The Last of Us Online رسما کنسل شد

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
بعد از شایعات فراوان، استودیو ناتی‌داگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که The Last of Us Online رسما کنسل و ساخت آن متوقف شده.

در این بیانیه گفته شده که جهت ساپورت بازی و منتشر کردن محتوای جدید، آن‌ها باید به مدت چندین سال منابع زیادی را به آن اختصاص میدادند و همین کار باعث میشد تا روند ساخت بازیهای سینگل پلیر این استودیو دچار مشکل شود و به یک استودیو لایو سرویسی تبدیل شوند. به همین دلیل ساخت بازی را متوقف کردند تا روی عناوین تک نفره و سینمایی تمرکز کنند.

در انتهای این متن گفته شده که این استودیو چندین بازی سینگل پلیر جدید در دست ساخت دارد.

An Update on The Last of Us Online || Naughty Dog

آخرین ویرایش:
شخصا بخش داستانی بازی ها ، میلیون ها برابر بلکه میلیارد ها برابر برای من با ارزش تر از بخش مولتی هست... از این نظر کار خوبی کردن درش رو تخته کردن:D ناتی داگ فقط باید بازی داستانی درست کنه، یعنی اگر بازی داستانی بزنه در مورد هر چیزی اون بازی خدا میشه...
مولتی نسخه قبلی هم اش دهن سوزی نبود، تا بازی های سرویس محوری مثل R6/DS2/CS/call of Duty و غیره هست کی میره فکشن لست بازی کنه...

برای من تلوو جزء 5 بازی برترم هست ولی بحثی که داریم میکنه اینکه هر استودیوای توانایی خاص خودش داره و تو یک زمینه ای تخصص داره بعضی ها کمپین خوب در میاران بعضی ها بخش آنلاین و خیلی خیلی کم پیدا میشه استودیو ای که هم تو بخش آنلاین هم آفلاین موفق باشند و به نظر من استودیو های که آنلاین موفق تولید میکنن کارشان خیلی سخت تره ولی کلا الان مُد شده فقط بخش کمپینها رو ملاک مقایسه بازی ها قرار میدن و بازی های که کلا آنلاین هستن اصلا آدم حساب نمیکنن که بخوان مقایسش کنند این در حالی که است امروزه 90 درصد گیم پلی افراد روی بخش آنلاین هست

• Like
Reactions: Paradise Lost
به عنوان یکی از فن های مولتی قبلی خیلی ناراحت و عصبانی ام ... بعد از 7 سال انتظار از معرفی خود بازی و 3 سال از معرفی انلاین این حق فن بیس فکشنز نبود
یعنی برام باورنکردنیه که فکشنز هم کنسل شده باشه ... گیم لایو سرویس اصلا جز خواسته ی فن بیس نبود ولی کنسل کردن مولتی ناامیدی بزرگی بود ...
فن بیس خواسته ی زیادی نداشت ... اکثرا خواستار رفع مشکلات مولتی قبلی به اضافه چند مورد جدید مثل سرور اختصاصی ویا بتل رویال بودن
مثلا این کامنت من بود سال 2018 تو تاپیک انتظارات از مولتی پلیر

ولی اینکه بعد از این همه کش و قوس همینم نتونستن تحویل بدن خیلی بده و واقعا دهن کجی به فن بیس بود
بنظرم سونی و ناتی داگ هر دو مقصرن... در مورد فکشن بیشتر ناتی و در مورد گس بیشتر سونی
ناتی تو ریمستر ریمیک هایی که ساخته بجز لست یک بخش انلاین بازی رو حذف کرده
من یادمه انچارتد کالکشن هم که معلوم شد انلاین نداره بعضی ها ناراحت بودن تو انجمن( خودم مولتی شون رو بازی نکردم)
حالا کالکشن مال خیلی وقت پیشه ولی ریمستر انچارتد و ریمیک لست یک رو واقعا باید میزاشتن... اینا تو دوره مدیریت جیمبو ساخته شدن و برای من عجیبه نه خودشون نه سونی کاری برای انلاین این دو بازی نکردن... اینا که میخواستن گس لست رو بدن حداقل رو انلاین این دو بازی تمرین میکردن اشکالات شون رو در میاوردن تا واسه گس لست که بازی اصلیه کمتر دچار مشکل بشن یکمم فن بیس واسه بازی اصلی جمع میکردن
باز واسه فن های فکشن قابل بخشش بود که انلاین ندادن چون لست انلاین داشت ساخته میشد ولی الان که اونم کنسل شده
یکی از بچه ها میگفت بازی های ناتی داگ و سونی تنها بازی هایی هستن که محتوای کمتری تو نسخه بهبود یافته نسبت به بازی اصلی دارن... اینم از ماجراهای گس سازی سونیه
در مورد گس هم بیشتر مقصر سونیه
اینکه فله‌ای ۱۲ گس بسازی جای اینکه تمرکز رو بزاری رو چند گس با سیاست های سونی در تضاده... سونی سیاستش یا بازی خوب بساز یا کنسل کن
بنظر من برای فن های فکشن بیشترین شانس موفقیت از بین این ۱۲ تا، گس لسته چون پتانسیل شو دیدن و فن بیس شو هم جمع کرده از مولتی قبلی
برای کسایی از بیرون نگاه میکنن میتونم به تاپ ویش لیست بودن اسکم ترین بازی چند سال اخیر day Before اشاره کنم
سونی باید چند استودیو رو میذاشت واسه ساپورت گس لست جای اینکه هر استودیو بره گس خودشو بسازه شاید ناتی داگ هم همین انتظار داشته چون سونی اگه اینکارو میکرد دیگه لازم نبود تمام تمرکز ناتی رو ساپورت آنلاین باشه و یه مدلی شبیه راکستار میشد
جای این کار خبر میاد بانجی به ناتی گفته پلیر نگه نمیداره
میتونم بگم موفقیت این پروژه تضمین شده بود
میتونستن اسکیل پروژه رو کم کنن یه چیزی مثل دیویژن
یا در بدترین حالت همون فکشن رو بدن یه چند ماه هم اپدیت میدادن و تمام... فن بیس هم راضی بود
الان مهمترین گس سونی کنسل شد بعد از رفتن جیم
تعجب نمیکنم اگه بقیه شون هم کنسل بشن
حرف دلمو زدی. چه ساعتا که رو ps3 و ps4 با انلاین لست ۱ سرگرم نشدیم. با اینکه انلاینش خیلی ساده بود و شاید اونقدر طرفدار نداشت ولی لامصب یه جوری بود ادمو معتاد خودش میکرد قشنگ دوست داشتی همش بازیش کنی. حیف شد واقعا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or