The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بعد از تموم کردن بازی،به این نتیجه رسیدم که دیگه فقط متال گیر تو رتبه اول بهترین تجربه های این نسل(بهتره بگیم تمام نسلها:d)نیست!اسنیک باید الی رو هم کنار خودش تحمل بکنه:d!
برخلاف بیشتر کسایی که آخر بازی الی رو از تخت جراحی ورداشتن و با خیال راحت از اینکه الی رو نجات دادن بازی رو تموم کردن،من فقط از کارهای جوئل شکه شده بودم:|!با اینکه از شخصیت الی بسیار خوشم اومده(در سطح اسنیک و اینا دیگه:dخودتون تا تهش برید:d)ولی میخواستم الی رو عمل کنن و این جوئل رو یکی نفله کنه!اصن نمیتونستم به اون دکتر شلیک کنم:|!هر لحظه منتظر بودم این مارلین از یه گوشه ای بیاد این جوئل رو خلاص کنه:|!
در کل تشکر از NG:d که تونست بازیی بسازه که بتونه انقد آدمو درگیر کنه و تو خودش فرو ببره!چقد من از دست جوئل حرص خوردم:d:|

bobby Fischer یعنی چی؟ :d (توی یه صحنه Bill به Ellie میگه)

ایشون از نوابغ شطرنج تاریخ هستند ... این ازون تیکه هایی که به الی زیاد میندازن چون خیلی چیزارو اصلا نشنیده ... تو جک هایی که میگه خودشم میگه که نصفش رو اصلا نمیفهمه ( مثلا اصلا نمیدونه پیتزا چیه :دی)

يكي از سايت ها اومده به طرز موشكافانه اي ديالوگ ها بين الي و جول رو بررسي كرده و نتيجه گرفته The Last Of Us 2 تو راهه . تو اسپويلر نوشتم بخونيد جالبه .

اونجايي كه جول والي تو ماشينن . الي داره كميك بوك مي خونه ( همونايي كه از بيل كش رفته بود ) وقتي ميرسه به جمله ي To Be Continued قاطي مي كنه و ميگه : Ihate Cliffhangers . ديگه تا تهشو برين .

^^

اتفاقا نتیجه عکس میشه گرفت از این جمله، چون TLOU به هیچ وجه cliffhanger نداشت.
حالا اینایی که میگید اصلا یعنی چی؟ :d
یکم واضح تر توضیح بدید لطفا :d

من واقعا نمیفهمم دوستان چطوری اینقدر بازی رو سریع تموم میکردن ... روی سوروایور 14 ساعت ... 15 ساعت ...

یعنی همه بازی رو دویدید دیگه ... ؟؟؟

والا من تمام وقت مشغول قدم زدن و نگاه کردن گوشه کنار بازی بودم ... بارها میایستادم و خیره به مناظر باورنکردنی و واقعا زیبای بازی میشدم ... تمام طراحی مراحل به دقت نگاه میکردم حتی با دوستم اکثر tv های بازی رو و فرقشون رو زیر نظر داشتیم ...

بازم بعضی از قسمت های بازی مثل اون دستگاه بازی ارکید رو از دست دادم که بعد دوباره یه تیکه بازی کردم اتفاقی دیدمش ...

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ولی یه چیزی که من خیلی عاشقش بودم تو این بازی این بود که بعضی جاها اگه بازی رو به شکل های متفاوت میرفتی .... اتفاقات متفاوت میافتاد ...

......................................

و صد البته امیدوارم هیچ دنباله ای برای بازی نسازن یا اگه میسازن با شخصیت های متفاوت

بعد از تموم کردن بازی،به این نتیجه رسیدم که دیگه فقط متال گیر تو رتبه اول بهترین تجربه های این نسل(بهتره بگیم تمام نسلها:d)نیست!اسنیک باید الی رو هم کنار خودش تحمل بکنه:d!
برخلاف بیشتر کسایی که آخر بازی الی رو از تخت جراحی ورداشتن و با خیال راحت از اینکه الی رو نجات دادن بازی رو تموم کردن،من فقط از کارهای جوئل شکه شده بودم:|!با اینکه از شخصیت الی بسیار خوشم اومده(در سطح اسنیک و اینا دیگه:dخودتون تا تهش برید:d)ولی میخواستم الی رو عمل کنن و این جوئل رو یکی نفله کنه!اصن نمیتونستم به اون دکتر شلیک کنم:|!هر لحظه منتظر بودم این مارلین از یه گوشه ای بیاد این جوئل رو خلاص کنه:|!
در کل تشکر از NG:d که تونست بازیی بسازه که بتونه انقد آدمو درگیر کنه و تو خودش فرو ببره!چقد من از دست جوئل حرص خوردم:d:|

شما چرا این قدر منطقی و خونسردی؟:biggrin1: من بعد شلیکی که به مارلین کرد یه نفس راحت کشیدم:biggrin1: ینی تو اگه جای جوئل بودی همچین کاری میکردی؟
بعد شما دوست داشتی شخصیت اصلی(ینی خودت) رو یکی بیاد نفله کنه؟:دی

خوب چنین پایانی رو میخوای؟ :d یکبار دیگه اون بخش آخر رو که الی رو بر میداری برو،ایندفعه توی فرار کردنت،برو تو دل یکی از سربازها :-" یا یکم وقت طلفی کن که بهت برسن :d

خوب چنین پایانی رو میخوای؟
:d
یکبار دیگه اون بخش آخر رو که الی رو بر میداری برو،ایندفعه توی فرار کردنت،برو تو دل یکی از سربازها
:-"
یا یکم وقت طلفی کن که بهت برسن
:d

دوست داشتم جوئل رو بکشن و الی رو عمل کنن و این مارلین بدبخت نمیره!این جوئل فقط خودخواهیشو نشون داد:d:|!
ولی در کل پایان بازی عالی بود،خیلی خوشمان آمد:d
حالا اینایی که میگید اصلا یعنی چی؟
yahoo_4.gif

یکم واضح تر توضیح بدید لطفا
وقتی الی کمیک رو تموم میکنه و "ادامه دارد" رو میبینه اعصابش خورد میشه و میگه من از "Cliffhangerها(پایان هایی که فرد رو تو شک و خماری میزاره و به اون صورت مشخص نیست چی میشه!معمولا هم به صورت "ادامه دارد" یا "پایان؟" تموم میشن)بدم میاد!حالا این گفت و گو رو اشاره ای به Cliffhanger نداشتن بازی گذاشتن که شاید یه نسخه دیگه از بازی بیاد!

آخرین ویرایش:
دوست داشتم جوئل رو بکشن و الی رو عمل کنن و این مارلین بدبخت نمیره!این جوئل فقط خودخواهیشو نشون داد:d:|!
ولی در کل پایان بازی عالی بود،خیلی خوشمان آمد:d
مطمئنم اگر با شخصیت جوئل همزاد پنداری میکردید و کاملا تو شرایطش قرار میگرفتید ، همون کاری رو میکردید(دوست داشتید بکنید) که جوئل کرد ...
اصن گور بابای دنیا ، مگه چقدر میخوای زنده بمونی؟ :d
بعدش هم قبلا صحبت کردیم ، واقعا اون دنیا ارزش نجات دادن داشت که دختر به اون نازنینی رو به خاطرش فدا کنیم؟:x:d
من که جای جوئل همون کاری رو میکردم که جوئل کردم ، اصن دمش گرم;)

سلام دوستان

من به طور کلی با داستان و پایانش "الان چند پست بالاتر یه مدل دیگه گفته، دو مدل داره؟! " آشنام میخوام جزئیات رو بدونم جایی هست که به زبون مادری داستان رو نوشته باشه ما که ps3 نداریم بازیش کنیم :|

پ.ن: چنتا Review و تریلر گیمپلی دیدم این کلیکرها چه صدای رو مخی دارن :| یه طوریم شد :|

بابا دوستان چرا متوجه نیستید؟الی جون جوئل رو نجات داد بعد اون حادثه ای که برای جوئل اتفاق افتاد و میله رفت تو شکمش اگه الی نبود جوئل میمرد تو زمستون مراقبش بود و نزاشت جوئل بمیره!بعد این حادثه جوئل حس پدرانه به الی پیدا کرد و هم به خاطر این که مثل دخترش بود هم اینکه جونشو نجات داده بود دنبالش رفت و نزاشت که الی رو بکشن!

بابا دوستان چرا متوجه نیستید؟الی جون جوئل رو نجات داد بعد اون حادثه ای که برای جوئل اتفاق افتاد و میله رفت تو شکمش اگه الی نبود جوئل میمرد تو زمستون مراقبش بود و نزاشت جوئل بمیره!بعد این حادثه جوئل حس پدرانه به الی پیدا کرد و هم به خاطر این که مثل دخترش بود هم اینکه جونشو نجات داده بود دنبالش رفت و نزاشت که الی رو بکشن!

عجب تحلیلی:d:|

این قضیه اش چیه؟!!

مستند پشت صحنه ی ساخت بازیه ...
این هم لینک های سالمش:
3 و نیم گیگ
Code:
http://poseidon.dl.playstation.net/cdn/EP9000/BCES01585_00/FREE_CONTENTRzZcO5a7KM8VWZlkeHq3/GROUNDED_Video02.divx?product=008C&country=ru

یک و نیم گیگ
Code:
http://dl.p30share.biz/users/masoud/92/tir/Make-TLOU-%5Bwww.P30Day.com%5D.part2.rar
Code:
http://dl.p30share.biz/users/masoud/92/tir/Make-TLOU-%5Bwww.P30Day.com%5D.part1.rar

بالاخره منم این شاه کارو که دیگه باید بهش گفت شاخ کار رو تموم کردم ....
بنظرم واقا جوئل کار درست رو انجام داد با برگردوندن الی پیش خودش و کاری که با اون زنه کرد هم واقا عالی بود خیلی حال کردم بهش گفت تو فقط برمیگردی دنبالش بخاطر همین یه گلوله تو مخش خالی کرد کاری بود که اگه منم بودم 100٪ انجام میدادم ... b-)
ولی بنظرم پایان بازی خیلی عجیب بود اینکه جوئل به الی قول داد همه چیزایی که بهش گفته راجع به اونجا درست بوده برام کاملا قابل درکه چون نمیخواست الی رو هم مثل دخترش از دست بده ولی این پایان ممکنه یه ادامه ای رو هم داشته باشه و احتمالا باز ما با هر دوشون بازی میکنیم بیصبرانه منتظر ادامش هستم ... :bighug:
راستی الان که تیتراژ بازی تموم شد اومد رو صفحه اصلی چاقوی جیبی الی هم کنار اون پنجره اومده قبلا نبودش ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or