فکر می کنم بهترین وداع ممکن با کنسول ps3 به اتمام رسوندن همین DLC شاهکار بود . ND ثابت کرده در خلق روایت های پر هیجان نظیر نداره و این نکته حتی توی یک DLC دو ساعته هم نمود پیدا کرده . فکر نمی کردم توی این دو ساعت بخوام سورپرایز داستانی هم بشم که با همون شروع این اتفاق افتاد . به همه دوستان پیشنهاد می کنم از دست ندن این DLC فوق العاده رو .
کل dlc یه طرف ، بخش اب پاشی با رایلی یه طرف

raying:
raying:
:dمن از ترس زود تموم شدنش تو این دو سه روزه فقط روزی یه ربع بیست دقیقه بازیش کردم![]()
روی Hard
اونجا ام که جعبه کمک های اولیه رو از تو هلیکوپتره پیدا کردیم... چقدر دیگه مونده؟
آقا داغون شدم رفت یعنی نمیدونم چی بگم اصلا TLOU رو همردیف بقیه بازیها گذاشتن ظلمه اصلا اسم بازی روی این شاهکار گذاشتن ظلمه مخصوصا توی این DLC ناتی داگ نشون داد به غیر از شاهکار هیچ چیزی تحویل طرفداراش نمیده.به نظر من Left Behind از نظر گرافیک(خدائیش بعضی جاها باورش سخته که همچین چیزی رو روی PS3 با این سخت افزار محدود ساختن)و چه از نظر هوش مصنوعی(مخصوصا روی آخرین درجه سختی) نسبت به بازی اصلی یک گام رو به جلو محسوب میشه.از تعامل کاراکترها هم چیزی نگم بهتره چون جادوگرهای ناتی داگ توی این DLC تقریبا کوتاه چنان غوغایی میکنن و رابطه Ellie و Riley رو به زیبایی هر چه تمام به تصویر میکشن که بعد از تموم شدن و دیدن نوشته های اندینگ یک حس عجیب توام با افسردگی داشتم البته بعد از تموم کردن بازی اصلی همین حس رو داشتم ولی اینجا شدتش خیلی بیشتر بود به حدی که میخواستم گریه کنم:d
. اي كاش مرگ رايلي رو نشون مي داد
.راستي اون چه حركتي بود الي با رايلي زد ؟
لزبين بودن ؟
ولي يكي از نو آوري هاي بازي حضور هانتر ها و اينفكتد ها با هم تو يه جا بود كه مي تونستي بندازيشون به جون هم :d.يه نيم ساعتي مونده + در ادامه دهنت سرويس ميشه :d.
مخصوصا اگه سوروایول بره !
==================================
يه سوالمن با پايان بازي حال نكردم. اي كاش مرگ رايلي رو نشون مي داد
.راستي اون چه حركتي بود الي با رايلي زد ؟
لزبين بودن ؟
ولي يكي از نو آوري هاي بازي حضور هانتر ها و اينفكتد ها با هم تو يه جا بود كه مي تونستي بندازيشون به جون هم :d.
دو ساعت. روی Survival بالای سه ساعت.کلا مدت بازی چقدره !؟ در حد یه ساعت ؟!
من با پايان بازي حال نكردم. اي كاش مرگ رايلي رو نشون مي داد
(این گریه به خاطر تموم شدن TLOU هست،در راستای داستان نیست! :d )... خیلی خوب بود

، یکی هم پایان بازی
یه بطری مینداختیم وسط میدون و لذت میبردیم
فردا باید برم Flawless Victory بگیرم 
) بعد از تموم کردن بازی،یه سر زدم به PS3T و تروفی مخفی رو دیدم...آآآآآآ ! بازی جک هم اون وسطا بوده! چه طراحی تروفیش هم خوف بود!
انتظار داشتم توی بازی اصلی یه تروفی برای Easter Eggـها بزارن که نبود! ولی خوب اینجا گذاشتن! :d دستشون هم درد نکنه :d 
، اینکه برای جلوگیری از تکراری نشدن گیم پلی،از فصل زمستون هم استفاده کردن بسیار حرکت و ایده ی خوبی بود! :d 
. از هر زاویه که نور بندازیه به برف سمت برعکسش سایه میوفته قشنگ انگار گود شده
. آدم خوف میکنه به قرآن این چیزا رو روی PS3 میبینه
.