PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
View attachment 118282
View attachment 118283
این دو عکس بالا. اینترنت من سرعت خوبی نداره کسی خواست ویدیوشونو بزاره. اهل جرو بحث هم نیستم و دوس هم ندارم بحث کنم. عصبی میشم بحث کنم سر یه چیز تابلو! لول ولی انصافا نمیخوام بحث ایجاد کنم.چیزیم نمی گم فقط خودتون وجدانی مقایسه کنید. شرایط آب و هوایی فرق داره ولی تغییری تو انیمیشن ها ایجاد نمیکنه شرایط محیط. فقط در این حد میگم که انیمیشن های گرفتن و از پشت خفه کردن با چاقو که الی داره اجرا میکنه در تریلر گیم‌پلی جدید در حد نسخه قبلیه ! واکنش یارو.اونی نیست که دیده بودیم!

درباره مسائل دانگرید که نقل محافل شده همه جا باس بگم اصلا دوس ندارم دانگرید شده باشه. در هر صورت چه شده باشه چه نه باز عالیه جدا عالیه فقط اونی نیست که پارسال نشون دادن. خوب وقتی نمیتونن اونو پیاده کنن رو ps4 چرا دری بری میگن؟ چرا به دروغ میگن این رو ps4 اجرا شده بوده؟ دروغ چرا؟ اگه قراره اجرا نشه پس چرا پارسال اجرایش کردن!!اون انیمیشن در آوردن تیر از بدن اون یارو هم که خدا داند چه تغییری میخوان روش ایجاد کنن. موضوع اینه که این بازی در حد نمایش الان هم فوق العاده لذت بخشه ولی ساخته راک استار لعنتی rdr2 چیزایی رو دو سال قبل از عرضه این بازی(دقت کنید میگم عرضه) بهمون نشون داده. سیستم لوت کردن اون بازی طوری بود که قشنگ می گشت و آیتم رو برمیداشت. بگذریم البته اون سیستم هم کند کرده بود بازی رو ولی واقعا متفاوت شده بود. و از ناتی داگ نه تنها انتظار برابر با راک استار نمی ره بلکه انتظارات بیشتره چون بازی خطیه و استوری لاین نه اوپن ورد. در هر صورت بازم بازی عالیه منتها کمی عادلانه نگاه کنید!قطعا این بازی عالی خواهد بود
@vivanred چی بگم به تو و امثالهم. چشم تو باز کن ببین. هیتر بازی نیستم

این چیزی که نشون دادن با نمایش e3 خیلی متفاوته و احتمالا اون نسخه ps5 بوده

View attachment 118282
View attachment 118283
این دو عکس بالا. اینترنت من سرعت خوبی نداره کسی خواست ویدیوشونو بزاره. اهل جرو بحث هم نیستم و دوس هم ندارم بحث کنم. عصبی میشم بحث کنم سر یه چیز تابلو! لول ولی انصافا نمیخوام بحث ایجاد کنم.چیزیم نمی گم فقط خودتون وجدانی مقایسه کنید. شرایط آب و هوایی فرق داره ولی تغییری تو انیمیشن ها ایجاد نمیکنه شرایط محیط. فقط در این حد میگم که انیمیشن های گرفتن و از پشت خفه کردن با چاقو که الی داره اجرا میکنه در تریلر گیم‌پلی جدید در حد نسخه قبلیه ! واکنش یارو.اونی نیست که دیده بودیم!

درباره مسائل دانگرید که نقل محافل شده همه جا باس بگم اصلا دوس ندارم دانگرید شده باشه. در هر صورت چه شده باشه چه نه باز عالیه جدا عالیه فقط اونی نیست که پارسال نشون دادن. خوب وقتی نمیتونن اونو پیاده کنن رو ps4 چرا دری بری میگن؟ چرا به دروغ میگن این رو ps4 اجرا شده بوده؟ دروغ چرا؟ اگه قراره اجرا نشه پس چرا پارسال اجرایش کردن!!اون انیمیشن در آوردن تیر از بدن اون یارو هم که خدا داند چه تغییری میخوان روش ایجاد کنن. موضوع اینه که این بازی در حد نمایش الان هم فوق العاده لذت بخشه ولی ساخته راک استار لعنتی rdr2 چیزایی رو دو سال قبل از عرضه این بازی(دقت کنید میگم عرضه) بهمون نشون داده. سیستم لوت کردن اون بازی طوری بود که قشنگ می گشت و آیتم رو برمیداشت. بگذریم البته اون سیستم هم کند کرده بود بازی رو ولی واقعا متفاوت شده بود. و از ناتی داگ نه تنها انتظار برابر با راک استار نمی ره بلکه انتظارات بیشتره چون بازی خطیه و استوری لاین نه اوپن ورد. در هر صورت بازم بازی عالیه منتها کمی عادلانه نگاه کنید!قطعا این بازی عالی خواهد بود
@vivanred چی بگم به تو و امثالهم. چشم تو باز کن ببین. هیتر بازی نیستم
اون انیمیشن کشتن طرف که اول گیم پلی e3 نشون دادن در جریان گیم پلی نبود.
دوم اینکه محیط وشرایط جوی تو تریلر e3 فرق داره با این دموی جدید.البته تو تریلری که 2 مهر منتشر شد اون لوکیشن e3 هم توش بود که دقیقا همون گرافیک e3 بود(اون قسمتی که طرفو با رایفل میکشه).در کل من فقط احساس،میکنم انیمیشن ها به اون تمیزی و سینمایی بودن تریلر e3 نیست ولی کلیت انیمیشن ها همونه که تو e3 دیدیم.

• Like
Reactions: B_O_X_E_R
آر

اون انیمیشن قبلی اصلا هنوز گیم پلی نبود که داری مقایسه میکنی بعدم گیف دارن خیلی از اون بهتر میکشه طرف گرافیک هم همون قبلیه فقط یکم سریعتر میکشه و مثلا چند بار با چاقو نمیزنه به گلو طرف (اون قبلی هم که میزد هنوز گیم پلی شروع نشده بود)

اینم یه مقایسه در شرایط یکسان
View attachment 118285
خوب نظرت رو درباره این عکس بگو هر چند بازم نور پردازی شرایطش فرق داره توی دوتا عکس

اینم محیط تریلر قبلی توی تریلر جدیدView attachment 118288
نه این عکسا چرته درستش اینه دو تا تیکه کاملا جدا در دو حالت کاملا نابرابر یکی داخل کات سین یکی گیم رو بذاریم و مقایسه کنیم و بگیم دانگرید شده بعدم از تشت آب یخ استفاده کنیم =P~

هنوز گیم پلی نبود که داری مقایسه میکنی

نه تنها گیمپلی نبود بلکه اصلا وجود نداره تو بازی نهایی :)) اون ترنزیشن بین ماچ و قسمت جنگل فقط برا تریلر ساخته بودن تو بازی که همچین روندی نیست اصلا. کلا تریلری که همش راجبش بحث میکنن نیمچه سینمایی بود هم اولش بعد از بوس هم اخرش، این تریلر نمیتونه مرجع مقایسه باشه. بحث نورپردازی ام که کلا رو هواست چون ما زمان غروب بازی رو ندیدیم تو پریویو ها.
بجز این مسائل ما تو عصر EA و یوبیسافت زندگی میکنیم زشته از تفاوت احتمالی نورپردازی ایراد بگیریم. سعی کردم کامل بگم که دیگه بحث گرافیک نشه انشاالله

چقدر جو منفی انتقادی پیدا شده بابت نبود بخش مولتی.
بابا این همه بازی مولتی محور خفن ریخته تو بازار. داستانی خوب کمیابه پس به نظرم تصمیم شجاعانه و بزرگی گرفتن که همه منابع رو برای سینگل اختصاص دادن... .
بازی هم خب احتمال fail شدنش صفره و همه هم راضی خواهند بود ولی شااااید به اندازه قسمت اول شگفت زده نکنه ملت رو.
خلاصه مبارک ps4 دار ها:D:D:D
دعا کنید یه ps4 از یه جا پیدا کنم بازیش کنم اگه سایبر وقتی بزاره بمونه برام سال بعد.

به قول دوستمون... دوربین مخفیه؟ :D
به هر حال اگر تا حالا TLOU نزدی، اگر پلاس داری این ماه قراره برای پلاس بیاد و حتما حتما حتما تجربه ش کن! بدون شک یکی از بهترین بازی های نسل پیش(و از نظر خیلی ها بهترین حتی) بود! و همین الانم بازیش کنی مطمئنا جزو یکی از ماندگارترین تجربه هات میشه!

خبر نداشتن مولتیش بی شوخی خبر خوبی نیست، چون مولتی پرطرفدار و متفاوت و جالبی داشت!
برای من انصافا اصلا مولتی مهم نیست... این بازی یک تجربۀ تکنفرست
اما تو بیانیۀ ناتی‌داگ در مورد مولتی گفته شده که بعد از انتشار بازی... ی دوره میرن استراحت و احتمالا بعدش مولتی اضافه میشه
مطمعن باش حتی ناتی‌داگ هم از پول بدش نمیاد... البته همیشه به مخاطب احترام گذاشته
علاوه بر این مولتی نسخۀ اول طرفدارای زیادی هم داره... و عمر خیلی طولانی بین گیمرا داشت....

اما در حال حاضر چون خیلی رو بخش کمپین بازی کار کردن... میخان کل تمرکز مخاطب روی این بخش باشه
احتمالش خیلی زیاده که چند وقت بعد از انتشار بازی و وقتی که اون هیجان بخش کمپین خوابید.... با مولتی بازی رو دوباره بیارن بالا

نه تنها گیمپلی نبود بلکه اصلا وجود نداره تو بازی نهایی :)) اون ترنزیشن بین ماچ و قسمت جنگل فقط برا تریلر ساخته بودن تو بازی که همچین روندی نیست اصلا. کلا تریلری که همش راجبش بحث میکنن نیمچه سینمایی بود هم اولش بعد از بوس هم اخرش، این تریلر نمیتونه مرجع مقایسه باشه. بحث نورپردازی ام که کلا رو هواست چون ما زمان غروب بازی رو ندیدیم تو پریویو ها.
بجز این مسائل ما تو عصر EA و یوبیسافت زندگی میکنیم زشته از تفاوت احتمالی نورپردازی ایراد بگیریم. سعی کردم کامل بگم که دیگه بحث گرافیک نشه انشاالله
دقیقا.
ولی،نمیدونم چرا ناتی داگ فقط سر the last ها گیم پلی هاشو سینمایی نشون میده ویک سری بخش ها رو کلا خذف میکنه!!!
تو uc4 از این برنامه ها نبود.اون گیم پلی un4 تو جنگل که اولین بار نشون دادن نه چیزی کم بود نه زیاد ودقیقا همون تو بازی نهایی بود حتی با کیفیت بهتر!!!!

وقتي ميگن این بازی بلندپروازانه ترين ساخته‌ی ناتی‌داگه... یعنی از ۲۰ سال پیش تا الان هر چی شاهکار از ناتی‌داگ دیدیم یک طرف... این بازی از تمام اونا خفن‌تره
انصافا سونی همون حالی که به سانتامونیکا داد... و اون استودیوی عظیمو براشون خرید تا تو یک محیط عالی کار کنن
برای ناتی‌داگ هم باید اینکارو بکنه... البته من خبر ندارم شایدم اینکارو کرده باشه

دوستان آخرین بار که این میپرسم ولی من متوجه نشدم ND آخر گفت مولتی پلیر standalone میده یا آپدیت؟
ناتی‌داگ دقیقا چیزی نگفته در این مورد...
احتمالا مولتی هم میاد بعد انتشار... حالا در قالب DLC یا Standalone معلوم نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PoPEye
چیزی مشخص دوستان الکی درگیر دماغ شدن
اصلا موضوع داستان دینا نیست در ابتدای بازی حضور داره کشته میشه تا انگیزه انتقام ایجاد کنه
موضوع اصلی داستان سوالاتی که 300 صفحه گذشت هیچکس مطرح نکرد :-?
چرا الی در مقابل بیماری مصون ؟
این مصونیت از کجا میاد ؟
پدر الی کیه ؟
Fireflies از کجا اومده ؟
واقعا ANNA پس از به دنیا آوردن الی مرده ؟
همه در خط داستانی ANNA در گذشته اتفاق می افته
در خط داستانی الی و زمان حال
جوئل همه اعضای فایرفلایز در اون بیمارستان و مارلین که صمیمی ترین دوست انا بود که دخترش بهش سپرده بود کشت
حالا اگه انا زنده باشه (به احتمال زیاد هست ) و الی پیدا کنه و حقیقت به الی بگه
مثلت جوئل و الی و آنا =P~
من یه سال قبل از انتشار اون تریلری که این شخصیت جدید (احتمالاً ننه‌ی الی) رو نشون می‌داد، در مورد قضیه‌ی انتقام این رو گفتم و هنوز هم به نظرم بعید نیست همچین جریانی باشه. :دی

در مورد پدرش چیزی یادم نمیاد و فکر نکنم چیز خاصی گفته باشن، ولی مادرش با مارلین دوست و همکار بوده و یکی دو روز بعد از به دنیا اومدن الی از دنیا رفته و مارلین مسئول بزرگ کردن الی بود.
از اونجایی که الی آدم خاصی هست و نسبت به این جک جونورها ضد ضربه هست، شاید وقتی مادرش حامله بوده تشکیلات Firefly روش آزمایشاتی کردن و الی هم به خاطر همین قضیه این مدلی شده و همون آزمایشات هم باعث مرگ مادرش شده؟! :D الآن هم الی قضیه رو فهمیده و عصبانی شده مثلاً!
همه تئوری مطرح میکنن، ما هم یه چیزی بگیم دیگه! :-":D

• Like
Reactions: vaan 2
دوستان من tlou1 رو ps3 بازی کردم و متاسفانه نتونستم left behind رو تجربه کنم...به نظرتون اونقد تفاوت هست بین نسخه ps3 و ps4 که دوباره بازیو بخرم و رو ps4 با left behind تجربه کنم؟
خیلی تفاوت داره من تو پلی 3 هم بازی اصلی هم لفت بیهایند رو رفته بودم ولی دوباره تو پلی 4 گرفتمش اصلا گرافیکش خیلی بهتر بود

• Like
Reactions: rasool66
وقتي ميگن این بازی بلندپروازانه ترين ساخته‌ی ناتی‌داگه... یعنی از ۲۰ سال پیش تا الان هر چی شاهکار از ناتی‌داگ دیدیم یک طرف... این بازی از تمام اونا خفن‌تره

نگفتن بلندپروازانه ترین ، گفتن با اختلاف زیاد بلندپروازانه ترین ...

شما به U4 و TLOU نگاه کنید و ببینید اگه بخوان یه بازی خیلی بلندپروازانه تر بسازن چی میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or