PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
eza" data-source="post: 4638624" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
دوستان من دلارش رو شارژ کردم تو اکانتم (با وجود بی پولی:Hurted:) ولی خب برای عشقت خرج نکنی واسه چی خرج کنی (البته از نظر خودم با وجود نوسان دلار تو مملکت شارژ دلار الان بهتره چون نمیدونی 1-2 ماه دیگه چی میشه)
سوال :
استاندارد یا دلوکس ؟ (به نظرتون اگر دلوکس رو پیش خرید کنم بعدها تو DLC و چیزای اضافه آنلاین میصرفه بهم یا نه؟)
به نظرتون همین الان پیش خرید کنم یا بذارم 1-2 ماه بگذره شاید چیزای بیشتری بره پیش خرید اضاف کنن ؟ (یعنی فعلا دلار تو اکانتم بمونه)
شما الان هم بخوای پیشخرید کنی نمیتونی چون این بازی توی استور فعلا وجود خارجی نداره واسه پیشخرید

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

شاید دروغ گفته باشه
این زیاد منطقی نیست بنظرم... مارلین اگه اشتباه نکنم یه سری حرفارو رکورد کرده بود بین خودش و آنا (مادر الی) که یه جورایی حکم دفترچه خاطرات صوتی رو داشت. به خودش که دیگه دروغ نمیگه طرف! :D

شما الان هم بخوای پیشخرید کنی نمیتونی چون این بازی توی استور فعلا وجود خارجی نداره واسه پیشخرید

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
اتفاقا از امروز قابل پیش خریده.

• Like
Reactions: SHAYAN1999
امیدوارم بازی زیر 25 ساعت نباشه .
میگم وقتی بازیهای ps4 داره 2 دیسک میشه اونوقت بازیهای ps5 چند دیسک میشن
خب مسلما همونجوری که حجم بلوری در ps4 نسبت به ps3 چندین برابر شد
برای ps5 هم حتما ی فکری میکنن که بازیها چند تا دیسک نباشن... به احتمال زیاد باز هم پیشرفت بلوری و بیشتر شدن حجم یک دیسک

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or