The Last of Us Online رسما کنسل شد

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
بعد از شایعات فراوان، استودیو ناتی‌داگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که The Last of Us Online رسما کنسل و ساخت آن متوقف شده.

در این بیانیه گفته شده که جهت ساپورت بازی و منتشر کردن محتوای جدید، آن‌ها باید به مدت چندین سال منابع زیادی را به آن اختصاص میدادند و همین کار باعث میشد تا روند ساخت بازیهای سینگل پلیر این استودیو دچار مشکل شود و به یک استودیو لایو سرویسی تبدیل شوند. به همین دلیل ساخت بازی را متوقف کردند تا روی عناوین تک نفره و سینمایی تمرکز کنند.

در انتهای این متن گفته شده که این استودیو چندین بازی سینگل پلیر جدید در دست ساخت دارد.

An Update on The Last of Us Online || Naughty Dog

آخرین ویرایش:
View attachment 322404

مقایسه این دو کمپانی در زمینه بازیهای آنلاین حتی شوخیش هم قشنگ نیست.
سونی هیچوقت حرفی در زمینه بازیهای مولتی پلیر نداشته، نداره و ظاهرا هم نخواهد داشت:D O:-)

من گاهى احساس ميكنم ميخواى اينجا شوخى كنى يا ايسگاه ملتو بگيرى وگرنه واقعا دليلى نداره يه عكسى از يه ليستى بذارى كه كلا ٣ تاش آيپى خود مايكروسافته،كه اونام حداقل دوتاشىن در حاضر نه مالى هستن نه موفقيت چشم گيرى دارن.
بقيه هم كه منتشر نشدن يا مال كمپانيايي بودن كه خريدارى شدن! و از همه بدتر بيشترشونم مولتى بلتفرم هستن و فعلا هم خواهند بود:-j
مايكروسافت در زمينه گيم و توى اين صنعت در حال حاضر ٦ صفر از سونى عقبه من واقعا نميدونم چى باعث ميشه با رخ عقاب و اعتماد به نفس بالا بيايد اين حرفا رو بزنيد :D
اوج نتيجه فاجعه عملكردى مايكروسافت مجبور شدن عرضه كردن همون گيم پس مورد علاقه همتون با شرايط فعليه!اصولا وقتى يه كمپانى مخاطب كافى داشته باشه نمياد مال مفت و سوارى به مخاطب بده كه البته همونم باز اثر نكنه:-j

آخرین ویرایش:
من واقعا متوجه نمیشم چرا عزیزان مایکرویی دارن از دکل بازی های آنلاین و گس محور بالا میرن، شما که تو این زمینه هم آبتون قطعه:-j

بابا اينا از دكل mw3 مولتى پلتفرم با متاى قرمز بالا ميرفتن همين چند روز پيش :D

منم نظراتو خوندم ولی نمیخواستم بگم.
بلاهت نمیدونم جیمبو میخواید بگید یا خود سونی اینجا مشخص میشه, این یکی از ۱۲ تاست که بخاطر پشتیبانی بعد کنسل میشه, ایپی deviation بود کی بود کنسل شد,خود رییس سدنی یجا گفت چند تا دیگه کنسل کردیم, ۶ تا از ۱۲ تا تاخیر خورد
یعنی سالی ۳ عنوان که مدنظر داشتن ریلیز بشه,انداختن عقب که معلوم نیست کنسل بشن یا نه
___
چنین چیزی افتخار نداره, سو مدیریت مطلق رو به اثبات میرسونه که باعث میشه یا تو دو سال آینده کمبود عنوان پیش بیاد که خودبخود منجر به کاهش سود میشه و بخاطر کاهش هزینه از جای دیگه خواهند زد
__
یا باید بره انحصار کنه که بازم مورد بالا در انتها رخ میده.
__
تو گزارشای آتی سونی مشخص میشه
والا ما هم همینو میگیم .. میگن شما بازی آنلاین نمیخواد .. میگیم اگه میخواستن بازی آنلاین و گس بسازن ... باید تمهیدات و زیر ساخت لازم رو مهیا میکردن باید تیم ها و استودیو هایی تدارک میدیدن که روی این قضیه متمرکز باشن... فقط گفتن بسازید و تمام استودیو ها رو هم بسیج کردن ۱۲ تا گس بسازن ... فکر بعدشم نکردن ...
من میگم اصلا ناتی داگ یه استودیو معمولی که کسی هم تو کف بازی تک نفره داستانی بعدیشون نیست .. چرا باید یه استودیو که تو این زمینه تجربه نداره مجبور به ساخت همچین بازی بشه...

چه عقده ای درون یه عده ایجاد کرده ناتی داگ این 17-18 سال!!!

طرف میگه ناتی داگ دیگه اون استودیوی تاپ ساز رنده کن نیست و تموم شد رفت :-j یه خبر ناراحت کننده براتون دارم. بازی بعدی ناتی داگ هم میاد و باز تمام رکوردها و جوایز رو جا به جا میکنه و عمو فیل و دوستان باز باید ایستاده براشون کف بزنن تو گیم اورادز :*

خب بچه های گل تو خونه
مثل همیشه نتیجه میگیریم سونی و ناتی داگ مقدس و معصوم هستند.
اینکه بعد از چند سال صرف زمان و هزاران دلار پول نتونستن حتی یه مولتی ساده هم تحویل فنهای عزیز بدن، نه تنها کم کاری و دروغگویی نیست بلکه مصداق بارز مشتری مداری و شرافت و سطح بالای کاری سونی و ناتی داگ رو نشون میده!
امثال ما فریب خوردگان و هیترهای ناتی داگ هم هرچی میگیم بابت عقده هایی که در این 17-18 سال توسط ناتی داگ درمون ایجاد شده. (ریلی؟:D)

به عنوان نکته بونوس تاپیک هم این رو متوجه شدیم که مایکروسافت نه تنها هیچوقت هیچ بازی آنلاینی نداشته، بلکه سونی با بازیهای قوی آنلاینش در ادوار مختلف، این تپه رو هم با موفقیت فتح کرده.
خدا رو شکر که این قضیه هم با خوبی و خوشی حل و فصل شد))
.....

الاناس که دوستان لنگ استارفیلید رو میکشن تو تاپیک و با شوخی های بانمک و یونیک خودشون، مجبات شادی ماروهم فراهم میکنن.:D

جمله اشتباه تایپی داره من اصلاحش می کنم O:-)
مقایسه سونی و مایکروسافت در هیچ زمینه ای حتی شوخیش هم قشنگ نیست
مایکروسافت هیچوقت حرفی در هیچ زمینه ای نداشته، نداره و ظاهرا هم نخواهد داشت
ای سونی جهانخوار، تو با بعضیا چیکار کردی که یه قشر خاص با وجود فروش چندین برابری کنسولت حتی آیندت رو هم سیاه میبینن :)
خدایی بدون شوخی خندات نگرفت سونی رو با مایکروسافت مقایسه کردی ؟!
اگر موفقیت به فروش و درآمد هست که مایکروسافت پشم سونی هم نیست در این زمینه‌ ( قرار بر این باشد که از مولتی پلیر سود کسب بکند )

مایکروسافت حتی آمار پلیر رایگان ( تقریبا ) گیم پسی اش هم اندازه فروش ۷۰ دلاری بازی PS نیست .

مثل این میمونه شما بیایید و افتخارات رئال و اوساسونا رو مقایسه کنید :)) فقط در قالب طنز امکان پذیره
امیدوارم که با این جواب ها کمی خالی شده باشید، ولی این تاپیک مربوط به یک بازی (خدابیامرز) مولتی پلیره و پست های شما بی ارتباط به این تاپیک و درنتیجه اسپم محسوب میشه.

راجع به ردفال هم همینایی که میگن چرا عرضه کردنش، اگر مایکرو کنسلش میکرد همشون اینجا داشتن لودگی میکردن و از خصلت شیطانی مایکروسافت صحبت میکردن:D نظرات سونی فنبوی ها راجع به کنسلی Fable Legends و Scalebound رو هنوز به یاد داریم ;) ولی سونی کنسل کنه نکته مثبته. کلا هر کاری سونی بکنه خوبه، بقیه بدن:دی
واقعا دليلى نداره يه عكسى از يه ليستى بذارى كه كلا ٣ تاش آيپى خود مايكروسافته،كه اونام حداقل دوتاشىن در حاضر نه مالى هستن نه موفقيت چشم گيرى دارن.
برای سونی هم به بانجی اشاره کردم. عکس از این لیست نذارم، چون صرف نمیکنه؟ :-/ همه اینا الان آی پی مایکروسافتن، فکر کنم هنوز آپدیت آخر رو نصب نکردی رو خودت:D اتفاقا به جز ردفال و فورتزا موتورسپورت، همشون هم موفقند.
برای بقیه پستت هم به قسمت اول پستم ارجاعت میدم:Arrowu: :-h

پ.ن: جالبه اینایی که لیست کردم حساب نیست ولی تا پارسال بانجی و بازیهای ۲۰ سال پیشش هم به نام سونی میزدید. چند چندید با خودتون؟ :-/ :D

جیمی که زورش به دراکمن نرسید و اخر، سر همین موضوع اخراج شد، امیدوارم مدیریت جدید بتونه این بابا رو برگردونه سر جای اصلیش.
همین امسال وسط کنفرانس رسمی اومد رو سن و گفت همه چی عالی و فکشنز بزرگترین بازیمونه، انگار اصلا روند ساخت بازی رو در جریان نبوده و بخاطر بی مسئولیتیش مجبور شدن بانجی رو بفرستن بالا سر ناتی تا اوضاع رو جمع کنه.
اشتباه تاکتیکی سونی، سپردن گنده ترین استدیوشون به یک نویسنده بود، اونم کسی که توجه و معروفیت تو دنیای ویدیو گیم براش کافی نبود و ول کرد رفت سراغ سینما.

والا ما هم همینو میگیم .. میگن شما بازی آنلاین نمیخواد .. میگیم اگه میخواستن بازی آنلاین و گس بسازن ... باید تمهیدات و زیر ساخت لازم رو مهیا میکردن باید تیم ها و استودیو هایی تدارک میدیدن که روی این قضیه متمرکز باشن... فقط گفتن بسازید و تمام استودیو ها رو هم بسیج کردن ۱۲ تا گس بسازن ... فکر بعدشم نکردن ...
من میگم اصلا ناتی داگ یه استودیو معمولی که کسی هم تو کف بازی تک نفره داستانی بعدیشون نیست .. چرا باید یه استودیو که تو این زمینه تجربه نداره مجبور به ساخت همچین بازی بشه...
دقیقا. زیاد وارد این بحث نشیم، چون دوباره میاد ریپلای میکنه.
صحبت های قبلیت در مورد جیمبو هم درست بود. وارد اون مباحث نشیم چون از ریپلای در امان نمیمونیم، فقط در مورد بخش pc اش میگیم، ریلیز محتواهای بدون برنامه، باعث شد که استقبال اولیه که صورت گرفت دیگر صورت نگیرد، ریلیز عنوانی مثل سکبوی، بی معنی بود ولی در مقابل دمون سولز نیومد و ...، این یه مثال.
عواقب رفتاری یه مدیر در این شاخه، بخاطر طولانی بودن پروسه تولید سخخت و نرم افزار به حداقل 2 تا 4 سال زمان نیاز داره و گذاشتن یه interim در یه پست، که خودشم گفت وظیفش چیه، معنی واضحی داره.

• Like
Reactions: m.a.t and vaan 2
میدوارم که با این جواب ها کمی خالی شده باشید، ولی این تاپیک مربوط به یک بازی (خدابیامرز) مولتی پلیره و پست های شما بی ارتباط به این تاپیک و درنتیجه اسپم محسوب میشه
کی گفته جواب های ما بی ارتباط به این تاپیک بود ؟ 😁 اتفاقا کاملا در جواب پست های بی ربط شما به این تاپیک بود 🤷🏻

راجع به ردفال هم همینایی که میگن چرا عرضه کردنش، اگر مایکرو کنسلش میکرد همشون اینجا داشتن لودگی میکردن و از خصلت شیطانی مایکروسافت صحبت میکردن:D نظرات سونی فنبوی ها راجع به کنسلی Fable Legends و Scalebound رو هنوز به یاد داریم ;) ولی سونی کنسل کنه نکته مثبته. کلا هر کاری سونی بکنه خوبه، بقیه بدن
منکه چنین نظری ندارم ولی واقعا شما این ردفال رو ترجیح میدید ؟ حمایت از مایکرو بخاطر یه بازی بی کیفیتی که میتونست کنسل کنه و صرفا بخاطر گیم پس این کار رو نکرد رو درک نمی کنم

آخرین ویرایش:
کی گفته جواب های ما بی ارتباط به این تاپیک بود ؟ 😁 اتفاقا کاملا در جواب پست های بی ربط شما به این تاپیک بود 🤷🏻
شما مگه جز گذاشتن آمار پلیر ردفال، پست دیگه ای هم تو این تاپیک داشتی؟ :-?
دو نفر دیگه دارن راجع به موضوع بازیهای آنلاین سونی و به سرانجام نرسوندن یه لایو سرویس خوب توسط اون صحبت میکنن، هی پابرهنه میپری میگی ردفال، بعد میگی بقیه بی ربطن. باشه اصلا تقصیر ردفاله که لایو سرویس TLoU بعد ۷ سال کنسل شد:دی

شما مگه جز گذاشتن آمار پلیر ردفال، پست دیگه ای هم تو این تاپیک داشتی؟
مهندس فقط ردفال نبود اصلا انتظار نداشتم شما که دست به پستت تو این تاپیک خوبه ، پست ها رو خوب نخونده باشی 😁

1702807001532.png

1702807047988.png
دو نفر دیگه دارن راجع به موضوع بازیهای آنلاین سونی و به سرانجام نرسوندن یه لایو سرویس خوب توسط اون صحبت میکنن، هی پابرهنه میپری میگی ردفال
مهندس مشخصه خوب حواست رو جمع نکردی 😁 من اصلا پابرهنه نبودم! ما عادت نداریم پابرهنه بریم جاییم 🤷🏻
اینجا تاپیکه نه گفتگو شخصی اگه احساس می کنید با یکی می خواید دو نفره صحبت کنید برید pv اش 😁
اینجا همه می تونیم همه کوت کنیم

IMG_20231217_134158_490.jpg

خلاصه توصیه میکنم‌ همین الان برید اون ماست هاتون رو کیسه کنید... سر قبری که دارید بالا سرش سینه میزنید یه خدای شیطون خوابیده ...>:):Praying:

اینکه دیگه ناتی قرار نیست صنعت رو اره کنه کاملا درسته

قراره با کمباین درو کنه 😈😉

امیدوارم که با این جواب ها کمی خالی شده باشید، ولی این تاپیک مربوط به یک بازی (خدابیامرز) مولتی پلیره و پست های شما بی ارتباط به این تاپیک و درنتیجه اسپم محسوب میشه.

راجع به ردفال هم همینایی که میگن چرا عرضه کردنش، اگر مایکرو کنسلش میکرد همشون اینجا داشتن لودگی میکردن و از خصلت شیطانی مایکروسافت صحبت میکردن:D نظرات سونی فنبوی ها راجع به کنسلی Fable Legends و Scalebound رو هنوز به یاد داریم ;) ولی سونی کنسل کنه نکته مثبته. کلا هر کاری سونی بکنه خوبه، بقیه بدن:D

برای سونی هم به بانجی اشاره کردم. عکس از این لیست نذارم، چون صرف نمیکنه؟ :-/ همه اینا الان آی پی مایکروسافتن، فکر کنم هنوز آپدیت آخر رو نصب نکردی رو خودت:D اتفاقا به جز ردفال و فورتزا موتورسپورت، همشون هم موفقند.
برای بقیه پستت هم به قسمت اول پستم ارجاعت میدم:Arrowu: :-h

پ.ن: جالبه اینایی که لیست کردم حساب نیست ولی تا پارسال بانجی و بازیهای ۲۰ سال پیشش هم به نام سونی میزدید. چند چندید با خودتون؟ :-/ :D

چقد سطح انتظارات خودتون از مايكروسافت و استاندارداتون اومده پايين =((

به عنوان یکی از فن های مولتی قبلی خیلی ناراحت و عصبانی ام ... بعد از 7 سال انتظار از معرفی خود بازی و 3 سال از معرفی انلاین این حق فن بیس فکشنز نبود
یعنی برام باورنکردنیه که فکشنز هم کنسل شده باشه ... گیم لایو سرویس اصلا جز خواسته ی فن بیس نبود ولی کنسل کردن مولتی ناامیدی بزرگی بود ...
فن بیس خواسته ی زیادی نداشت ... اکثرا خواستار رفع مشکلات مولتی قبلی به اضافه چند مورد جدید مثل سرور اختصاصی ویا بتل رویال بودن
مثلا این کامنت من بود سال 2018 تو تاپیک انتظارات از مولتی پلیر
از اونجایی که هوش مصنوعی این بازی رو هم دیدیم :D از وجودش تو مولتی استقبال میشه
بنظرم کار خاصی نمیخواد بکنن :D از نظر ایده مولتی همون قبلی رو بزارن با فقط سرور اختصاصی [-o<
بتل رویال به سبک ناتی داگ :-?8->
ولی اینکه بعد از این همه کش و قوس همینم نتونستن تحویل بدن خیلی بده و واقعا دهن کجی به فن بیس بود
بنظرم سونی و ناتی داگ هر دو مقصرن... در مورد فکشن بیشتر ناتی و در مورد گس بیشتر سونی
ناتی تو ریمستر ریمیک هایی که ساخته بجز لست یک بخش انلاین بازی رو حذف کرده
من یادمه انچارتد کالکشن هم که معلوم شد انلاین نداره بعضی ها ناراحت بودن تو انجمن( خودم مولتی شون رو بازی نکردم)
حالا کالکشن مال خیلی وقت پیشه ولی ریمستر انچارتد و ریمیک لست یک رو واقعا باید میزاشتن... اینا تو دوره مدیریت جیمبو ساخته شدن و برای من عجیبه نه خودشون نه سونی کاری برای انلاین این دو بازی نکردن... اینا که میخواستن گس لست رو بدن حداقل رو انلاین این دو بازی تمرین میکردن اشکالات شون رو در میاوردن تا واسه گس لست که بازی اصلیه کمتر دچار مشکل بشن یکمم فن بیس واسه بازی اصلی جمع میکردن
باز واسه فن های فکشن قابل بخشش بود که انلاین ندادن چون لست انلاین داشت ساخته میشد ولی الان که اونم کنسل شده
یکی از بچه ها میگفت بازی های ناتی داگ و سونی تنها بازی هایی هستن که محتوای کمتری تو نسخه بهبود یافته نسبت به بازی اصلی دارن... اینم از ماجراهای گس سازی سونیه
در مورد گس هم بیشتر مقصر سونیه
اینکه فله‌ای ۱۲ گس بسازی جای اینکه تمرکز رو بزاری رو چند گس با سیاست های سونی در تضاده... سونی سیاستش یا بازی خوب بساز یا کنسل کن
بنظر من برای فن های فکشن بیشترین شانس موفقیت از بین این ۱۲ تا، گس لسته چون پتانسیل شو دیدن و فن بیس شو هم جمع کرده از مولتی قبلی
برای کسایی از بیرون نگاه میکنن میتونم به تاپ ویش لیست بودن اسکم ترین بازی چند سال اخیر day Before اشاره کنم
سونی باید چند استودیو رو میذاشت واسه ساپورت گس لست جای اینکه هر استودیو بره گس خودشو بسازه شاید ناتی داگ هم همین انتظار داشته چون سونی اگه اینکارو میکرد دیگه لازم نبود تمام تمرکز ناتی رو ساپورت آنلاین باشه و یه مدلی شبیه راکستار میشد
جای این کار خبر میاد بانجی به ناتی گفته پلیر نگه نمیداره
میتونم بگم موفقیت این پروژه تضمین شده بود
میتونستن اسکیل پروژه رو کم کنن یه چیزی مثل دیویژن
یا در بدترین حالت همون فکشن رو بدن یه چند ماه هم اپدیت میدادن و تمام... فن بیس هم راضی بود
الان مهمترین گس سونی کنسل شد بعد از رفتن جیم
تعجب نمیکنم اگه بقیه شون هم کنسل بشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or