PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
Very hard ندارن احتمالا Grounded میگی همچین اسمی داشت که خیلی هم سخت میشه

منظور من حالت Survivor در نسخۀ رسمی بازی Last of us تو PS3 بود... که البته گفتم وری هارد...
این Groundedی که شما میگی یک درجۀ سختی جدید بود که تو DLC به بازی اضافه میشد.

تو درجۀ سختی Survivor حالت Listen Mode غیرفعاله... این یعنی محل دشمن رو نمیتونی پیش بینی کنی...تمام ضربات دشمن دقیقا دوبرابر تاثیر میزاره و آیتم سلامتی هم خیلی کمتر از حالت نرماله...
در حالت Survivor زمان تموم کردن بازی خیلی خیلی بیشتر از حالت نرمال طول میکشه.... چون بازی سخت‌تره...شاید تو یک قسمت از بازی چند روز میموندم تا بالاخره میشد ردش کرد

بیشتر بازیهارو روی حالت نرمال تموم میکنم چون حالت استاندارده... تاکیدی هم ندارم که حتما باید روی این درجۀ سختی بازی‌ رو تجربه کرد...
اما برای ی بازی مثل Tlou که مدتها منتظرش بودم و تو روزای اولیۀ انتشار هم تجربش کردم... واقعا ارزششو داشت .
این موضوع بیشتر برمیگرده به اینکه چقدر با بازی حال میکنی

آخرین ویرایش:
نسخه پرو بزرگترین کلاه برداری تاریخ بود بنظرم
کار کنسول اجرای گیم هست نه مثلا فیلم دیدن !!!
بعد اومدن یک دستگاه گرون تر و قوی تر ساختن ولی بازی ها رو برای مدل پایین تر تولید میکنن!!!
مثل اینکه روی ps4 بازی ps3 کنی یا تلویزیون 4k بگیری اما 1080p نشون بده !!!
حداقل انتظار از سونی و بازی ساز ها این بود چند عنوان مطرح گیم رو بتونی متفاوت روی این دو دستگاه بازی کنی که حداقل منی که رفتم پول بیشتر دادم PRO 'گرفتم احساس ساده لوحی نکنم!!!

نکته مسخره تر این قضیه اینه که شایعه هست PS5 هم قراره در دو نسخه عرضه بشه که یعنی این داستان همچنان ادامه دارد !!! و قراره بازی ای که سال اول ساخته میشه با بازی که 4 سال بعد از عرضه ساخته میشه بخاطر محدودیت هایی که دستگاه قدیمی ایجاد میکنه در یک حد قرار بگیرن !!!! و کنسول بین نسلی هم فقط برای گرفتن پول بیشتر از جیب خریدار ساده هست
وجود PS4 Pro و Xbox One X بخاطر این بود که گیمرا اگه دوست داشتن پول بیشتری خرج کنن و مثلا کنسول PS4 رو در حالت بهتری داشته باشن
سخت‌افزار یکم قوی‌تر از کنسول پایۀ هست و بازیها سریعتر لود و اجرا میشن

اینکه کنسول جدید نیست...قرار هم نیست کسی رو گول بزنن و اجباری هم وجود نداره... گیمر اگه نخواست میتونه همین بازی رو در نسخۀ پایۀ کنسول تجربه کنه و پول اضاف هم به ps4 pro نده... محتوای خاصی هم از دست نداده!

بعد از چندین سال تاخیر و در حالتی که هیچ اشتیاقی واسه تجربه نسخه اول نداشتم به لطف فری شدنش رفتم سراغش و تبدیل به یکی از تجربه‌های خیلی خوبم بین بازی‌ها شد با وجود اینکه یه سری مشکلاتی داشت. این موضوع هم طبیعی هست با توجه به قدیمی بودنش خیلی از چیزا مثل گرافیک و کنترل‌های بازی دیگه Dated شده بودن. ولی با این وجود برای من تجربه‌ای بسیار لذت‌بخش و متفاوت ساخت.
بی صبرانه منتظر نسخه دومم امیدوارم تجربه‌ای در حد و اندازه همون رو برامون ارائه بدند که البته از استودیویی مثل ناتی‌داگ چیز کمتری انتظار نمیره.
هیچ تریلری هم از این نسخه‌ نگاه نکردم و علاقه‌ای هم ندارم نگاه کنم چون واسه چنین بازی‌های داستان‌محوری حتی یه تریلر ۱۰ ثانیه‌ای هم باعث اسپویل بخش‌هایی از داستان میشه.
منم به فنای TLOU اضافه شدم. :D
رایگان شده بازی؟

خلاصه ی چیزی که Neil Druckmann گفته اینه که نمیخوان مصلحت اندیشی کنن و میخوان هر چیزی که هست در بالاترین سطح باشه واسه همین به زمان بیشتری نیاز دارن .
من با چیزی که گفته 100 درصد موافقم ولی از طرفی شخصا دهنم سرویس میشه بخوام 3 ماه ( یک فصل ) بیشتر صبر کنم و راستش خیلی غمگینم الان :D

از یه طرف بدم نشد هر چی بازی خوبه تا اون مو قع زدیم بر بدن مثل کلاف و سایبر پانک و.... و بعد tlou میاد همرو میشوره میبره :D چون عملافکر نکنم بعد tlou دیگه دست و دل ادم به بازی دیگه بره رسما بعدم بعد تلو کنسول رو میفروشیم برع پی کارش:D

فکر کنم من فقط خوش حالم که که بازی تاخیر خورده. :-"
الان اسفند با خیال راحت می ریم سمت final fantasy 7 remake ، بعدش 3 ماه وقت هست اماده بشیم برای TLOU2 .:D (فکر کنم تو تاریخ قبلی فاصله این دو تا بازی از هم نزدیک 10 روز بیشتر نبود:|)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or