PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
The Last of Us Part II Ellie Edition Restock, PAX East Hands-on, and More

There will be a The Last Of Us Part 2 hands-on demo at PAX East 2020 (February 27 - March 1) Naughty Dog also says they've "entered the final stretch of production and are putting the finishing touches on

+

تم متحرک رایگان :

Americas: 4FMP-BBNM-J5L3
Europe/AU/NZ/Russia/Middle East/Africa/India: 9DEK-PKNG-N445
Redeem at PS Store
برا اکانت اماراتم کار نکرد ولی با اکانت امریکام زدم اوکی شد :D
سریع برید دانلود کنید خیلی خوشگله و اینکه شب و روز تغییر میکنه خیلی حرکت باحالیه
ای کاش این عکس جدید که الی تکیه داده به درخت و گیتار میزنه رو میذاشتن باکس آرت =(( خیلی قشنگه نمیدونم چرا سلیقه ندارن

این دموهای طولانی که در اختیار منتقدا و عموم میزارن یکم نگرانم کرده. جدا از اون دو دموی قبلی ، مثل اینکه این دمو هم حدود یک ساعته؛ مگه مدت زمان خود بازی چقدره که تا الان، اینقدرشو نشون دادن؟ میترسم خیلی از مراحل و جاهای خفن بازی رو اسپویل کنن دوباره. بهتر بود که چند تا تریلر تدوین شده‌ی دو سه دقیقه‌ای تا زمان انتشار بازی، نشون بدن فقط... .

بسته الحاقی تلخ نسخه قبل رو هرگز فراموش نمی کنم
جزو برترین بسته های الحاقی بوده که تو عمر گیمریم تجربه کردم
اشکم رو شدیدا درآورد

129163

منتظرم ببینم برای پارت دوم این اثر چه بسته های الحاقی در پیشه
و چه چیزی رو برامون در نظر گرفتن

• Like
Reactions: dark spartan
این دموهای طولانی که در اختیار منتقدا و عموم میزارن یکم نگرانم کرده. جدا از اون دو دموی قبلی ، مثل اینکه این دمو هم حدود یک ساعته؛ مگه مدت زمان خود بازی چقدره که تا الان، اینقدرشو نشون دادن؟ میترسم خیلی از مراحل و جاهای خفن بازی رو اسپویل کنن دوباره. بهتر بود که چند تا تریلر تدوین شده‌ی دو سه دقیقه‌ای تا زمان انتشار بازی، نشون بدن فقط... .
بازی طولانی ترین و بزرگترین چیزیه که ND تاحالا ساخته امیر... من حس میکنم از لحاظ وسعت و بزرگی با یه چیزی تو مایه های GoW طرفیم، همین که هم یه قایق داریم برای گشت زدن و هم اسب سواری نقش پررنگی داره نشون میده هم محیطا گسترده و بازتر هستن هم خود بازی طولانیه.
من یادمه تو سپتامبر که اطلاعات جدید منتشر شد دراکمن میگفت لحظاتی هست که فکر میکنی اواخر بازی هستی ولی بعدش میبینی فقط یه بخش کوچیکی از بازی بوده.

بازی طولانی ترین و بزرگترین چیزیه که ND تاحالا ساخته امیر... من حس میکنم از لحاظ وسعت و بزرگی با یه چیزی تو مایه های GoW طرفیم، همین که هم یه قایق داریم برای گشت زدن و هم اسب سواری نقش پررنگی داره نشون میده هم محیطا گسترده و بازتر هستن هم خود بازی طولانیه.
من یادمه تو سپتامبر که اطلاعات جدید منتشر شد دراکمن میگفت لحظاتی هست که فکر میکنی اواخر بازی هستی ولی بعدش میبینی فقط یه بخش کوچیکی از بازی بوده.
درسته قبول دارم. ولی از طرفی سابقه ND اصلا تو این زمینه جالب نیست. چپتر ۱۰ و ۱۱ آنچارتد ۴ که بهترین چپترای بازی بودن رو به طور کامل نشون دادن و از طرفی اینکار رو برای آنچ ۳ هم تکرار کردن.
فقط می‌ترسم زمانی که دارم بازی رو تجربه می‌کنم، متوجه بشم که خیلی از جاهای بازی رو قبلا دیدم؛ از طرفی نمیتونم جلوی خودمو بگیرم و تریلری هم نبینم از بازی.
مسلما که طولانی‌ترین بازی ND هم هست...

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
این ارت ورکی که الی به درخت تکیه داده و گیتار میزنه خداست.قشنگ نشون میده چقدر قراره با احساساتمون بازی بشه و دلبری کنه:((وقتی نسخه deluxe edition بازی معرفی شد خیلی منتظر این عکس بودم و هر چقدر گشتم نتونستم توی نت پیدا کنم.خدا رو شکر ناتی داگ این حرف منو شنید:Dاین بازی اخرین بازی من توی نسل هشت خواهد بود و چه وداعی با شکوه تر از این... 129183

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ludens
باکس آرت نهایی هم تأیید شد همونیه که قبلا نشون داده بودن:
View attachment 129185
یکی باکس آرت این بازی یکی هم باکس آرت دث استردینگ..
انگار که یه قسمت از بازیو استپ کردن رفتن تو فوتومد و یه شات کلوز از صورت گرفتن..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or