i am legend
کاربر سایت
من همون دفعه اول روی هارد حدود 6 ساعت طول کشید و هر چیز و ناچیزی رو پیدا کردم . همون تروفی Easter Egg مربوط به بازی قبلیشون رو هم دیدم . فوق العاده بود . اون بخش آخرشم واقعا سخت بود .خوب منم بازی رو تموم کردم...(این گریه به خاطر تموم شدن TLOU هست،در راستای داستان نیست! :d )... خیلی خوب بود
![]()
روی هارد رفتم،واقعا از بازی اصلی سخت تر بود! :d نابود شدم
بقیش اسپویل! :d
خوب اول از 2تا آهنگ جدید بازی خیلی خوشم اومد،یکیش اونجا بود که الی کتاب جوک رو گرفت و جوک میخوند، یکی هم پایان بازی
حضور اینفکتد ها و هانترها تو یه محیط هم بس لذت بخش بود! :dیه بطری مینداختیم وسط میدون و لذت میبردیم
ولی اون بخش آخر بازی واقعا سخت بود! نابودم کرد! :d موندم فردا چجوری اونجا رو روی آخرین درجه ی سختی برم! :d
اون بخش بازی فایتینگ...وااااااااو! چه جو سازیی نمودن!!! شاهکار بود واقعا! :d بدون تصویر...ولی حس بازی کردن یه بازی فایتینگ شبیه به MK !فردا باید برم Flawless Victory بگیرم
و مثل اینکه یکی از چیزایی که توی بازی اصلی انتظارش رو داشتم،اینجا بود! (من ندیدمش البته) بعد از تموم کردن بازی،یه سر زدم به PS3T و تروفی مخفی رو دیدم...آآآآآآ ! بازی جک هم اون وسطا بوده! چه طراحی تروفیش هم خوف بود!
انتظار داشتم توی بازی اصلی یه تروفی برای Easter Eggـها بزارن که نبود! ولی خوب اینجا گذاشتن! :d دستشون هم درد نکنه :d
دیگه چی...؟
صحنه های طنزش هم که همه در جریانید! اون جریان عکس و آخرشم فیس بوک عالی بود!
آخراش هم که...، اینکه برای جلوگیری از تکراری نشدن گیم پلی،از فصل زمستون هم استفاده کردن بسیار حرکت و ایده ی خوبی بود! :d
کلا دم ND گرم!
بله قسمت مهمی از بازی بصورت فلش بک نشون داده میشه و به نوعی کاملتر روایت میشه.سلام
من نسخه اصلی بازی را تا اخر نرفتم ایا این دی ال سی را بازی کنم مشکل داستانی داره ؟
Sent from my iPhone 4s
شما بازي رو تموم نكرده باشين بازي بهتون اين اجازه رو نميده كه DLC رو شروع كنين . بايد حتما سيو مرحله آخر بازي اصلي رو داشته باشين .سلام
من نسخه اصلی بازی را تا اخر نرفتم ایا این دی ال سی را بازی کنم مشکل داستانی داره ؟
Sent from my iPhone 4s
مطمئنی؟ :dشما بازي رو تموم نكرده باشين بازي بهتون اين اجازه رو نميده كه DLC رو شروع كنين . بايد حتما سيو مرحله آخر بازي اصلي رو داشته باشين .
یک سوال :
خطر پایان left behind و خود بازی اصلی !
خطر شدید !
باز کنید دیگه نمیتونید بازی کنید !
اگر بازی کردید باز کنید !
خوب رایلی مگه آخر این دی ال سی کف دستش رو نشون داد که گاز گرفتن دستش رو خوب چطور اونم تا آخر بازی زامبی نشد تا موقعی که جول کشتش ؟!
یا من داستان رو اشتب فهمیدم یا قاطی کردم !
یکی بیاد مارو روشن کنه !
مگه این دختر سیاه پوسته تو دی ال سی همون نبود که جول آخر بازی کشتش ؟!
خوب این دختره که تو آخر دی ال سی گازش میگیرن چرا تا آخر خود بازی که جول کشتش زامبی نشد ؟!
نه دیگه این اون نیست کهیک سوال :
خطر پایان left behind و خود بازی اصلی !
خطر شدید !
باز کنید دیگه نمیتونید بازی کنید !
اگر بازی کردید باز کنید !
خوب رایلی مگه آخر این دی ال سی کف دستش رو نشون داد که گاز گرفتن دستش رو خوب چطور اونم تا آخر بازی زامبی نشد تا موقعی که جول کشتش ؟!
یا من داستان رو اشتب فهمیدم یا قاطی کردم !
یکی بیاد مارو روشن کنه !
مگه این دختر سیاه پوسته تو دی ال سی همون نبود که جول آخر بازی کشتش ؟!
خوب این دختره که تو آخر دی ال سی گازش میگیرن چرا تا آخر خود بازی که جول کشتش زامبی نشد ؟!
شما بازي رو تموم نكرده باشين بازي بهتون اين اجازه رو نميده كه DLC رو شروع كنين . بايد حتما سيو مرحله آخر بازي اصلي رو داشته باشين .
دوستان اول باید بازی رو تموم کنیم بعد دی ال سی نصب کنیم میشه توضیح بدین ممنون
آقا من که توی نرمال به نظرم بیشتر 2.30 شد آخه من میرم توی جو بازی با الی میترسیدم با الی میخندیدم و............
آیا ناتی داگ میخواد ما رو زجر بده من بعد بازی کردن این عنوان دلم روی بازی های دیگه نمیره !!!!!!!!!آخه این از شاهکار هم شاهکار تر بود !!! )
جالب ترین جا نداشت این بازی از شروع بازی گرفته شهر بازی عکس بازی فرض کردن رقصدین جک گفتن کلاه سر کردن ترسیدن فرار کردن گزیده شدن کار خاک بر سری الیهمه جاش عالی بود قدری که من شکه شدم از عشق الی به دوستش رالی شوکه نشد !!
حساب کن اون روز بهترین روز زندگی خودم بود !!!! فقط یه سوال چطوریاست الی یعنی چقدر بعد با جول آشنا میشه ؟؟؟