PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
:|من شمارو نمیدونم ولی خودم جدیدا هر روز صبح با وحشت از خواب بیدار میشم که نکنه این مراحل آخر ساخت بازی به مشکل برخورده باشه:|
دقیقا دوماه و ۶ روز تا انتشار بازی مونده ولی هنوز یه تریلر و تبلیغ درست حسابی از بازی ندیدیم. فقط چند تا تیکه از دموی ۶ ماه پیش نشون میدن تو اینستا که دقیقا هم بدترین جاهای اون دمو هستن و حکم خودزنی رو دارن مثل اون افکت برف:|
خیر سرش یکی از ۳ بازی مورد انتظار نسل هست ولی از مارکتینگ درست حسابی خبری نیست.
من یادمه دوماه به انتشار آنچارتد ۴ مونده بود و حتی کنار زمین فوتبال هم پر بود از تبلیغات بازی؛ حالا نمیدونم شاید هم این سکوت ناتی داگ به خاطر کروناعه ولی فکر کنم تا تریلر بعدی و خبر خوب بعدی، کم کم تیک عصبی پیدا می‌کنم:D

حالا خود بازی و موفقیتهاش و کیفیتش به کنار با این اوضاع بیماری میترسم به شدت به فروش بازی و مخصوصا نسخه فیزیکی آسیب وارد بشه.اوضاع جهان خیلی خیطه و با این روند تصاعدی ای که بیماری داره احتمال داره تاخیر بخوره(به خاطر آسیب رسیدن به فروشش)وگرنه با این اوضاع قرنطینه فروشش آسیب میبینه.کاش حداقل میشد چند ماهی تاخیرش زد

حالا خود بازی و موفقیتهاش و کیفیتش به کنار با این اوضاع بیماری میترسم به شدت به فروش بازی و مخصوصا نسخه فیزیکی آسیب وارد بشه.اوضاع جهان خیلی خیطه و با این روند تصاعدی ای که بیماری داره احتمال داره تاخیر بخوره(به خاطر آسیب رسیدن به فروشش)وگرنه با این اوضاع قرنطینه فروشش آسیب میبینه.کاش حداقل میشد چند ماهی تاخیرش زد
منم احتمال می دم به خاطر این موضوع بخواد تاخیر بخوره. هر چند امیدوارم این اتفاق نیفته و تا زنده ایم فعلا سریعتر بازیش‌کنیم :D دیگه گیم از این بزرگ تر و مهم تر هم داریم مگه تو زندگی یه گیمر ؟ :D

• Like
Reactions: dark spartan
:|من شمارو نمیدونم ولی خودم جدیدا هر روز صبح با وحشت از خواب بیدار میشم که نکنه این مراحل آخر ساخت بازی به مشکل برخورده باشه:|
دقیقا دوماه و ۶ روز تا انتشار بازی مونده ولی هنوز یه تریلر و تبلیغ درست حسابی از بازی ندیدیم. فقط چند تا تیکه از دموی ۶ ماه پیش نشون میدن تو اینستا که دقیقا هم بدترین جاهای اون دمو هستن و حکم خودزنی رو دارن مثل اون افکت برف:|
خیر سرش یکی از ۳ بازی مورد انتظار نسل هست ولی از مارکتینگ درست حسابی خبری نیست.
من یادمه دوماه به انتشار آنچارتد ۴ مونده بود و حتی کنار زمین فوتبال هم پر بود از تبلیغات بازی؛ حالا نمیدونم شاید هم این سکوت ناتی داگ به خاطر کروناعه ولی فکر کنم تا تریلر بعدی و خبر خوب بعدی، کم کم تیک عصبی پیدا می‌کنم:D
همه چیز تحت تاثیر کرونا قرار گرفته... ولی خب هر چی کمتر نشون بدن بهتر

• Like
Reactions: last of amir
بعد از تموم شدن افتتاحیه بازی اون اخباری که راجع به شیوع نشون میده رو یادتونه، حالا این رو ببنید و خودتون مقایسه کنید

من یه مقدار زیادی نگران تاثیر گذاشتن کرونا روی ذهنیت ملت هستم

به قول Georges Melies تو فیلم هوگو: مردم عاشق فیلم های من بودن، تا اینکه جنگ شروع شد و مردم خودشون صحنه های واقعیش رو دیدن...

اینکه مردم خودشون دارن یه آخر الزمان رو نزدیک به عرضه TLOU تجربه میکنن، نمیدونم چه اثری روی موفقیت بازی میزاره...

حالا که بازی حدود 2 ماه دیگه داره منتشر میشه، گفتم شمارو ببرم به چند سال پیش که برای اولین بار ناتی داگ یه جورایی نسخه دوم بازیو tease کرد. اون زمان (سال 2014) همه افراد استودیو تکذیب میکردن که این کانسپت آرت یه چیز همینجوری یهویه و ربطی به نسخه دوم نداره، ولی راستشو بخواین الان فکر میکنم که غلط اضافی مینمودن! :D من هنوز این طراحی اولی بیشتر به دلم میشینه... ترکیب رویایی من الی 2014 با فضای 2020 هست. :D
redhead_web(1).jpg 87c431f.jpg

اقا من تا الان اهنگ بکگراند ps4 خاموش کرده بودم اصلا نفهمیده بودم که تم جدیدی که واسه بازی دادن عجب موزیک خفنی داره فوق العاده با جو و محیط بازی هم خونی داری امیدوارم جزو سانترک های اصلی بازی باشه

دوستان بازی بخش آنلاین داره آخر؟ ND کلاً تو ساخت این بخش هم فوق العادس; هم نسخه قبل عالی بود هم U4 که بهترین مولتی ای هست که بازی کردم

دوستان بازی بخش آنلاین داره آخر؟ ND کلاً تو ساخت این بخش هم فوق العادس; هم نسخه قبل عالی بود هم U4 که بهترین مولتی ای هست که بازی کردم
داشته باشه هم معلوم نیست بشه بازی کرد. فعلا که مولتی نسخه اول برای ای پی های ایران قطعه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or