PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
از دیشب تا حالا چند بار این تریلرو دیدم...به نظر من جول مرده و الی تو توهماتش جوئل رو داره میبینه...اصلا تو این قضیه دره ای شک نکنید...از نگاه الی ، از چشماش ، از عمق ناراحتی الی ، از ورود جوئل با یک طرز کاملا خاص...این که جوئل اول بازی میمیره یا اواسط یا اخر بازی کاملا مجهوله ولی چیزی که هست داستان بازی بسیار بسیار تیره و تارتر و بسیار پیچیدهتر از نسحه اول هست.
این که بازی 3 سال دیگه هم بیاد بازم برام جذابه..همین که طی همین سالها ذره ذره از بازی چیزی به بیرون درز پیدا میکنه بازهم جدابیت باورنکردنی داره.
به نظرم ناتی نمیاد محبوب ترین شخصیت بازی رو بکشه چه اولش چه وسطاش... اخرش رو من دیگه نمیدونم:D
به احتمال زیاد با وجود این که الی شخصیت اصلیه بازی هست و این که گفتن سبک مبارزش و گیم پلی بازی به کل نسبت به نسخه قبل فرق داره ولی حتما اواسط بازی کنترل شخصیت جوئل رو به دست میگیرم تا تشنگی گیمرا رو رفع کنند:D

• Like
Reactions: Forza 6
من نمیفهمم
اگر جول مرده و توی توهمات الیه، چرا باید هفت تیر تو دستش باشه؟
مگه روح یا توهم یا هرچی نیاز به اسلحه داره؟
به نظرم این ایده ی روح بودن جول اصلا جالب نیست.
جدا از اون اسلحه جول وقتی وارد خونه میشه پاش به گیاه ها میخوره و تکون میخورن.
شگ دارم توهم یا روخ باشه

نمیدونم چرا جایی گفته نشده که این تریلر "ریل تایم این گیم" بوده یا نه..البته به نظر میومد باشه..کسی چیزی میدونه؟؟؟؟؟
فقط یکجا خوندم تریلر مربوط به خود بازی هست و فقط یه تریلر معرفی جدا از روند بازی نیست ..خونده بودم که دراکمن گفته مال یه صحنه از اواخر بازی هست!!!!!

من نمیفهمم
اگر جول مرده و توی توهمات الیه، چرا باید هفت تیر تو دستش باشه؟
مگه روح یا توهم یا هرچی نیاز به اسلحه داره؟

دوست عزیز از ما گیمرها انتظاری نمیره از حالات و اختلالات روانشناسانه باخبر باشیم! اما در آثار سینمایی و تلویزیونی حتما باید دیده باشید موارد مشابه رو..

شخص بعد از دست دادن کسی که براش مهم بوده بواسطه پردازش های ذهنی، اون فرد از دست رفته رو با حالات و ژستی که همیشه میدیده و در حافظش نقش بسته تجسم میکنه.. و خوب برای همه ما.. و البته الی، جول با هفت تیری در دست و البته kiddo گفتن با اون صدای خسته بیاد میاد.

نمیدونم چرا جایی گفته نشده که این تریلر "ریل تایم این گیم" بوده یا نه..البته به نظر میومد باشه..کسی چیزی میدونه؟؟؟؟؟
فقط یکجا خوندم تریلر مربوط به خود بازی هست و فقط یه تریلر معرفی جدا از روند بازی نیست ..خونده بودم که دراکمن گفته مال یه صحنه از اواخر بازی هست!!!!!
خب اگه صحنه از اواخر بازی باشه پس جوئل همون طور که گفتم تو اخرا بازی هست و دیگه بعدش سرجریانی میمیره اینطوری قابل هضم تره چون اگه حتی اواسط بازی بمیره من ps4 رو میشکونم:D

• Like
Reactions: Forza 6 and hrm
دوست عزیز از ما گیمرها انتظاری نمیره از حالات و اختلالات روانشناسانه باخبر باشیم! اما در آثار سینمایی و تلویزیونی حتما باید دیده باشید موارد مشابه رو..

شخص بعد از دست دادن کسی که براش مهم بوده بواسطه پردازش های ذهنی، اون فرد از دست رفته رو با حالات و ژستی که همیشه میدیده و در حافظش نقش بسته تجسم میکنه.. و خوب برای همه ما.. و البته الی، جول با هفت تیری در دست و البته kiddo گفتن با اون صدای خسته بیاد میاد.
به نظر من اگر جوئل مرده بود و در ذهن الی بود نیاز نداشت صحنه وارد شدنش به خانه و حرکتش در طول مسیر و از کنار جنازه ها رو نشون بدن. فقط کافی بود که الی روش رو برگردونه و در آستانه در جوئل رو ببینه...

وقتی یه نفر کسیو که واسش مهمه از دست میده فقط خوبی های طرف میاد توی ذهنش، نه هفت تیر و این جور چیزا
حالا kiddo یه چیزی ولی هفت تیر؟
بعدشم این که جول همیشه با یه هفت تیر میاد توی ذهن الی یکم خنده دار نیست؟
نمیدونم برای من که خنده داره:D

• Like
هنوزم کسی مونده که بگه ناتی داگ باید بره جک و دکستر بسازه ؟
من هنوز از دیشب تا حالا هیجان زده ام ...
خوشم میاد ناتی داگ .. قبل اینکه فن ها به دلتنگی بیفتن خودش میاد بازیش,رو معرفی میکنه و سریع هم پروسه ساخت رو تموم میکنه میده دست فن ها ... و تازه تو پروسه کار هم همیشه اطلاعات رو با فن ها در میون میزاره ... اصلا کارشون همه جوره دسته .. نه ناز میکنن و نه کلاس میزارن ...

فقط میتونم بگم ناموس ps و سرور صنعت داره میاد

به نظر من اگر جوئل مرده بود و در ذهن الی بود نیاز نداشت صحنه وارد شدنش به خانه و حرکتش در طول مسیر و از کنار جنازه ها رو نشون بدن. فقط کافی بود که الی روش رو برگردونه و در آستانه در جوئل رو ببینه...

خب دیگه.. سازنده رو دست کم گرفتید مثه اینکه..
اگر به اون شکل نشون داده میشد که تقریبا همه متفق القول میپذیرفتن که جول مرده و الی صرفا توهمی ازش رو میبینه..
ناتی داگ لذت میبره ازین تعلیق و بحث های مشابهی که داره توی هزاران فروم انجام میشه در مورد تریلر.
همونطور که هیدئو کوجیما چنین کاری رو در حد اعلاء داره انجام میده با بازی جدیدش!

وقتی یه نفر کسیو که واسش مهمه از دست میده فقط خوبی های طرف میاد توی ذهنش، نه هفت تیر و این جور چیزا
حالا kiddo یه چیزی ولی هفت تیر؟
بعدشم این که جول همیشه با یه هفت تیر میاد توی ذهن الی یکم خنده دار نیست؟
نمیدونم برای من که خنده داره:D

خب پس ندیدید موارد مشابه رو..
آره چرا که نه.
خب قرارم نیست با هفت تیر باشه که همیشه.. ممکنه بار دیگه در حال کتک زدن یه اسماگلر تا سرحد مرگ تجسم بشه:D

• Like
یچیز دیگه که بنظر من روح بودن جوئل رو منطقی میکنه اینکه وقتی اینطور جنازه هارو میبینه خیلی ریلکس و بیخیال میره تا به الی برسه در حالی که استرسی نداره که ببینه اتفاقی برای الی افتاده یا نه:D
البته احتمالش هم هست قبلا با هم کشته بودن اینا رو:D
یه احتماله دیگه هم اینه که از یکی از جنازه ها اطلاعاتی گرفتن که اینقدر الی رو عصبانی کرده

آخرین ویرایش:
ظاهرا طی پرسش و پاسخ فرمودن که این صحنه مربوط به اواخر بازی هستش و جول و الی تقریبا به پایان قصه رسیدن :D
نمیدونم کسی هست تایید کنه ؟ :D

در میتینگی که در PSX داشتند تایید کردند ریل تایم بوده و با انجین آپدیت شدشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or