خبر از ساخت سریالی از last of us چند روز پیش به بیرون درز کرده بود که قراره تمرکز اصلی رو بزاره رو مادر الی و گذشته جوئل و ارتباط این دو باهم و از این جور چیزا
گفتم بد نیست همینجا بگم که با تشکر از نیل دراکمن که قراره روی این پروژه نظارت داشته باشه و انتخاب کارگردانی درخور و شبکه ای شایسته به نام HBO ، امیدوارم اثری که در پیش رو داریم اثری باشه در حد و اندازه ی اسم با مصمای این سری
حالا تمرکز طرفدارا رفته رو انتخاب نقش های شخصیت های اصلی که برای این سریال قراره جای جوئل و الی و آنا و ... بازی کنن و ظاهر بشن
به نوعی این اثر قراره تکمیل کننده last of us part 2 باشه و مهمه که در موردش خیلی باید نگران باشیم و به نوعی اثریه که با ظرافت خاصی باید باهاش برخورد بشه . چون از اون پدر و مادر دارای اصیل صنعت گیمه بالاخره . بزرگترین قدم و وسواسی که سازنده بهتره بالاترین تمرکز رو بهش اختصاص بده انتخاب نقش های اصلی برای این سریاله که الحق به شدت حساس هم هست
View attachment 131578View attachment 131579View attachment 131580View attachment 131581
راستش شاید اینجا جای عرض چنین مباحثی نباشه اما امیدوارم سازنده در لیست انتخاب بازیگراش ، جایی رو هم برای هیوجکمن باز کرده باشه و نگاه ویژه ای رو بهش داشته باشه . هیوجکمن در prisoners و Logan با جوئل کمترین تفاوت رو داره و در خیلی از سکانس های این دو اثر این مرز تفاوت رو به زیر صفر میرسونه و خودش رو به مرز شباهت ها و مو نزدن ها نزدیک میکنه . به نوعی نمی شه این دو اثر رو ندید و به فکر last of us و جوئل نیفتاد ( واقعا جوئل درون روح این بازیگر در جریانه و کاملا با دیدن بازی هاش میشه فهمید و حس کرد ) . متاسفانه برای دیگر نقش ها مثل نقش الی به دلیل عدم شناخت زیاد نمی تونم هیچ اظهار نظری داشته باشم اما اینکه انتخاب بازیگر برای ایفای نقش الی کار بسیار بسیار مشکل و دشواریه ( واقعیتی که نمیشه انکار کرد ) اما باید به سازنده این نوید رو داد که برای ایفای نقش جوئل بهترین گزینه ، هیوجکمن هستش و علاوه بر هیوجکمن هم جیمی لنیستر و چندتای دیگه که اسمشون رو نمی دونم هستن که شباهت فوق العاده بالائی به جوئل دارن . مشکل دیگه عادت کردن ما به صدای تروی بیکر و اشلی جانسون در نقش این دو افسانه هستن و خب هرکی برای این دو نقش استفاده بشه ، سخته بتونه اون صدایی که انتظار داریم رو مو به مو با جزئیات بالا و ریز بیان کنه
به هر حال نکاتی بود که لازم دونستم راجع به این اثر در حال ساخت بنویسم
امیدوارم در آینده ای نه چندان دور از دیدن این سریال و در کنارش بازی با Last of us part 2 لذت کافی رو ببریم
( من از سال 2015 رو به این طرف با دیدن بازی هیوجکمن در فیلم prisoners یاد جوئل میفتادم . خیلی دوست دارم آرزویی که در ذهنم وجود داره به واقعیت تبدیل بشه و روزی هیوجکمن رو در قالب این شخصیت ببینم . هیچ وقت فکرش رو نمیکردم Last of us بخواد تبدیل به یه پروژه فیلم یا سریال بشه اما حالا که این نهایت آمالم برآورده شده ، امیدوارم با انتخاب هیوجکمن برای ایفای این نقش ، مارو به شدت شگفت زده و خوشحال و کیفور کنن . به هر انتخابی باید احترام گذاشت اما به شخصه گفتم که دوست دارم هیوجکمن رو ببینم . چون به نوعی با دیدنش یاد جوئل خود به خود میفتم . حیفه از این پتانسیل و استعدادی که در لوگان و زندانیان دیده شد ، استفاده نکرد و رها بشه به نوعی )
در کل منتظر و در عین حال امیدواریم