PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
من واقعا نمیفهمم چجوری این حرف برای خودتون حتی منطقی ـه که چون بازی سخت میشه (!) الی باید مثل روح باشه تو بازی و کسی نبیندش.
در هر صورت شاید شما اینجوری میپسندی ولی برای من این سختی که میگین جذابیت بازی رو بیشتر میکرد. حداقل انتظار داشتم تو نسخه PS4 این مورد بهبود پیدا کنه..
دوست عزیز الی یا باید مثل اشلی رزیدنت اویل ۴ میشد ! یا این چیزی که بود و ناتی داگ برنامه های بزرگتری برای الی داشت و حضورش تو درگیری ها و مبارزات بخش اساسی داستان و بازی بود ! این چیزی هم که میگید که الی جلوی دشمنا رژه بره به دفعات معدود رخ میداد که مربوط میشد به اشتباه در زمان بندی وگرنه هر جا هم ما قایم میشدیم الی هم همون جا قایم میشد ! محدودیت سخت افزارم که احسان توضیح داد !

خوبه تا قبل از الی اصلا همچین همراه خفن و باهوشی تو ویدئو گیم وجود خارجی هم نداشت ! و نزدیکترینش الیزابت بایوشاک بود که خفن ترین کارش دادن مهمات و جون بود ! به غیر از همین مسئله که دشمنا هیچ حساسیتی روش نداشتن! (حالا دستور داشتن نکشنش دستگیرش که میتونستن بکنن)

فکر نکنم هنوزم رو دستش اومده باشه!؟!

آخرین ویرایش:
همین که یه بازی نسل هفتمی هنوزم بعد از پنچ‌ شیش سال داره راجبش صحبت میشه و راجب A.I ش بحث میشه خودش گویای همه چیز هست..
اساس مقایسه هوش مصنوعی تلو ۲ با تلو ۱ هم اشتباهه..حداقل بیایین با انچ ۴ و لاست لگیسی که نسل هشتمی هستند و روی انجین پیشرفته تر ناتی داگ طراحی شدند مقایسه کنید و ببینید کاراکتر همراه اون بازیا هم مشکل هوش مصنوعی داشتن یا نه..

اقا مثل این که وقتی الی تیر کمون میخوره اگه تیر رو درنیارید فقط تو کم شدن جونش تاثیر نمیذاره رو نشونه گیریش هم تاثیر میذاره یعنی نمیتونید خوب هدف بگیرید:|
دارن دیگه خیلی بازی رو واقعی میکنن:D
البته این یکم مشکل ساز میشه
مثلا وقتی تیر میخوره فقط از جونش کم میشه ولی وقتی تیرکمون میخوره باید تیرو در بیاره وگرنه روی نشونه گیریش تاثیر داره؟ :D
ولی کلا مکانیسم جالبی داره

اقا مثل این که وقتی الی تیر کمون میخوره اگه تیر رو درنیارید فقط تو کم شدن جونش تاثیر نمیذاره رو نشونه گیریش هم تاثیر میذاره یعنی نمیتونید خوب هدف بگیرید:|
دارن دیگه خیلی بازی رو واقعی میکنن:D

هر چقدر از اینا بذارن بیشتر استقبال میشه چون مستقیماً باعث میشه مخفی کاری رفتن Rewarded تر باشه و پلیر بیشتر بهش ترغیب بشه :دی هر چی سعی کنن با اینجور چیزا اکشن رفتن و درگیری مستقیم رو سخت تر و زهرمار تر کنن بیشتر استقبال میکنم :دی

اقا همین تریلری هم که نشون ما دادن بار ها و بارها بازی کردن بعد یه بارش که به نظرشون خیلی خوب شده و بیشتر ویژگی ها و مکانیکای بازی رو پوشش داده رو انتخاب کردن از بینشون و پخش کردن !
ممکنه یکی کلا براش شرایطی پیش،نیاد که از زیر ماشین بکشنش بیرون بعد نیاید بگید اینا توی نبود !
مثل پاره کردن فنس ها توسط رانر ها که تو دلست ۱ فقط یه بار برام پیش اومد و چند دیگه که بازی کردم اصلا ندیدم !
ممکنه خیلیای دیگه هم ندیده باشن دلیل بر نبودنش تو بازی نیست !
انصافا پاره کردن فنس ها رو کی دیده بود؟!

هر چقدر از اینا بذارن بیشتر استقبال میشه چون مستقیماً باعث میشه مخفی کاری رفتن Rewarded تر باشه و پلیر بیشتر بهش ترغیب بشه :D هر چی سعی کنن با اینجور چیزا اکشن رفتن و درگیری مستقیم رو سخت تر و زهرمار تر کنن بیشتر استقبال میکنم :D
من که بشخصه بازی هر چی واقع گرایانه تر باشه حال میکنم
ولی خب مگه میشه شاتگان دستت نباشه بعد هد طرف رو نشونه نگیری:D
من که PSX دو سال پیش وقتی نیل گفت کارکتر اصلی الی هست یه خورده نگران اکشن بازی شدم چون الی مسلما ضعیف تر از جوئل هست و شاید کلا بازی رو مخفی کاری بریم که یه خورده نگران بازی شدم(البته نه که با مخفی کاری مشکلی داشته باشما من از عاشقان سری Dishonored هستم:D) اما بعد از دیدن این تریلر گیم پلی دیدم نه مثل این که خیلی مرد هستن ایشون:)) و همچنین تونستن از این ضعیف بودن الی هم نهایت پتانسیل رو ببرن مثل همون اوایل درگیری که دشمن الی رو هول داد خورد به ماشین یا اونجا که گردنشو گرفت پرتش کرد:D خلاصه باعث شد نگرانیم رفع بشه ولی خب اگه یه چپتر هم بدن با جوئل بازی کنیم دعاشون میکنم:D

من که بشخصه بازی هر چی واقع گرایانه تر باشه حال میکنم
ولی خب مگه میشه شاتگان دستت نباشه بعد هد طرف رو نشونه نگیری:D
من که PSX دو سال پیش وقتی نیل گفت کارکتر اصلی الی هست یه خورده نگران اکشن بازی شدم چون الی مسلما ضعیف تر از جوئل هست و شاید کلا بازی رو مخفی کاری بریم که یه خورده نگران بازی شدم(البته نه که با مخفی کاری مشکلی داشته باشما من از عاشقان سری Dishonored هستم:D) اما بعد از دیدن این تریلر گیم پلی دیدم نه مثل این که خیلی مرد هستن ایشون:)) و همچنین تونستن از این ضعیف بودن الی هم نهایت پتانسیل رو ببرن مثل همون اوایل درگیری که دشمن الی رو هول داد خورد به ماشین یا اونجا که گردنشو گرفت پرتش کرد:D خلاصه باعث شد نگرانیم رفع بشه ولی خب اگه یه چپتر هم بدن با جوئل بازی کنیم دعاشون میکنم:D
احتمال داره جوئل رو به عنوان سورپرایز نگه داشته باشن ! :دی
سر تلو 1 هم گفتن فقط جوئل قابل بازیه که همه رسیدن به مرحله ی زمستون و برگ ها ریخت :دی

در رابطه با هرش مصنوعي نسخه قبل :

در مورد الي كه بارها و بارها توضيح داده شده و نيازي به تكرار مكررات نيست ! اما در مورد دشمنان به شخصه يك تجربه فوق العاده عجيب و شگفت اور داشتم كه نمي دونم براي كس ديگه اي هم اتفاق افتاده يا نه !؟ تو قسمتي از بازي كه با يك اسنايپر داخل شيرووني يك خونه برخورد مي كنيم و بايد به صورت مخفي كاري راه كوچه رو طي كنيم و از خونه ها بگذريم و بهش نزديك بشيم . قبل از رسيدن به اون خونه يكي از npc ها بين مسير اروم اروم منو از پشت دنبال كرد و به شكل كاملا غافلگير كننده از پشت به سمت من حمله كرد ! قشنگ يادمه كه به قدري شگفت زده شده بودم كه تو يوتيوب دنبال اين صحنه مي گشتم ببينم واسه كس ديگه اي هم اتفاق افتاده چنين چيز وحشتناكي يا نه ! تا اون سال هيچ نمونه مشابهي در اين سطح از هوش مصنوعي نداشتيم ! من واقعا متعجبم كه چه طوري كسي روش مي شه راجع به هوش مصنوعي اين بازي صحبت كنه !!

با احترام به همه دوستان :
وقتی یادم میاد به دوران سگا و پی اس وان و حتی آتاری ، میبینم اگر لذتی بود واسه دوری از این بحثا و اینترنت بود !
هرچی خاطرات اون روزا رو مرور میکنم ، بیشتر متوجه میشم اگر بازیساز ها بد بازی میسازن واسه اینه که من بد پیش رفتم : دقیقا به سمت حاشیه !
باور کنید هر مشکلی تو این دنیای ... داریم داره از خودمون به خودمون تحمیل میشه !
بحثای تخصصی واسه متخصص خوبه نه بازی کننده ، من میخوام لذت طبیعت رو ببرم نه بدونم ژن های چی چیکار میکنه و چی میشه !
من میخوام دست کسی رو که دوست دارم بگیرم و فقط باهاش قدم بزنم نه اینکه عکس من و اون روی فلان جا باشه و همه بیان ببینن و بگن ... !
لعنت به گرافیک ، لعنت به سیستم خوب ، لعنت به اینترنت پر سرعت ، لعنت به هر چیزی که جای حال خوب رو گرفت .
موفق باشید .

با احترام به همه دوستان :
وقتی یادم میاد به دوران سگا و پی اس وان و حتی آتاری ، میبینم اگر لذتی بود واسه دوری از این بحثا و اینترنت بود !
هرچی خاطرات اون روزا رو مرور میکنم ، بیشتر متوجه میشم اگر بازیساز ها بد بازی میسازن واسه اینه که من بد پیش رفتم : دقیقا به سمت حاشیه !
باور کنید هر مشکلی تو این دنیای ... داریم داره از خودمون به خودمون تحمیل میشه !
بحثای تخصصی واسه متخصص خوبه نه بازی کننده ، من میخوام لذت طبیعت رو ببرم نه بدونم ژن های چی چیکار میکنه و چی میشه !
من میخوام دست کسی رو که دوست دارم بگیرم و فقط باهاش قدم بزنم نه اینکه عکس من و اون روی فلان جا باشه و همه بیان ببینن و بگن ... !
لعنت به گرافیک ، لعنت به سیستم خوب ، لعنت به اینترنت پر سرعت ، لعنت به هر چیزی که جای حال خوب رو گرفت .
موفق باشید .
مشکل از اینترنت و اینا نیست متاسفانه مشکل از کشور خودمونه که نه کسی دنبال مطالعه ـس نه حرف کسی که مطالعه داشته رو قبول دارن (هر کسی ، طرف حرفم با آدم خاصی نیست). اونور هم بحث هست شاید توی سر و کله ی همدیگه هم بزنن ولی چون همه چیز بر اساس اطلاعات و قانون پیش میره این مشکلات پیش نمیاد. اونور هر کسی در قبال چیزی که میگه مسئوله ، قانون برای همه یکسانه نه رابطه بازی ! هر کسی حرفی میزنه باید بتونه اثباتش هم بکنه و گرنه مهم نیست کی باشه ، کاربر عادی ، مدیر ، ناظم و ... باید با اکانتش و فروم خداحافظی کنه. واسه همین یا کسی چیزی نمیگه یا اگه میگه انقدری در موردش مطالعه داشته که بتونه اثباتش کنه ، پس بحثی هم پیش بیاد به نتیجه میرسه. اما اینجا چی ؟ یکی یهو میاد میگه فلان چیز ، فلانه ! بخوای بحث رو شروع کنی اصن نمی دونی طرف مقابلت روی هوا داره یه چیزی میگه یا واقعاً واسه حرفش سند و مدرکی هم داره. تهش چهارتا پست پاک میشه و روز از نو روزی از نو! باز چند وقت بعد از یه جای دیگه میزنه بیرون.
مشکل خودمونیم ، مشکل مطالعه و سواد کافی نداشتنه. سواد فقط به بلد بودن حروف الفبا و دونستن جمع و تفریق نیست :D
خیلی اسپم شد ، ولی واقعاً لازم بود.

بابا ول کنید ویچرو! ببینید چه فن آرتای خفنی داره میاد بعده تریلر! :D;))

پ.ن: موزیک اول تریلر هم خیلی خوب بود!
@Akiba آقا اگه احیانا قصد آپدیت کردن پست اول رو داشتی آهنگه رو هم اضافه کن :D خدا خیرت بده. :D

سلام خواهشن آرت ورک میذارید نام صاحب اثر رو هم بنویسید
کلی گشتم این بقیه آثارشو ببینم پیدا نکردم کیه طرف ، امضاشم که معلوم نیس چی نوشته :|

از Olly Moss :

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or