Over Lord 238
کاربر سایت
من نمیدونم چرا یه بار از این ور بوم میفتین، یه بار از اون ور
دو تا بازی شاهکار تو سبک خودشون، اصلا هم قرار نیست با هم مقایسه بشن
بله نباید مقایسه بشن و اگه بشن این میشه.
من نمیدونم چرا یه بار از این ور بوم میفتین، یه بار از اون ور
دو تا بازی شاهکار تو سبک خودشون، اصلا هم قرار نیست با هم مقایسه بشن
به قول دوستان نباید این دو بازی با هم مقایسه بشن ولی خدای نه از لحاظ گرافیک و نه داستان به خدای جنگ ۳ نمیرسه.
من خودم لاست اف اس رو سه بار تموم کردم، ولی این بازی به گرد تامب رایدر نمیرسه، تعصبی نشید، کسایی که هر دو بازی رو کردن خودشون خوب میدونن.
من خودم لاست اف اس رو سه بار تموم کردم، ولی این بازی به گرد تامب رایدر نمیرسه، تعصبی نشید، کسایی که هر دو بازی رو کردن خودشون خوب میدونن.
سوال : چند دقیقه از بازی مونده بود که ps3 شات دان شد و وقتیم ریست شد بازی تو لود گیر میکرد . همه جا نوشته بود که بازی باید از رو هارد داخلی باز شه تا اوکی شه . با مولتی من می خواستم این کاره انجام بدم ولی حجمه کافی نداشت . میترسم فایلی رو پاک کنم حتی کش هارو چون از فایلای داخلی سر در نمیارم . حافظه دسگام 80 گیگه .
ایا میشه به صورت zip داخله دشگاه ریخت فایل بازیرو ؟
اگر نمشیه لطـــــــــــــــــــــــــــــفـــــا راهنمایی کنیید .
سوال : چند دقیقه از بازی مونده بود که ps3 شات دان شد و وقتیم ریست شد بازی تو لود گیر میکرد . همه جا نوشته بود که بازی باید از رو هارد داخلی باز شه تا اوکی شه . با مولتی من می خواستم این کاره انجام بدم ولی حجمه کافی نداشت . میترسم فایلی رو پاک کنم حتی کش هارو چون از فایلای داخلی سر در نمیارم . حافظه دسگام 80 گیگه .
ایا میشه به صورت zip داخله دشگاه ریخت فایل بازیرو ؟
اگر نمشیه لطـــــــــــــــــــــــــــــفـــــا راهنمایی کنیید .
خوبی شما ؟اين بازي كه به گرد تومب رايدر نميرسه پاكش كن بره بابا
شما يكم پستاي قبل رو بخوني بعدش نظر بفرستي خوبهخوبی شما ؟
این بازی شاهکار هست . من تمومش کردم . فوق العاده احساسی و زیبا و درگیر کننده با داستانی غنی
شما يكم پستاي قبل رو بخوني بعدش نظر بفرستي خوبه
ترول بود!
داداش با ترول اشنايي داري؟! بيخيال شما درست ميگيقبلی رو ولش کن برار
حتی اگه شوخی هم کرده باشی بازم شوخیشم قشنگ نیست