PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
یادمه سر این قسمت حتی بحث شد که افکت های برف اصلا در حد و اندازه اسم و رسم بازی و ND نیست :D
پ.ن. الان که دوباره میبینم، واقعا بده :D درست میشه صد در صد ! :D ولی بازم...
منم می خواستم بیام بگم که برعکس اون زمانی که این تیکه از گیم پلی اومد خیلی ها بحث کردن که افکت برف بازی اصلا خوب نیس
ولی از ترس ترول بیخیال گفتنش شدم:D

من چک کردم چنین چیزی نیست و هنوز قابلیت پری أوردر داره جو الکی ندين مرسي
:|:|:|:|
 یاد اونایی افتادم که تو یه سری روزای خاص تو شبکه های اجتماعی می‌نوشتم من خودم اونجا بودم هیچ خبری نبود الکی جو ندید...

الان چی گیر من میاد مثلا بیام سر این موضوع دروغ بگم یا جو الکی بدم؟؟ :-?(:|

:|:|:|:|
 یاد اونایی افتادم که تو یه سری روزای خاص تو شبکه های اجتماعی می‌نوشتم من خودم اونجا بودم هیچ خبری نبود الکی جو ندید...

الان چی گیر من میاد مثلا بیام سر این موضوع دروغ بگم یا جو الکی بدم؟؟ :-?(:|
البته راست میگه بازی برای خرید موجود چون ما خریدیم میزنه موجود نیست :D

• Like
Reactions: vaan 2
من این و الان دیدم.چون حساسیت تو کارای ناتی بالاست.به نظرتون پخش شدن برف وقتی الی میپره طبیعیه.امیدوارم این مورد درست کنن
ای بابا، یعنی شما دلتون نمیسوزه برای اعضای ناتی داگ که سر همچین جزئیات کوچیکی و حساسیت بالای ما از بازی هاشون مجبور به کرانچ بشن... لووول

• Like
Reactions: dark spartan
ای بابا، یعنی شما دلتون نمیسوزه برای اعضای ناتی داگ که سر همچین جزئیات کوچیکی و حساسیت بالای ما از بازی هاشون مجبور به کرانچ بشن... لووول
فکر کنم تو اینجا قبل از هر پستی باید بگی طرفدار بازی هستی تا بهت این طوری نپرن.من دلم اصلا برا اعضای ناتی نمیسوزه چون بارها دیدم با پرکاری و فشار یه پروژه خفن پیشرفته جلو نمونش موتور m14 توربو تیبا که برای شاهین اماده کردیم.چون ناتی مشهوره به جزییات من این حرف و زدم وگرنه خودت اگر این بازیو مثلا رمدی ساخته بود اصلا برات مهم بود این جزییات ریز یا نه.ناتی چون کارش عالیه ادم ناخوداگاه ریز میشه.در ضمن این طرز جواب دادنت اصلا درست نیست

الان یک ماه بعد این قراره گوست بیاد یعنی بازی راحت میره تا آخر 2020 یا حتی 2021 این چه وضع بازی ساختن ؟
قشنگ ملت مسخره کردن و تمام این تاخیر ها آدم میترسونه نکنه آخر بازی شکست بخوره؟
تاخیر از یه حدی که بیشتر میشه یعنی کلا بازی از اساس ایراد داره و تا 30 سال دیگه هم تاخیر بخوره درست بشو نیست
تاخیری اگه باشه به خاطر کروناست، چه ربطی به شکست بازی داره؟؟؟

فکر کنم تو اینجا قبل از هر پستی باید بگی طرفدار بازی هستی تا بهت این طوری نپرن.من دلم اصلا برا اعضای ناتی نمیسوزه چون بارها دیدم با پرکاری و فشار یه پروژه خفن پیشرفته جلو نمونش موتور m14 توربو تیبا که برای شاهین اماده کردیم.چون ناتی مشهوره به جزییات من این حرف و زدم وگرنه خودت اگر این بازیو مثلا رمدی ساخته بود اصلا برات مهم بود این جزییات ریز یا نه.ناتی چون کارش عالیه ادم ناخوداگاه ریز میشه.در ضمن این طرز جواب دادنت اصلا درست نیست

ا
فکر کنم بد برداشت کردید، منظور من بیشتر درباره کسایی بود که سر سر این مسائل معرکه گرفته بودن... اتفاقا پست شما خیلی خوب نشون میده چرا کسی تو ناتی داگه باید پاسخگوی این حجم از انتظارات باشه

• Like
Reactions: gintoki
البته راست میگه بازی برای خرید موجود چون ما خریدیم میزنه موجود نیست :D
الان هنوز از کرونا خبری نیست، فقط یه ایتالیا قرنطینه کردهو اسپانیا و فرانسه که تا همین هفته پیش فوتبال برگزار می‌کرد یه سری محدودیت گذاشتن... امریکا هم هنوز واکنش جدی نداشته، 1 ماه دیگه که آمار مبتلا هاشون رفت بالای 20 هزار نفر و همه جا رو تخته کردن باید ببینی... همین الان تمام فیلم های بهار تاخیر خوردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or