قطع نشه گفتم یه فکر اساسی کنم برای این تحریم های سرور های سونی ( تا حالا که ناتی داگ و دریم اینجور بوده فردا رو کی سراغ داره ) برای همین روی روتر وی پی ان وصل کردم قبلا شیر کردن فیل تر شکن رو تست کردم نشد اما با وی پی ان ست کردن میشه میدونم روتر های ایسوس میشه روشون ست کرد حرفه ای تر اما برای مال من شیائومی هست فقط 2 تا پرتکل میشه که من pptp ست کردم اوکی وصل میشه به سرور و یوزر هم خیلی راحت پیدا میکنه میره تو بازی

• Like
Reactions: saeed_sg and Unkn0w
بیا خودشونم میگن بشینید خونه فعلا آنچارتد بازی کنید :D
خیر، میگن مثل نیت بشینید کراش بزنید:p

اینکار رو با خودت نکن! :-"
میدونی که احتمال تاخیر هست... از بیشتر از دو ماه قبل اینجوری داری روزشماری میکنی، میزنی خودت رو به فنا میدی!

جدا از مشکلات ساخت و این حرفا ، حتی به خاطر موضوع بازی هم که شده حتی ممکنه تاخیر بخوره:-" خیلی به این روزا میاد...و شاید نخوان تو چنین شرایطی(اگر همچنان ادامه داشته باشه) بازی با چنین موضوعی بدن...:-"

بیشتر از این نمیتونه این بازی تاخیر بخوره. لست تاخیر بخوره یا باید گوست رو هم بندازن عقب، یا اونو نگه دارن ایشون رو بندازن دو ماه بعد، همینطوری به نسل بعد نزدیک میشن. همین الانشم لست از برنامه عقبه. اتفاقا الان بدن بیرون ملت نشستن خونه بازی میکنن. خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or