PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
این که شخصیت قابل بازی الی هست خیلی دلم می خواد ببینم می خوان سنگینی جوئل رو چجوری جایگزین کنند البته ناتی داگ نشون داده تو هر زمینه ای استاده واقعا صبر کردن برای گیم پلی تو ای تری خیلی سخت شد خیلی مطمعنا یه چیز فک برانداز خواهد بود ولی خیلی کنجکاوم ببینم کنترل شخصیت الی چجوریه در حدی هست که بتونه جایگزین جوئل بشه؟!!!:-"

در كف و خون قاطي كردن ملت در شب گذشته كه شكي نيست
خودم بعد اين كه جاپوني بازار شروع شد و JRPG هاشون اومدن و MvC نشون دادن گفتم تموم و وقتي تريلر شروع شد گفتم اين DAYS GONE يهو سمبل فايرفلاي و ... :|

و اين كه بايد از الان تاپيك رو تحريم كنم ملت هي ايده ميدن كه دور از ذهن هم نيست همينطوري كشكي كشكي حس اسپويل به ادم دست ميده :|

چه ربطی داره مگه هر بازیی شخصیتش زنه قراره توم ریدر بشه!؟ الان هورایزنم پرشاش شبیه انچارتده مگه شبیه توم ریدره؟!
منظورم گیم پلی و حرکات شخصیت نیست دوست عزیز ! ما همگی گیم پلی الی رو با left behind دیدیم که عالی هم بود پارت 2 هم اگه الی باشه که احتمالا هست شکی ندارم عالی میشه چون ناتی کارشو بلده بیشتر طرف صحبتم اینکه بازی شخصیت مونث محوری مث توم ریدر به خودش میگیره که حداقل برای من تو بازی با سبک و سیاق tlou زیاد قابل هضم نیست ! گیم پلی تو تلو با جوئل رنگ بوی خاص تری به خودش میگیره مخصوصا با خشونت خاصی که بازی داره ... به هر حال امیدوارم نقش جوئل هم تو گیم پلی بازی کمتر از الی نباشه ...

• Like
Reactions: jhoobin
چيزى كه من فكر ميكنم اينه كه الى نه از جوئل بلكه احتمالا از فايرفلا ها نفرت داره. اصلا بعد از تريلر و نوع حرف زدن جوعل غير ممكنه الى از جوعل نفرت داشته باشه. دوم اينكه تقريبا داستان بهم ميريزه اگه جوعل اوايل كار بميره يا اصلا مرده باشه، بد ميشه، يجورايى خيلى بى مزه ميشه اگه بهترين شخصيت بازى رو بعد از كلى شخصيت پردازى و كلى داستان بخوان فورا حذفش كنن اصلا خوب از كار در نمياد. پايه ى داستان روايت كننده ى اين دوتاست پس اينو اصلا فكرشم نكنيد اما امكان داره اخراى بازى جوعل يه بلايى سرش بياد!:D چرا چون انگار كه الى ميخواد جوعل رو وارد يه قضيه ى جدى كنه كه تصميم خودشه نه جوعل و ممكنه اين عواقبى داشته باشه. از طرفى شنيدم برادر جوعل نقش اساسى تو داستان داره پس ميشه درمورد اونها هم نظرهايى داد. بيشتر سايت ها كه نگاه ميكردم گفته بودن الى شخصيت قابل كنترل بازيه نميدونم تاييد شده يا نه اين موضوع ولى من بيشتر دوست دارم جوعل رو كنترل كنم، تو بازى قبلى اين زاويه ى ديدى كه من(جوعل) به الى داشتم بيشتر ميپسنديدم تا الى به جوعل. يعنى اونطورى بنظرم روايت داستان جالب تر بود.

تریلر معرفی دقیقا در حد همون تریلر معرفی نسخه اول معرکه و فوق العاده بود tlou ینی حس خاصی ک فقط برا خودشه جدا از تمام چیزایی ک نسخه اولو شاهکار کرده بود و همه چی در حد بالاترین استانداردا صنعت بود tlou ی حس خاصی داشت ک تو هیچ بازی یا فیلم دیگه ای پیدا نمیشد و این تریلر همون حس خاصو داشت اون نظریه ایم ک بعضیا گفتن احتمالا این روح جول بود یا تو ذهن الیه بنظرم خیلی نزدیک ب واقعیته ازین نظر ک خود نیل گفته این تریلر از اواخر بازیه ینی احتمالش خیلی بالاس ک جول از اول تو بازی باشه و تو خود بازی ما مرگشو ببینیم چون تنها چیزی ک باعث این حجم از خشم و عصبانیت الی میتونه باشه گرفتن زندگیه مهم ترین ادمیه ک داره فقط این میتونه این حس خشم و عصبانیتو بده سبک ورود جول و کیدو گفتنشو نشون ندادن صورتش همه خبر از حضور معنویش میداد بعد الی اونهمه ادمو کشته باشه و تو اون وضع باشه و جول اونقدر خونسرد بیاد خیلی خبر از مرگش میداد همه چی:-s حتی فکر کردن بهشم اشک اوره از همین الان:( در کل محشر بود تریلر همه چی تلویی بود بعد اینو rdr2 خیلی راحت میشه صنعت بازیو ببوسی بذاری کنار:D
تنها نکته نگران کننده نبود بروسه تا اونجایی ک تریلرا ساخت بازیاشونو نشون میداد بروس مسعول اصلی طراحی گیم پلی بازیای ناتی بوده و اصن زوج نیلو بروس بود ک همیشه خیالمونو از همه چی راحت میکرد مگه میشه این دوتا بدون هم بازی بسازن احتمالا بروس داره ایپی جدیدو میسازه ولی کاش تو اینجام با نیل کارو میبردن جلو

• Like
Reactions: Forza 6
Bruce به تصمیم خودش خواسته یه مدت استراحت کنه و بعد بره سراغ پروژه بعدی خودش.

“Bruce recently decided to take some much deserved time off after shipping two critically acclaimed games in the last few years. He’s looking forward to returning to the studio soon and jumping back in on his next project.”

ادیت: الآن که بیشتر دقت می‌کنم، الی آستین کوتاه داره. هوا بهاری به نظر می‌رسه. ولی جول کاپشن داره. لعنتی همه چیز میگه که جول مرده!! :(

آخرین ویرایش:
Bruce به تصمیم خودش خواسته یه مدت استراحت کنه و بعد بره سراغ پروژه بعدی خودش.

“Bruce recently decided to take some much deserved time off after shipping two critically acclaimed games in the last few years. He’s looking forward to returning to the studio soon and jumping back in on his next project.”

ادیت: الآن که بیشتر دقت می‌کنم، الی آستین کوتاه داره. هوا بهاری به نظر می‌رسه. ولی جول کاپشن داره. لعنتی همه چیز میگه که جول مرده!! :(

احتمال میدم که انشاالله اشتباه باشه پایان شاهد مردن جول باشیم. که دیگه واسه نسخه بعدی بازی الی میره تو فاز پی بک و ریونج. ولی اگه اینطور باشه اصلا باب دل من یکی نیست.
اینکه همین اول پایان بازی مشخص شه هم خیلی سیستم جالبی نیست.
در کل بدجور منتظر اطلاعات بیشترم که احتمالا حالا حالا ها چنین خبری نباشه حتی E3

اقا این تم سانگ جدید بازی، بشخصه اونقدرا ازش خوشم نیومد :( یعنی بدم نبودا ولی خب در مقایسه با شاهکار نسخه اول فرسنگ ها فاصله داشت بنظرم
کدوم Theme جدید؟اون آهنگی که الی می زند که اصلا Theme نیست,آهنگی هم که در پایان تریلر زده می شود همان soundtrack نسخه اول است

• Like
Reactions: pxc33
اقا این تم سانگ جدید بازی، بشخصه اونقدرا ازش خوشم نیومد :( یعنی بدم نبودا ولی خب در مقایسه با شاهکار نسخه اول فرسنگ ها فاصله داشت بنظرم

منم چندان باب میلم نبود.. اما خیلی بعید میدونم Main Theme بوده باشه. مین تم چنین اسطوره ای خیلی تاثیربرانگیزتر ازین حرفها باید باشه. با فراز و فرود فراوان.. مثل قسمت قبل

کدوم Theme جدید؟اون آهنگی که الی می زند که اصلا Theme نیست,آهنگی هم که در پایان تریلر زده می شود همان soundtrack نسخه اول است
منظورشون اینه..

دانلود فایل Download The Last Part Play Station Experience 2016 Panel Discussion PS4 mp4 از آپلود آی آر

البته همون قطعه کوتاه آخر تریلر هم ریمیکس اون تم آشنا و محبوب نسخه اول بود نه عینا خودش!

• Like
Reactions: HIGH DEVS
مطمئن باشید جوئل نمرده و اگه کسی مرده باشه تو بازی تامی هست
الی آتیشش برای انتقام تنده ولی جوئل نمی خواد به خاطر دروغش درگیر بشه با فایرفلایز و این موضوع باعث بروز مشکل بین الی و جوئل میشه

نه. یک ترک یک دقیقه ای پخش کردن که قسمتی از تم سانگه... تو صفحات قبل گذاشتن بچه ها اگه اشتباه نکنم

ویرایش: دیدم دوست عزیزمون گذاشتش در بالا :دی

• Like
Reactions: Imaginative

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or