PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
فکر کنم من فقط خوش حالم که که بازی تاخیر خورده. :-"
الان اسفند با خیال راحت می ریم سمت final fantasy 7 remake ، بعدش 3 ماه وقت هست اماده بشیم برای TLOU2 .:D (فکر کنم تو تاریخ قبلی فاصله این دو تا بازی از هم نزدیک 10 روز بیشتر نبود:|)

منم چون تصمیم دارم FFVII رو پلت کنم، همچین بدم نیومد از تاخیر خوردن ایشون. البته در ضد حال بودنش که شکی نیست اما نیمه پر لیوان رو هم میشه دید:دی ضمن اینکه کمک میکنه توش کاری نکنن و یه چیز پشم ریزون بدن بیرون.

• Like
Reactions: genesis007
من خودم چون کاسبم و اسفند سرم شلوغه و ب هیچ عنوان نمتونم کاری غیر از شغلم انجام بدم وقتی تاریخ عرضه اولیه اعلام شد با خودم گفتم چجوری یه ماه صب کنم بتونم بازیش کنم اونم تازه کلی از بازی واسم اسپویل میشه:Dولی الان فک کنم جزو معدود افرادی باشم ک از این تاخیر رضایت داشته باشم

• Like
Reactions: pxc33
دوستان بشینن light of my life کیسی افلک رو ببینن
در کنار the road بهترین فیلم شبیه به The Last of Us هستش
با داستانی تقریبا شبیه به بازی و یه مقدار ریتم و خشونت ملو تر ، حتما ارزش دیدن رو داره

• Like
Reactions: Nameless King
این مدت داشتم نسخه‌ی اول بازی رو دوباره تجربه می‌کردم و ارادتم بهش حتی از قبل هم بیشتر شد! :D
بازی واقعاً از هر نظر فوق‌العاده هست و حس و حالی که به آدم میده محشره. یعنی با اینکه قبلاً دو بار تمومش کرده بودم و ۶ سال هم از انتشارش می‌گذره (نسخه PS4 هم ۵ سال) ولی حتی تجربه‌ی چندمش هم در حد خفن‌ترین بازی‌های جدید لذت‌بخشه. از گیم‌پلی محشر که قشنگ آدم رو با کشتن دشمن‌ها به بهترین شکل ممکن ارضا می‌کنه تا اتمسفر درجه یک و موسیقی‌های گوش‌نواز و البته داستان و شخصیت‌های عالی. واقعاً یکی از بهترین ویژگی‌های بازی همین شخصیت‌هاش بود که به جز جول و الی، کاراکترهای فرعی هم خیلی خوب بودن و با اینکه هرکدوم رو برای مدت خیلی کوتاهی می‌بینیم، ولی توی همون زمان کم هم با شخصیت‌پردازی جالبشون می‌درخشن. از بیل که خیلی دوست دارم توی نسخه‌ی جدید هم ببینمش تا تس و دو تا برادر و البته عمو دیوید که یکی از جالب‌ترین شخصیت‌های بازی بود. کلاً تجربه‌ی دوباره‌ی بازی باعث شده از الآن بدجوری منتظر شخصیت‌های جدید توی TLoU2 باشم و ببینیم به جز دماغ و اون خانومه (ننه‌ی الی؟!)، دیگه با چه افرادی طرف هستیم.
یه چیزی هم که بعد از تجربه‌ی دوباره‌ی بازی دست از سرم برنمی‌داره، اون صحنه‌ی پایانی هست (که به نظرم یکی از بهترین پایان‌های تاریخ صنعت بازی محسوب میشه):
الآن که نسخه‌ی دوم معرفی شده، وقتی یه بار دیگه نسخه‌ی اول رو بازی کردم به نظرم یه احتمالی هم هرچند خیلی کم میشه داد که الی واقعاً از جول کینه به دل گرفته باشه! :D یعنی صحنه‌ی آخر TLoU و نوع صحبت‌های الی در مورد کشته شدن دوست‌ها و نزدیکانش به خاطر آلوده شدن، جوری بود که پتانسیلش رو داره که اگه بفهمه جول جلوی تولید واکسن رو گرفته، یه بلایی سرش بیاره! :D
البته باز بعید می‌دونم این‌طوری بشه و رابطه‌ی اینا انقدر نزدیک بوده که به خاطر همچین چیزی انتقام نمی‌گیره، ولی اگه بگیره هم تعجب نمی‌کنم و نمیشه گفت احتمالش در حد صفره.
در نهایت هم بحث گرافیک که بازی با وجود اینکه از پایه برای PS3 با سخت‌افزار شصت سال پیش ساخته شده و بعدش برای PS4 بهینه‌سازی شده و البته ۵ سال هم از انتشارش گذشته، هنوز خیلی زیباست! مطمئناً از نظر تکنیک‌های خفن و بعضی ویژگی‌های گرافیکی به پای بازی‌های جدید این نسل که از اساس برای کنسول‌های فعلی ساخته شدن نمیرسه، ولی یه سبک هنری و شکل و شمایل خاصی داره که به نظرم هیچ‌وقت قدیمی نمیشه. یعنی شما ۱۰ سال دیگه هم بری سراغش، باز از تصاویرش لذت میبری. گیم‌پلی هم همچنان عالیه و کلاً از اون بازی‌هایی هست که هیچ‌وقت تاریخ مصرفشون تموم نمیشه.

120753
120754
120757

دماغ بالایی رو که میشناسیمش دماغ پایینی هم کرکتر جدید call of duty هستش.
حالا مقصود چیه از گذاشتن این دو handsome این که احساس میکنم همونطور که last of us در اون سال عرضه یکی از بهترین ها بود در گرافیک و مطلقا بهترین تنها نبود چون battlefield 4 , crysis 3 و شاید dead space 3 در اون سال تو گرافیک عالی بودن. احساس میکنم last p2 هم تو سال عرضه بهترین گرافیک نباشه به تنهایی و فقط یکی از برترین ها باشه. به طراحی چهره تو کالاف جدیده نگاه کنید پس سال دیگه بازیها دارن زور میزنن تو گرافیک.حالا باز بعضیا تعصب میزنن حال بحث و جنگ ندارم از الان تابلو هستش! خودم قسم میخوام دوس دارم last of 2 بهترین باشه تو گرافیک هیچکس نزدیکشم نشه،

Attachments

• 20191025_145355.jpg
    20191025_145355.jpg
    174.4 KB · مشاهده: 16
  • Like
Reactions: Arsalan_xe
حالا مقصود چیه از گذاشتن این دو handsome این که احساس میکنم همونطور که last of us در اون سال عرضه یکی از بهترین ها بود در گرافیک و مطلقا بهترین تنها نبود چون battlefield 4 , crysis 3 و شاید dead space 3 در اون سال تو گرافیک عالی بودن. احساس میکنم last p2 هم تو سال عرضه بهترین گرافیک نباشه به تنهایی و فقط یکی از برترین ها باشه. به طراحی چهره تو کالاف جدیده نگاه کنید پس سال دیگه بازیها دارن زور میزنن تو گرافیک.حالا باز بعضیا تعصب میزنن حال بحث و جنگ ندارم از الان تابلو هستش! خودم قسم میخوام دوس دارم last of 2 بهترین باشه تو گرافیک هیچکس نزدیکشم نشه،

کاتسینهای COD MW طبق آنالیز DF از پیش رندر شده هستن . ضمن اینکه گرافیک بازی فقط طراحی صورت نیست ، با این حال هیچکس مطمئن نیست که حتما Tlou II بهترین گرافیک رو داشته باشه ولی به احتمال خیلی زیاد همینطور میشه.

P.S : نمیدونم چرا فکر میکنید توی بازیها همه باید خوشگل باشن !! مگه توی واقعیت چند درصد آدما خوشگل و خوشتیپ هستن ؟ اطراف خودتون آدما چه شکلی هستن که الان نمیتونید تحمل کنید تو بازیها شخصیت ها معمولی یا زشت باشن ؟!

درود.
من به شخصه این بازی های PS4 و PS3 و PS2 و PS1 زیر را همه قسمت هایشان را خیلی دوست دارم و هنوز هم که هنوزه بازی شان میکنم.
The Last of Us & Tomb Raider & Uncharted
Evil Within & Resident Evil + Resident Evil Revelations & Dino Crisis
The Witcher 3: Wild Hunt
Assassin Creed
Assassin Creed Origin & Odyssey
Red Dead Redemption
Horizon Zero
Devil May Cry
Yakuza & Judgement
Nioh & Dark Souls & Bloodborne & Demo Souls
Castlevania Lords of Shadow
Mini Ninjas
Rayman Legends
Ratchet & Clank & The Sly Cooper & Jak and Daxter & Crash & MediEvil
God of War & Prince of Persia
Onimusha & Genji & Heavenly Sword & Red Ninja
Fatal Frame & Kuon & Siren & Silent Hill & White Day: A Labyrinth Named School & Outlast
Haunting Ground & Clock Tower
Warrior Orochi & Samurai Warriors & Dynasty Warriors
Tekken & Dead or Alive & & Mortal Kombat & Ninja Gaiden
Final Fantasy & Shadow Hearts & Xenosaga & Kingdom Hearts & Odin Sphere & Bloodstained Ritual of The Night & Shin Megami & Dragon Quest & Persona
A Plague
Metal Gear Solid
Shadow of Colossus & ICO & The Last Gaurdian
Journey
Monster Hunter World Iceborne
Alice Madness Returns & Lollipop Chainsaw & Little Nightmares
Shenmue
Fist of the North Star
Sonic
و غیره.............................................
و نیز برای کنسول های قدیمی تر (آتاری، میکرو، سگا، نینتندو، سوپر نینتندو، گیم کیوب، Wii).....................................

Streets of Rage
Contra
Captain America and the Avengers
Tiny Toon Adventures & Chip 'n Dale Rescue Rangers & Darkwing Duck
Mega Man
Mario Bros & Super Mario Bros
Adventure Island
و خیلی بازی های دیگر..............................

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: B-King
View attachment 120753
View attachment 120754
View attachment 120757

همین تصویر مقایسه ایی که گذاشتی نشون میده گرافیک TLOU2 چقدر خفنه :دی چرا ؟ چون از مال کاد از پیش رندر شده هستش عملا CGI هستش ولی تلو داره ریل تایم رو دستگاه رندر میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or