The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من واقعا نمیفهمم دوستان چطوری اینقدر بازی رو سریع تموم میکردن ... روی سوروایور 14 ساعت ... 15 ساعت ...

یعنی همه بازی رو دویدید دیگه ... ؟؟؟

والا من تمام وقت مشغول قدم زدن و نگاه کردن گوشه کنار بازی بودم ... بارها میایستادم و خیره به مناظر باورنکردنی و واقعا زیبای بازی میشدم ... تمام طراحی مراحل به دقت نگاه میکردم حتی با دوستم اکثر tv های بازی رو و فرقشون رو زیر نظر داشتیم ...

بازم بعضی از قسمت های بازی مثل اون دستگاه بازی ارکید رو از دست دادم که بعد دوباره یه تیکه بازی کردم اتفاقی دیدمش ...

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ولی یه چیزی که من خیلی عاشقش بودم تو این بازی این بود که بعضی جاها اگه بازی رو به شکل های متفاوت میرفتی .... اتفاقات متفاوت میافتاد ...

......................................

و صد البته امیدوارم هیچ دنباله ای برای بازی نسازن یا اگه میسازن با شخصیت های متفاوت

دوست عزیز مگه مسیر نهایه که بیان با شخصیتهای جدیدتر بسازن.
این بازی بنظر من ادامه نداره
چون اگر ادامه داره بشه واقعا چرند میشه و بزودی این نسخه از اید همه میره.
بهتره این عنوان همینجوری که هست تو یاد و خاطرها بمونه تا اینکه لوسو بی مزه بشه.
مثل عنوانینی که یکبار ساخته شدن و هنوزم تو یاد خاطره خیلی از شماها مونده.
ICO
SOC

اقا یه سوال
واسه جمع کردن تروفی میشه کل بازی رو انجام نداد؟ یعنی اگه فهمیدی یه جایی تو فلان چپتر دری که Shiv میخواد رو باز نکردی میشه بری بازش کنی و سیو بشه؟

اقا یه سوال
واسه جمع کردن تروفی میشه کل بازی رو انجام نداد؟ یعنی اگه فهمیدی یه جایی تو فلان چپتر دری که Shiv میخواد رو باز نکردی میشه بری بازش کنی و سیو بشه؟
آره تا چکپوینت بعدی برو و بیا بیرون!
البته وقتی میخوای چپتر سلکت بنمایی،اولش یه Save جدید بساز! :d
برای جوک های الی باید همش رو توی یک دور گوش بدی!

وقتی الی کمیک رو تموم میکنه و "ادامه دارد" رو میبینه اعصابش خورد میشه و میگه من از "Cliffhangerها(پایان هایی که فرد رو تو شک و خماری میزاره و به اون صورت مشخص نیست چی میشه!معمولا هم به صورت "ادامه دارد" یا "پایان؟" تموم میشن)بدم میاد!حالا این گفت و گو رو اشاره ای به Cliffhanger نداشتن بازی گذاشتن که شاید یه نسخه دیگه از بازی بیاد!
خیلی هم با شک و خماری تموم نکرد به نظر من :d اینی که شما میگی دقیقا برای پایان Alan Wake صدق میکنه :d
اگه تو نسخه بعدی پیشرفتی مثل پیشرفت Uncharted به Uncharted 2 رو شاهد باشیم، من که موافقم بسازن :d

یک فیلم کوتاه ساخته شده توسط فن های بازی .... فوق العاده ست :

لینک

دیدم فیلمشون خیلی خوب بود ولی خوب این تاریکی بیش از حدش هم یه خورده اذیت میکرد به جای پوستر teen wolf که تو بازی بود پوستر twilight رو گذاشتن هم جالب بود مبارزه با هانتر ها خیلی خوب بود ولی کلیکره باید بیشتر تکون تکون میخورد موقعیم که صدا رو شنید باید دستاشو بیشتر تکون میداد واقعی تر میشد ولی لوکیشن فیلم خیلی خوب بود بازیگرا هم نزدیک بودن به جوئل و الی حس و میتونستن منتقل کنن مهمترین نکته اینه که خیلی کارگردانش سعی کرده بود به بازی وفادار باقی بمونه و برای منه گیمر این از همه مهمتره اینکه دقیقا چیزی که Neil Druckman ساخته و درست کرده باید ساخته بشه نه اینکه چیزی که اون کارگردان دوست داشته باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or