PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
تمام بازیا ، تکرار میکنم تمام بازیهای دنیا در کل تاریخ گیمینگ باگ دارن. اینکه بیایی از عمد جوری بازی کنی که بازی تعجب کنه و فقط باگهایی که می بینی رو کپچر کنی و ازش تریلر بسازی یکی از چیپ ترین کارهای دنیاس که هیچ جایی هیچ کسی به سندیت نمیشناسه :D الان مثلاً شما که این ویدئو رو مثال میزنی یه سوال میکنم ازت ، همین ویدئوی ادیت شده از کجا میدونی ماحصل چند ساعت بازی کردنه که اینهمه باگ از توش در اومده ؟ :D 1 ساعت ؟ 10 ساعت ؟ 100 ساعت ؟ 300 ساعت ؟ یه کم فکر کنید ، هر چیزی که می بینید باور نکنید :D چیزی که خیلی راحت و تابلو معلومه صرفاً برای ترول درست شده اصن ارزش اینو نداره که بخواهیم در موردش بحث کنیم :D
اگر سند و مرجعتون اینه که خب فکر میکنم جوابتون رو داده باشم ؛ اما اگه نه قراره طبق چیزی که واقعاً هست بحث کنیم (نه بر اساس همچین چیز چیپی) و تلو 1 با مو به مو با تریلرش بررسی بشه که در خدمتتون هستم :D به هر جال کلی بازیش کردم و میشه گفت 90% چیزی که نشون دادن رو توی بازی دیدم :D

من خودم اونور در مورد این بابا شنیدم :D اینکه طرف هیتر بازیه همه میدونن اصن نیازی به توضیح نیست که بخوام قانع بشم :D
در مورد ویچر و اینا هم باز ربطی به بحث پیدا نمیکنه ، چون شما نمی دونی طرف طی مدت چند ساعت بازی کردن اینقدر باگ دیده :D طبق تجربه ی اکثریت دیدن باگ توی بازی خیلی به ندرت پیش میاد نه اینهمه :D اون ویچر بله اوایل ریلیز هر دو قدم یه باگ بود که خب اون اصن بحث و وسعت و عظمت محیطش کلی جای حرف و بحث داره :D کامبت و ایناش هم که خب اصن ربطی به بحثمون نداره :D
من در پست قبلیم هم اشاره کردم نکته اصلی حرفم تفاوت زیاد دمویی که نشان دادن با خود بازی اصلی است(گفتم که،همون ویدیو بدون باگ را در نظر بگیر)،من خودم چند بار بازی را تمام کردم و حتی قبل این که این ویدیو را ببینم هم‌ اولین موردی که متوجه اش شدم تفاوت هوش مصنوعی نهایی بازی با تریلرش بود،یعنی تفاوت هوش مصنوعی دمو با نسخه نهایی فقط ۱۰ درصد بود؟ اگر واقعا این فکر را می کنی پس حرفی نیست

وقتی اون دمو بیرون اومد،در همین فروم خیلی ها نوشته بودند که naughty dog هوش مصنوعی را متحول کرده،ولی نتیجه نهایی هوش مصنوعی بود که در هر بازی عادی زمان خودش می دیدی،این که از هوش مصنوعی بازی به خاطر دموی fake درباره اش نا امید بشی،کاملا حداقل برای من منطقی است

اشاره به witcher 3 هم به طرز واضحی نه به خاطر باگ،بلکه به خاطر واکنش طرفدارهای یک محصول است که فکر می کنند هر نقد جزیی به معنای زیر سوال بردن کلیت یک کار است(منظورم هم از combat باگ درش نبود،ولی چندان واردش نمی شم)

بیخیال FEAR نمیشید انگار اون یک استثنا بود حتی نسخه ۲ و ۳ اشم یک بازی اشغالی بیش نبودن هوش منصنوعی به خوبی ۱ نبود الان خیلی بازی ها هستن که تونستن هوش مصنوعی نسبتا خوب پیاده کنن مثل همین GOW جدید بعدم خیلی هکش مصنوعی اکثر کاربران در نظر نمیگیرن همین انیمیشن ها بیشتر به چشم کاربرا میاد تا موردی مثل هوش مصنوعی که تو خیلی از بازی ها و نه فقط بازی های ناتی داگ پیشرفتی نکرده یک استودیو مثل ناتی داگ که انمیشن ها نقطه قوت بازی هاشون هست و تعامل پذیری با محیط بایدم نقطه قوتشون بیشتر پررنگتر کنن
نکته حرف من هم همین بود،استدیو ها فقط به نکاتی توجه می کنند که در تریلر باعث فروش می شه،به طور خلاصه استدیو ها در زمینه هوش مصنوعی تنبل شدند،گرافیک چهره انسان ها فقط مقدار کمی با واقعیت فرق داره،ولی رفتارشان درون بازی مثل هویج است که حتی حس منفی تری ایجاد می کنه
من به شخصه به نظرم گرافیک در حال حاضر به اندازه کافی پیشرفت کرده و مناسب تر است که سخت افزار کنسول قدری به پردازش موارد دیگر مثل هوش مصنوعی اختصاص داده بشه،هر چند هیچ وقت این اتفاق نمی افته

آخرین ویرایش:
اقا دمو 2012 لست با بازى نهايى خيلى فرق داشت ديگه چرا فن بازى علكى در مياريد ، خودم لست يكى از بهتريناى عمرم بوده ولى تفاوت
هوش مصنوعى دمو با بازى نهايى رو كتمان نميكنم ، شايد يادتون رفته شما كه اينجور ميگيد يبار ديگه دمو 2012 رو ببينيد متوجه ميشيد...
ناتى داگ از ده سال پيش تا به الان با تبليغات آنچارتد هاش نشون داده اهل اين يوبيسافت بازيا نيست كه تو دمو بياد كلا يه بازى ديگه نشون بده ، هميشه دمو هاى آنچارتد با دقت خيلى بالايى بازى نهايى رو نشون داده، اون لست هم چون آيپى جديد بوده طبيعيه تو روند شكل گيريش تغييرات زيادى بهش بدن ، و تو قضيه دمو و تبليغات اينا بهتره بازى نسل هشتميشون ينى Uncharted 4 رو مرجع مقايسه قرار بديد نه لست ٥ سال پيش... شما دوتا دمو Uncharted 4 كه يكى 2014 و يكى 2015 اومد رو ملاحظه بفرماييد ، اون رو ميگن دقت در نمايش :D

من در پست قبلیم هم اشاره کردم نکته اصلی حرفم تفاوت زیاد دمویی که نشان دادن با خود بازی اصلی است(گفتم که،همون ویدیو بدون باگ را در نظر بگیر)،من خودم چند بار بازی را تمام کردم و حتی قبل این که این ویدیو را ببینم هم‌ اولین موردی که متوجه اش شدم تفاوت هوش مصنوعی نهایی بازی با تریلرش بود،یعنی تفاوت هوش مصنوعی دمو با نسخه نهایی فقط ۱۰ درصد بود؟ اگر واقعا این فکر را می کنی پس حرفی نیست

وقتی اون دمو بیرون اومد،در همین فروم خیلی ها نوشته بودند که naughty dog هوش مصنوعی را متحول کرده،ولی نتیجه نهایی هوش مصنوعی بود که در هر بازی عادی زمان خودش می دیدی،این که از هوش مصنوعی بازی به خاطر دموی fake درباره اش نا امید بشی،کاملا حداقل برای من منطقی است

اشاره به witcher 3 هم به طرز واضحی نه به خاطر باگ،بلکه به خاطر واکنش طرفدارهای یک محصول است که فکر می کنند هر نقد جزیی به معنای زیر سوال بردن کلیت یک کار است(منظورم هم از combat باگ درش نبود،ولی چندان واردش نمی شم)

نکته حرف من هم همین بود،استدیو ها فقط به نکاتی توجه می کنند که در تریلر باعث فروش می شه،به طور خلاصه استدیو ها در زمینه هوش مصنوعی تنبل شدند،گرافیک چهره انسان ها فقط مقدار کمی با واقعیت فرق داره،ولی رفتارشان درون بازی مثل هویج است که حتی حس منفی تری ایجاد می کنه
من به شخصه به نظرم گرافیک در حال حاضر به اندازه کافی پیشرفت کرده و مناسب تر است که سخت افزار کنسول قدری به پردازش موارد دیگر مثل هوش مصنوعی اختصاص داده بشه،هر چند هیچ وقت این اتفاق نمی افته
حرف زدن همینجوری خیلی راحته :دی شما بگو چی توی تریلر دیدی (رفتار هوش مصنوعی، نه اینکه به ترتیب فلان حرکات انجام میشد اینجا نمیشه) که توی بازی ندیدی ؟ تنها چیزایی که حذف شده بود انیمیشن بود نه هوش مصنوعی ! انیمیشن ورداشتن گلوله از توی اسلحه ، انیمیشن دویدن در حین نشستن !

اقا دمو 2012 لست با بازى نهايى خيلى فرق داشت ديگه چرا فن بازى علكى در مياريد ، خودم لست يكى از بهتريناى عمرم بوده ولى تفاوت
هوش مصنوعى دمو با بازى نهايى رو كتمان نميكنم ، شايد يادتون رفته شما كه اينجور ميگيد يبار ديگه دمو 2012 رو ببينيد متوجه ميشيد...
ناتى داگ از ده سال پيش تا به الان با تبليغات آنچارتد هاش نشون داده اهل اين يوبيسافت بازيا نيست كه تو دمو بياد كلا يه بازى ديگه نشون بده ، هميشه دمو هاى آنچارتد با دقت خيلى بالايى بازى نهايى رو نشون داده، اون لست هم چون آيپى جديد بوده طبيعيه تو روند شكل گيريش تغييرات زيادى بهش بدن ، و تو قضيه دمو و تبليغات اينا بهتره بازى نسل هشتميشون ينى Uncharted 4 رو مرجع مقايسه قرار بديد نه لست ٥ سال پيش... شما دوتا دمو Uncharted 4 كه يكى 2014 و يكى 2015 اومد رو ملاحظه بفرماييد ، اون رو ميگن دقت در نمايش :D

بحث فرقش نیست بحث اینه که چیزایی که در مورد هوش مصنوعی نشون دادن باید توی بازی می بود که بود :دی مرد مومن اگه توی بازی نهایی عیناً همون اتفاقات توی دمو می افتاد که میشد تماماً اسکریپت شده :دی

این چه کلیپ ی بود دیگه خدا تو تاپیک شیر میکنید:D
همه ی ما بازی رو حداقل روی یه کنسول و حداقل یه بار بازی کردیم، حالا بگذریم از یه سری مثل خودم که روی دو تا کنسول بازی رو n بار تموم کردن،
اصلا با چنین چیزایی مواجه نشدیم،
سند دیگه از تجربه شخصی خودمون بالاتر؟ هر بازی رو با هدف باگ درآوردن بازی کنی قطعا یه سری چیزا دیده میشه ولی اینکه این کلیپ بشه یه مرجع واقعا مزخرفه!

• Like
Reactions: vaan 2
همین بحث دقیق عینش تو تایپک Tlou 1 شد نمیدونم تو بخش رسمستر بود یا ارمینال که اتفاقا اونجا خود احسان فعال بودآکیبا هم بود که اتفاقا یکی همین تریلر گذاشت که بچه ها گفتن این کلا قصدش تروله خلاصه اونجا هم خیلی از این بحث ها شد یکسری موافق و مخالف بودن یادش بخیر یک نفر حتی یک بررسی TLOU رفت ۱۴ صفحه رفت جلو چقدر فحشش دادن خلاصه یا سر نمره 7.5 گیم اسمات چه جنجالی شد

واقعا فکر میکنی دشمنا یه شکل بودن؟
چرا از روی هیت میاایین حرف میزنید که بعدا ضایع بشین؟
آره لباساشون و مدل موهاشون شبیه همه... مردها کچل و زنها هم مدل موهاشون شبیه همه چون جزو یه فرقه خاص هستن..اما اصلا از نظر صورت شبیه هم نیستن... تو فکر میکنی ناتی داگ خودش نمیدونه چکار کنه؟؟
تریلر رو دوباره با دقت ببین
در مورد هوش مصنوعی دشمنا تو نسخه قبل هم قبلا ساعتها بحث شده به جز مبحث الی که گاهی اوقات نمیدیدنش بقیه موارد در بالاترین سطح ممکن بود
نظرت تو تاپیک بغلی و ضایع شدن که کار تو هست رو در تاپیک cyberpunk دیدم که حتی مدیر اومده بود داشت از بیراهی درت میاورد...
دیگه گندشو یه عده مثل امثال تو در آوردن مثل کوچولو ها طاقت ندارین از بازی مورد علاقت ایرادی گرفته بشه حالا خوبه کاربر عزیز red dead اومد یه ویدیو گذاشت برات!
تو هم شکل بودن دشمنا هم که شکی نیست ولی یه عده امثال تو باید یا ۱۰ بار ببینن تا دوزاریشون بیافته یا باید با عینکی چیزی ببینن
در کل زیاد ....نکن

باگ در AI خودش می شود نقطه ضعف درش(هر چقدر هر بخشی ثبات بیشتری داشته باشه،نکته مثبت محسوب می شه،به طور مثال ثبات فریم ریت horizen همیشه به عنوان نکته مثبتش شناخته شده)،این ویدیو هایی که گذاشته از درون بازی بوده و مسلما هم cherry pick شان کرده که منظورش را برسونه،همون طور که اون کسی که ویدیو بدون باگ را گذاشته این کار رو کرده.نکته اصلی ویدیو هم تفاوت بسیار زیاد دمو E3 با نسخه نهایی است،حتی اگر اون ویدیو بدون باگ هم در نظر بگیریم،تفاوت دمویی که نشان دادند با نتیجه نهایی در بخش AI خیلی زیاد است،اگر اون دموی تخیلی را از AI نشان نمی دادند،مسلما کسی به بازی گیر نمی داد،چون خیلی ها یکی از دلایل خریدشان همان interaction طبیعی و واقع گرایانه بود

the last of us گرافیک،شخصیت پردازی،انیمیشن و موسیقی عالی داشت،مشکل این جا است که طرفدارهایش فکر می کنند اگر به نقاط ضعف بازی اشاره بکنی یعنی کلیت بازی را داری زیر سوال می بری
(اون ویدیو هم همان طور که اشاره کردم برای کسانی گذاشتم که نوشته بودند هوش مصنوعی بازی در بالاترین سطح ممکن بود)

در ضمن این یارو که می گی ترول است هم بارها از TLOU در ویدیو های دیگرش تعریف کرده است،حتی در همین ویدیو هم می گه TLOU اصلا بازی بدی نیست بلکه خیلی هم خوب است،ولی به خاطر انتظارات بالایی که سر دمو ایجاد شد،از AI بازی نا امید شد،حتی title ویدیو هم درش aspect است یعنی این که کلیت بازی مشکلی نداره
این مشکل را من با witcher 3 هم دارم،تا بگی combat بازی مشکل داره،طرفدارهایش سرت می ریزند انگار کل بازی را زیر سوال بردی
رفیق خیلی مردی:D فقط یه چیزی ویچر ۳ هیچ مشکلی نداره !!!! بازی ای که بیشترین جایزه رو برده ایراد میراد داره آخه(محض خنده)

تمام بازیا ، تکرار میکنم تمام بازیهای دنیا در کل تاریخ گیمینگ باگ دارن. اینکه بیایی از عمد جوری بازی کنی که بازی تعجب کنه و فقط باگهایی که می بینی رو کپچر کنی و ازش تریلر بسازی یکی از چیپ ترین کارهای دنیاس که هیچ جایی هیچ کسی به سندیت نمیشناسه :D الان مثلاً شما که این ویدئو رو مثال میزنی یه سوال میکنم ازت ، همین ویدئوی ادیت شده از کجا میدونی ماحصل چند ساعت بازی کردنه که اینهمه باگ از توش در اومده ؟ :D 1 ساعت ؟ 10 ساعت ؟ 100 ساعت ؟ 300 ساعت ؟ یه کم فکر کنید ، هر چیزی که می بینید باور نکنید :D چیزی که خیلی راحت و تابلو معلومه صرفاً برای ترول درست شده اصن ارزش اینو نداره که بخواهیم در موردش بحث کنیم :D
اگر سند و مرجعتون اینه که خب فکر میکنم جوابتون رو داده باشم ؛ اما اگه نه قراره طبق چیزی که واقعاً هست بحث کنیم (نه بر اساس همچین چیز چیپی) و تلو 1 با مو به مو با تریلرش بررسی بشه که در خدمتتون هستم :D به هر جال کلی بازیش کردم و میشه گفت 90% چیزی که نشون دادن رو توی بازی دیدم :D

من خودم اونور در مورد این بابا شنیدم :D اینکه طرف هیتر بازیه همه میدونن اصن نیازی به توضیح نیست که بخوام قانع بشم :D
در مورد ویچر و اینا هم باز ربطی به بحث پیدا نمیکنه ، چون شما نمی دونی طرف طی مدت چند ساعت بازی کردن اینقدر باگ دیده :D طبق تجربه ی اکثریت دیدن باگ توی بازی خیلی به ندرت پیش میاد نه اینهمه :D اون ویچر بله اوایل ریلیز هر دو قدم یه باگ بود که خب اون اصن بحث و وسعت و عظمت محیطش کلی جای حرف و بحث داره :D کامبت و ایناش هم که خب اصن ربطی به بحثمون نداره :D
دوست عزیز اون دوست عزیز ترمون داره در مورد ai صحبت میکنه شما داری در مورد باگ صحلت میکنی!!!

یکم منصف باشید نمیشه بازی گرافیکش تاپ باشه داستانش تاپ باشه روونی گیم پلیش تاپ باشه lvl designش تاپ باشه و بازی سال هم بشه
ولی اینبار شد :D
جدی tlou همه ی این کار ها رو کرد :D
خدایی نشدنی هست که شما بهترین ویژگی های بهترین بازی ها رو جمع کنید بعد با یه بازی مقایسش کنید

@KiLL3R/4/Ev3r
چه قدر قشنگه خدایی لایک کافی نبود خواستم حضوری تشکر کنم :D

رفیق خیلی مردی:D فقط یه چیزی ویچر ۳ هیچ مشکلی نداره !!!! بازی ای که بیشترین جایزه رو برده ایراد میراد داره آخه(محض خنده)
اگه بخوام اشکالات ویچر 3 رو بگم یه دایرة المعارف میشه براش نوشت هیچ ایرادی نداشت=))=))=))
بازی که حداقل تا چندماه رو یه پلتفرم غیر قابل بازیه نیازی نیست راجبش چیزی گفت حالا باقیش بماند
دیگه برای ترول رسما به دری وری گفتن رو آوردید:))
اگر یه بازی تو این صنعت باشه که بشه گفت بی نقص ترین حالت ممکن رو در تمام ابعاد ارائه کرده همین TLOU 1

• Like
Reactions: dark spartan
نظرت تو تاپیک بغلی و ضایع شدن که کار تو هست رو در تاپیک cyberpunk دیدم که حتی مدیر اومده بود داشت از بیراهی درت میاورد...
دیگه گندشو یه عده مثل امثال تو در آوردن مثل کوچولو ها طاقت ندارین از بازی مورد علاقت ایرادی گرفته بشه حالا خوبه کاربر عزیز red dead اومد یه ویدیو گذاشت برات!
تو هم شکل بودن دشمنا هم که شکی نیست ولی یه عده امثال تو باید یا ۱۰ بار ببینن تا دوزاریشون بیافته یا باید با عینکی چیزی ببینن
در کل زیاد ....نکن
تو هم شکل بودن دشمنا شکی نیست؟ حداقل برو عکسای صفحه قبل رو ببین بعد بیا فکت صادر کن

از عجایب بازی سنتر همین بس که پای ویچر 3 رو تو تاپیک TLOU میشه وسط کشید ! اخه سبکشون یکیه ؟ گیم پلی یکیه ؟ گستردگی محیطشون یکیه ستینگشون یکه ؟ سیستم کامبتشون یکیه ؟ موندم چی بگم !
پ.ن : به حول و قوه الهی هم ویچر شد اشغال ! تلو هم از "اخرین ما" شد "اخرین باگ" (!) کی میخواید این بچه بازیا رو تموم کنید خدا میدونه !

هوش مصنوعی TLOU زیر سوال رفت باز؟ دست گلتون درد نکنه واقعا:دی
یه سری نقشه ی حرکات دشمن ها بر اساس موقعیت های مختلف بودا، اون رو باید از زیر خاکی پیدا کرد باز:|
زشته، نکنید اینکار رو با خودتون:دی خودتون رو زیر سوال نبرید:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or