به عنوان یکی از فن های مولتی قبلی خیلی ناراحت و عصبانی ام ... بعد از 7 سال انتظار از معرفی خود بازی و 3 سال از معرفی انلاین این حق فن بیس فکشنز نبود
یعنی برام باورنکردنیه که فکشنز هم کنسل شده باشه ... گیم لایو سرویس اصلا جز خواسته ی فن بیس نبود ولی کنسل کردن مولتی ناامیدی بزرگی بود ...
فن بیس خواسته ی زیادی نداشت ... اکثرا خواستار رفع مشکلات مولتی قبلی به اضافه چند مورد جدید مثل سرور اختصاصی ویا بتل رویال بودن
مثلا این کامنت من بود سال 2018 تو تاپیک انتظارات از مولتی پلیر
از اونجایی که هوش مصنوعی این بازی رو هم دیدیم
از وجودش تو مولتی استقبال میشه
بنظرم کار خاصی نمیخواد بکنن
از نظر ایده مولتی همون قبلی رو بزارن با فقط سرور اختصاصی
بتل رویال به سبک ناتی داگ
ولی اینکه بعد از این همه کش و قوس همینم نتونستن تحویل بدن خیلی بده و واقعا دهن کجی به فن بیس بود
بنظرم سونی و ناتی داگ هر دو مقصرن... در مورد فکشن بیشتر ناتی و در مورد گس بیشتر سونی
ناتی تو ریمستر ریمیک هایی که ساخته بجز لست یک بخش انلاین بازی رو حذف کرده
من یادمه انچارتد کالکشن هم که معلوم شد انلاین نداره بعضی ها ناراحت بودن تو انجمن( خودم مولتی شون رو بازی نکردم)
حالا کالکشن مال خیلی وقت پیشه ولی ریمستر انچارتد و ریمیک لست یک رو واقعا باید میزاشتن... اینا تو دوره مدیریت جیمبو ساخته شدن و برای من عجیبه نه خودشون نه سونی کاری برای انلاین این دو بازی نکردن... اینا که میخواستن گس لست رو بدن حداقل رو انلاین این دو بازی تمرین میکردن اشکالات شون رو در میاوردن تا واسه گس لست که بازی اصلیه کمتر دچار مشکل بشن یکمم فن بیس واسه بازی اصلی جمع میکردن
باز واسه فن های فکشن قابل بخشش بود که انلاین ندادن چون لست انلاین داشت ساخته میشد ولی الان که اونم کنسل شده
یکی از بچه ها میگفت بازی های ناتی داگ و سونی تنها بازی هایی هستن که محتوای کمتری تو نسخه بهبود یافته نسبت به بازی اصلی دارن... اینم از ماجراهای گس سازی سونیه
در مورد گس هم بیشتر مقصر سونیه
اینکه فلهای ۱۲ گس بسازی جای اینکه تمرکز رو بزاری رو چند گس با سیاست های سونی در تضاده... سونی سیاستش یا بازی خوب بساز یا کنسل کن
بنظر من برای فن های فکشن بیشترین شانس موفقیت از بین این ۱۲ تا، گس لسته چون پتانسیل شو دیدن و فن بیس شو هم جمع کرده از مولتی قبلی
برای کسایی از بیرون نگاه میکنن میتونم به تاپ ویش لیست بودن اسکم ترین بازی چند سال اخیر day Before اشاره کنم
سونی باید چند استودیو رو میذاشت واسه ساپورت گس لست جای اینکه هر استودیو بره گس خودشو بسازه شاید ناتی داگ هم همین انتظار داشته چون سونی اگه اینکارو میکرد دیگه لازم نبود تمام تمرکز ناتی رو ساپورت آنلاین باشه و یه مدلی شبیه راکستار میشد
جای این کار خبر میاد بانجی به ناتی گفته پلیر نگه نمیداره
میتونم بگم موفقیت این پروژه تضمین شده بود
میتونستن اسکیل پروژه رو کم کنن یه چیزی مثل دیویژن
یا در بدترین حالت همون فکشن رو بدن یه چند ماه هم اپدیت میدادن و تمام... فن بیس هم راضی بود
الان مهمترین گس سونی کنسل شد بعد از رفتن جیم
تعجب نمیکنم اگه بقیه شون هم کنسل بشن