The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من یک سؤال برام ایجاد شد که تا آخر بازی هم جوابی بهش داده نشد :|
چجوری یه بازی میتونه انقدر خفن باشه؟ :d
من شک دارم خود ND هم بتونه بهش جوابی بده :-"

در وصف این بازی هرچی گفته بشه کمه! :d تک تک لحظات بازی جزو خاطره انگیزترین لحظات دنیای گیم برای من بود:x واقعا این بازی شاهکاره! :d
و من واقعا دوست دارم بدونم اونایی که ایراد گرفتن از بازی،دقیقا به چی ایراد گرفتن! :| واقعا هیچ جوره راه نداره که ایراد گرفته بشه! :d

@ sinanet
منم روی نرمال بازی رو تموم کردم،ولی مطمئنی به کارت نمیومدن؟ :d اینکه از Shiv بتونی چندین بار استفاده کنی،یا زودتر جونت رو پر کنی کاملا تاثیر داشت دیگه! :d آپگرید اسلحه ها هم که کاملا مشخص بود! سرعت ریلود یا تعداد تیرهای هر خشاب دقتشون و ...! :d

چه عجب سایت درست شد :d

خوب منم فعلا 40 درصد بازی رو رفتم ... اول جا داره بگم که شروع بازی بینظیرترین شروعی بود که تا حالا تو دنیای بازیها دیدم
بعد هم گرافیک و موسیقی بازی که حرفی باقی نمیزاره ... و داستان بازی هم تا اینجا خیلی خوب و جالب بوده
گیم پلی بازی هم خیلی متنوع و جالب هستش...
در نهایت باید گفت ممنون ناتی داگ :x

بازي كه عالي بود ولي يه سري مشكلات داره:d مثلا دشمن ميگيردتون Ellie به جاي اينكه به اون تير بزنه به Joel ميزنه و هر چي Health داريد ميپره:d
---
مولتيشم خوبه ولي گسترده نيست, يكم روش بيشتر كار ميكردن بهتر ميشد:d

@ sinanet
منم روی نرمال بازی رو تموم کردم،ولی مطمئنی به کارت نمیومدن؟ :d اینکه از Shiv بتونی چندین بار استفاده کنی،یا زودتر جونت رو پر کنی کاملا تاثیر داشت دیگه! :d آپگرید اسلحه ها هم که کاملا مشخص بود! سرعت ریلود یا تعداد تیرهای هر خشاب دقتشون و ...! :d

من کلن فقط یک بار ماکزیمم جون رو افزایش دادم و فقط سرعت ریلود کلت معمولی رو زیاد کردم که اتفاقا اسلحه ی پر استفاده ای هم نیست. قابلیت های دیگه مثل استفاده ی چند باره از Shiv رو فعال نکردم. و جالب تر اینکه تو کل بازی نذاشتم هیچ کلیکری خفتم کنه چون قابلیت کشتن کلیکر خفتی با shiv رو اصلا فعال نکردم تا آخر بازی:d

شگفت انگیز فکر کنم همچین حق مطلبو واسه این بازی ادا نکنه . یه چیزی بود ورای تصورات این نسلی . هم از لحاظ گیمپلی هم از لحاظ انیمیشن و گرافیک و ... اما چیزی که باعث میشد این بازی یه سرو گردن از رقیباش جلوتر باشه تعادل بین ارکان بازی از داستان گرفته تا گیمپلی و گرافیکه . ینی هیچ بخشی زیر سایه بخش دیگه قرار نمی گیره . یکی دیگه از نقاط قوت بازی شخصیت پردازی کاراکترها حین بازی و گیمپلی هستش . دیالوگایی که الی و جول به هم میگن ، در عین سادگی خیلی حرفه ای و درست و درمون نوشته شدن و قشنگ کاراکترا رو با تمام تضادهاشون نشون میدن . کارگردانی کاتسینها هم که دیگه حرفی برای گفتن نمی ذاره و خیلی حساب شده ست و
به نظرم بهترین کاتسین مال اون جاییه که جول و الی میرن و سوار اون کامیونه میشن و توی راه دیالوگای رد و بدل شده بین دوتاشون شاهکارن ! شاهکار!
( به نظرم اگه به بازی مثل بایوشاک اینفینیتی میگیم شاهکار با تمام ایراداتش ، برای وصف این بازی باید لغات جدیدی رو به وجود بیاریم :d)
سکانس آغازین و پایانی بازی هم به نظرم بی نظیرن . در کل بازی بی نظیریه و بعد سالها یه بازی تونست توی لیست بهترین بازیهای من کنار مافیا 1 و متالگیر3 قرار بگیره .

منم بازی رو دو روز پیش تموم کردم, حرف نداشت. گیم پلی, گرافیک, موسیقی, صداگذاری, جو و اتمسفر...عالی بودند.
البته همونطور که بعضی از دوستان هم اشاره کردن, در بخش هایی هوش مصنوعی افت پیدا میکرد.
چندتا نکته که شخصاََ خیلی خوشم اومد ازش رو اینجا مینویسم, البته توی اسپویلر
1- به شدت از شخصیت الی خوشم اومد, فوقالعاده بود شخصیت پردازیش. یکی از کله شق ترین, بیشعورترین, دوست داشتنی ترین شخصیت هایی بود که تو عمرم دیده بودم!:d
2- شاتگان!!! یکی از بهترین شاتگان های تاریخ بازی های رایانه ای در این بازیه! تکه تکه کردن دشمنان با این اسلحه لذتی وصف نشدنی داره!
3- سخت بودن بازی! اینجور نبود که بری وسط هیولاها, پر رو بازی در بیاری و همشون رو به گلوله بگیری!:d
4- یه سری صحنه هایی توی بازی بود که واقعاََ تاثیر گذار بود و من در این جا به دو تا از بهترین صحنه های بازی اشاره میکنم:
یکی از این قسمت ها, صحنه ی ابتدایی بازی بود....
سرنوشت غم انگیز اون دو برادر سیاه پوست هم واقعاََ تاثیر گذار بود. اصلاََ فکرش رو نمیکردم که چنین پایان تلخ و غم انگیزی در انتظار این دو برادر هست.

۱۲شب چراغ های اتاق رو خاموش کردم و BD رو هل دادم تو دستگاه. قبلش هدفون رو زدم به تلویزیون و ولوم دادم. اینجوری بود که اوپنینگ بازی با اون صدای محشر گیتارتا صبح تو خوابم بود. بازی یه ایرادهای کوچیکی داره (کدوم بازیه که نداره) ولی در کل اتمسفر بازی جو آخرالزمانیه خاصی داره. طبق معمول آخر این نسل کنسول هاست و شاهکارها پیداشون شده. زنده باد THE LAST OF US

منم تموم كردم:((،نمي خوام بيام باز بگم همه چيز شاهكار بود چون همه ميدونن:>:x
فقط مي خوام چند صحنه كه بهم خيلي حال داد رو بگم ،به همراه چند صحنه گريه آور:(((بغض):دى
اول از همه صحنه ي اول بازي كه اون مردك كثافت باعث شد سارا:x بميره:((
و بعد اون اون صحنه اي كه تس خودشو فداي ما كرد:x:((
و بعد اونجايي كه سم ويروسي شد و هنري :((خودشوكشت:|
حالا حركتايي كه جول و الي زدن و باعث شدن دله من خنك شه رو مي گم
اول از همه تو اون مرحله. اي كه گرفتار تله ي اون يارو(اسمش يادم نيست:d:|) مي شيم و از سقف اوزون مي شم اخرش زامبه داره مي تركمون كه يه دسته و چاقو به سه قسمت مساوي تقسيمش مي كنه عالي بود:d
بعد مرحله هاي اخر تو زمستون اونجايي كه اون مرده(اسمه اينم يادم نمياد:| مي خواد اليو بگيره بكسه تو اون ساختمون(آتش سوزي شد) الي چاقو پيدا مي كنه و جرش ميده#:-s:))
و در اخر صحنه ي اخر بازي كه الي رو مي ريم از تخت بيمارستان ورداريم و اون سه تا دكتر رو مي تونيم(من همشونو هد شات كردم:d) بكشيم و الي رو ورداريم خيلي حال داد
ولي ته دل دوست داشتم اين هنري بميره اما نه اينجوري:(
صحنه هاي جالب زياد تو بازي بود اما من اينارو بيشتر دوست داشتم:>

بازی که عالی بود!!
اما اگه بخواهید یکم بیشتر درباره پایان بازی صحبت کنیم البته تو اسپویلر:d
اگر هم دقت کرده باشید بازی یک محتوی خیلی زشت و بد و ناراحت کننده درباره الی داشت! که وقتی خودم فهمیدم شوکه شدم:d
هوش مصنوعی هم یه ایراداتی داشت

و در اخر صحنه ي اخر بازي كه الي رو مي ريم از تخت بيمارستان ورداريم و اون سه تا دكتر رو مي تونيم(من همشونو هد شات كردم:d) بكشيم و الي رو ورداريم خيلي حال داد

آفرین منم همین کار رو کردم
کلا اونجا خون جلو چشمام رو گرفته بود نفری یه تیر تو کلشون خالی کردم که لذتی وصف نشدنی داشت:d
این هم بازیه خودم :
37220047523115962685.jpg

به نظرم بازی با پایانی که داره ، شماره های بعدی هم داره نه واسه این نسل!

اگر هم دقت کرده باشید بازی یک محتوی خیلی زشت و بد و ناراحت کننده درباره الی داشت! که وقتی خودم فهمیدم شوکه شدم:d
چی؟

آخرین ویرایش:
خوب بعد از خرابی طولانی مدت سایت اولین پستم رو میدم .
This is Absolutely The Game of My Life
واقعا از هر نظری که بگی شاهکار بود . ینی اصلا چیزی نگم بهتره . خیلی صحنه ها بود که کلا میزدم به stop یخورده فکر میکردم که چجوری ساختن اینو این لامصبا :دی
از داستان سرایی گرفته تا دیالوگهای فوق حرفه ای و acting و voice acting ـه فرای تصور و انیمیشن های فوق العاده تا هوش مصنوعی خارق العاده و نهایتا گیمپلی .... اووووه دَت فا...نگ گیمپلی !!! :دی
این بازی و بخصوص گیمپلی رسما کاری کرد که من دیگه دستم نمیره هیچ بازیی رو بازی کنم و از وقتی تموم شده خیلی کلافه هستم .
در کل ALL Hail The King

واقعا چند تا سایت گفته بودن Citizen Kane ـه این صنعت ـه , بعد از بازی کردم دقیقا به این موضوع پی بردم .

جزئیات رو هم به مرور زمان میگم الان بازی تازه تموم شده حوصله ندارم :دی

آخرین ویرایش:
هرکی میخواهد PSN IDش رو بزاره برا انلاین چون وقتی با خارجی هابازی می کنم نمیدونم چرا اصلا نمیتونم حرکت کنم مثل مترسگ وامیسته راه هم نمیره

واقعا موندم چجوری این بازی رو ساختند بعضی وقت ها دهنم از شدت تعجب باز میمونه یعنی افرین بر ناتی داگ افرین بر سونی دیروز یه دست مولتی زدم حال داد خیلی توپ بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or