PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
برگشت اين آى پى همراه با گوستاوو عزيز دل واسه موسيقي متن و اين داستانا جزو ارزو هاى گيمريم بود.
الان تو قطار با هزار دردسر تريلرو ديدم، رد دادم ديگه...
فقط يه ارزو ديگه مونده، بايوشاك جديد + كن ليواين

• Like
Reactions: Forza 6
بابا گیم پلی با الی حال نمیده که8-|
اصل حالش به همون تنومند بودن جوئل بود توی درگیری های نزدیک با قدرت نابود میکرد طرفو
خیلی ضد حال بود

• Like
Reactions: Adidas95
از منابع موثقی خبر رسیده که بروس روی part II کا نمیکنه و کارگردان بازی نیل هست .
پس میشه نتیجه گرفت که بروس داره روی اون یکی ip که اول نسل زیاد ازش حرف میزدن کار میکنه ....

• Like
Reactions: Forza 6 and bezad
این کار ناتی داگ اصلاً درست نبود که دو تا خبر به این گندگی و تو یه شب بدن!
اول خبر the lost legacy و خوندم از ذوق مانیتور و بغل کردم بعد خبر TLOU رو که خوندم رفتم تو خلسه! پریدم تو هال خبر و به اهل خونواده بدم از ذوق بعد دیدم کسی درک نمیکنه که، سریع اومدم اینجا
الان ساعت داره 7 صبح میشه من هنوز تو شوکم دیوار و میگیرم نخورم زمین!!! :Hurted1:
ناتی داگ بین این دو تا خبر یه چند روز وقت میدادی ریکاوری شیم، هضمش چند روز کار میبره :D
کسی عکس فول اچ دی پیدا کرد سریع بفرسته والپیر کامپیوترم و از TLOU 1 به TLOU 2 تغییر بدم:D
واااااااااای چقدر خوب بود
الی قشنگ معلوم بود چه حسی داره، میخواد پاره پوره کنه، جوئل هم همون حس بی حسیه و خشک و جذبش
ناتی حداقل تا بازی میاد چند تا والپیپیر بده :D
چقدر خوبه اینجام بین شماها که مثل خودم ذوق کردید :x

عااالى \m/
يچيزى نصف لذت بازى قبلى اين بود كه در نقش جوئل با الى همراه بوديم و كل روابط خوب بازى اى كه شكل گرفت كه كلى روى من به شخصه تاثير گذار بود همين رابطه به نوعى پدر دخترى بود. بنظرم هسته ى داستان بازى هم همين بود. اميدوارم اينو تغيير ندن و كماكان در نقش جوئل ولى اينبار همراه با الى اى پر از نفرت بازى رو پيش ببريم و ببينيم جوئل تا كجا ميتونه براى الى پيش بره.
پ.ن: گوستاوو هم كه هست>:D<

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Forza 6
همین چند روز پیش نسخه قبلیشو برای چندمین بار تموم کردم! پیش خودم گفتم یک روزی میاد نسخه بعدیش معرفی بشه؟ |: لامصب گیم پلی بازی خیلی سنگین، خشن، و هیجانی هست. فقط امیدوارم اختلاف گرافیکیش تو ps4 pro محدود بشه به رزولوشن و فریم ریت بهتر.>:D<

بنظرم اگه کارکتر اصلی الی باشه در بیشتر مواقع کنترل جوئل هم بدست میگیریم باوجود محبوبیت بسیار زیادش باید طبیعی باشه...این فرضیه کشته شدن جوئل هم بیخیال شید اگه اینطور باشه من فقط مولتی بازی رو میرم اصلا دیگه سمت بخش داستانی نمیرم:D اگه هم می خواد بمیره وسطا بازی بمیره من باید تو بازی هم این شخصیتو ببنم و هم باهاش بازی کنم اینطور نمیشه:D

منکه هنوزم تو شکم !
جدی جدی معرفی شد... دیگه دارم به آخرای عمر گیمیم نزدیک میشم :Dامید وارم با DS تویه سال بیان که همون سال دیگه بزارم کنار گیمو
ولی من شاکیم آقا! چرا سونی تو پی اس ایکس نشونش داد باید ای 3 نشون می داد :-sکارش خوب نبود.
پ.ن: خالکوبی رو عشقه:x

من که الان سرکارم همش با خودم درگیرم:D
اصلاحواسم به کار نیست8-> ، تصورش داره دیوونم میکنه.
تا الان بالای بیست بار تریلر رو دیدم :x به قول دوستمون hrm این که نمی تونی به اطرافیان بگی چه حسی داری خیلی بده به این خاطر همش میام اینجا تا ببینم بچه ها چی گفتن
برای مولتی بازی هم به اندازه ی سینگل بازی خیلی هیجان زده ام با احترام به همه حرفه ای ها نسخه قبل قشنگترین مولتی بود که بازی کردم(نظر شخصی).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or