بخشی از تروفی ها درباره درجه سختی بازی هستند و بخشی مربوط به آیتم های جمع کردنی و یه سری کار هایی که باید در بازی انجام بدید.
البته برای پلات کردن باید چند تروفی آنلاین هم بگیرید . برای گرفتن تروفی ها به تاپیک زیر مراجعه کن .
بازی خدا بود خدا کیفیت جزیات گرافیکی همیشه برام مهم تر بوده اما در کنارشم گیم پلی عالی بازی صدا گزاری خیلی خوب داستان و چهره پردازیشون خیلی خوب بود این بازی به این خوبی چرا این طوری تموم شد خدایش حالم گرفته شد این هم زحمت کشیدیم 2 نفر با خواهرم رفتیم پدرمون درومد
برای یه دیلوگ رو درو هم دیگرو هم بقل نکردن به سمت دهکده برن چرا یعنی اونجارو ساختن برای فقط یه نما باور کنید ببیند کی من گفتم اگر شماره 2 از همین جا ادامه پیدا نکرد ادامش رو هم ساختن تا ابتداش اما تو این نسخه نیست توی شماره 2 هستش ببین حالا...
نمره منم 10 از 10 حقشه...:d
الان من اگه new game رو هارد برم چاپتر ها میپره؟ همچنین توی new plus چی داره؟ باید از اول بریمش؟ راستی وقتی میخوام وارد بازی میشم ارور میده که اطلاعات پروفایل کامل نیست ولی وارد بازی میشه ولی همش این ارور میده مشکل چیه؟
الان من اگه new game رو هارد برم چاپتر ها میپره؟ همچنین توی new plus چی داره؟ باید از اول بریمش؟ راستی وقتی میخوام وارد بازی میشم ارور میده که اطلاعات پروفایل کامل نیست ولی وارد بازی میشه ولی همش این ارور میده مشکل چیه؟