feroozGT
کاربر سایت
دوست عزیز من نه با شما دعوایی دارم نه میخوام بازی رو بد جلوه بدم انقدر بازی رو دوست دارم که شما نداری
لحن شما یکم تند هست ما داریم بحث میکنیم شما دلایل خودتو میگی منم مال خودم بقیه قضاوت میکنن هر کس به سلیقه خودش حق رو به یکی میده
من همون اول منظورتون رو فهمیدم ولی شما اصلا نمیدونید من دارم از چی حرف میزنم؟! و همش بحث رو میپیچونی
من دارم در مورد باگهای بازی صحبت میکنم شما میای در مورد مد ها و مپها و دی ال سی حرف میزنی!!!
اینا اصلا به هم ربطی نداره
شما برو تو یوتیوب بزن گلیچ ها و باگهای tlou بعد بیا اینجا! واست هک و باگ گلیج هایی که به مغز ادم هم خطور نمیکنه رو نشون میده
اینم از لیدر برد بازی که شما گفتی من اشتباه میکنم ولی معلوم هست که اصلا شما داری رو هوا حرف میزنی:
- - -ویرایش - - -
100% مهم نیست اما این یک نمونه از بیخیالی نوتی داگ رو به مولتی نشون میده...
همه از دم با عدد 512 قرار داد بستن معلومه که maximum ترین ععدی که میشه glitch کنی 512 هست . این دیگه به این بستگی داره هر کی زودتر از این glitch استفاده کرده Rank بالاتری داره مثلا نفر اول از همه زودتر به این glitch پی برده . بعد جالب اینجاش چه تلاشی هم میکنن . اخه یکی نیست به تقلب کجاش ارزش داره که صبح تا شب خودتونو میکشین واسه تقلب تنها بازی که به لیدبوردش توجه میشه GT هست . هر کی تقلب کنه کمتر از 3 4 ساعت از لیدربورد حذف میشه . دیگه بقیه بازی ها لیدربوردو ول کردن . من تو هیچ بازی تا بحال ندیدم مثل GT با متقلبین برخورد کنن حتی ممکنه کسی که تقلب کرده رو بن کنن . هر ایرادی هم که داشته باشه زود با اپدیت برطرف میشه . ای کاش تو تمام بازها یه همچین تیم پشتبانی بود
آخرین ویرایش: