The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
روی هارد 4-5 ساعتی بازی کردم . فعلاً تا اینجا فوق العاده بوده همه چیز !
شروع بازی بهترین چیزی بود که تا الآن تجربه کردم ! واقعاً فوق العاده بود . پس از سالها اشک رو از دیدگانمون جاری کرد !

راستی Digital Foundry هم بازی رو آنالیز کرده و توی مقالش هم در مورد the Last of Us میگه:
Has the first "next-gen" quality experience arrived on a current-gen console?
"The extensive use of ambient and dynamic light sources is something we'd expect from PS4, but Naughty Dog manages to pull it off well on current-gen hardware with only a few side effects."

AA بازی نسبت به U3 خیلی بهتره یعنی قابل درکه کاملاً . کمی Sharpness تلوزیونتون رو هم مثل من پائین بیارید با یک گرافیک کاملاً تروتمیز و خارقالعاده طرفید !
این رو هم DF در مورد AA د لست آو آس گفته:
Image quality is also very good. Rendering natively in 720p, the post-process anti-aliasing solution delivers slightly better coverage across the scene compared to the implementation used in Uncharted 3

سوال من هم همیناس که در طول بازی بهش جوابی داده نشد. چطور الی آلوده شده و چرا تبدیل نشد فقط تو بازی گفت آلوده شده و بدنش واکسینس! درصورتی که نیاز به پیش زمینه و توضیحات بیشتری در این موارد بود.
شخصیت پردازیش هم بنظرم خیلی اقراق شده بود برای یه دختربچه

این قسمت هم داخل بازی بهش اشاره میشه یعنی خود الی تا حدودی توضیح میده ، بقیه ی قضیه هم برمیگرده به کمیک بوک بازی که داستان اون کمیک بوک رو هم خود Neil Druckman نوشته :دی
===
در ضمن دوستان اگر می خواهید پایان کار ، طعم Bad Ending رو هم بچشید (چیزی که شاید اغلب این صحنه رو در نظر داشتید) می تونید قبل از رسیدن به آسانسور یه کم لفتش بدید تا ببینید چی میشه :دی

در ضمن دوستان اگر می خواهید پایان کار ، طعم Bad Ending رو هم بچشید (چیزی که شاید اغلب این صحنه رو در نظر داشتید) می تونید قبل از رسیدن به آسانسور یه کم لفتش بدید تا ببینید چی میشه :دی
اون که Bad Ending نیست , اون Mission Failed هست :دی . مگه همونی رو نمیگی که الی رو میگیرن و جول رو میندازن زمین یه گلوله میزنن به سرش ؟

اون که Bad Ending نیست , اون Mission Failed هست :دی . مگه همونی رو نمیگی که الی رو میگیرن و جول رو میندازن زمین یه گلوله میزنن به سرش ؟

می دونم :دی میگم خیلی ها دوست داشتن بازی اونجوری تموم بشه که می تونن با انجام اینکار اون صحنه رو هم ببینن :دی

ماجرای الی و جول تموم شده ولی دنیای TLOU داستانش توم نشده پس نسخه‌های بعدی هم در کار خواهند بود
دوست دارم داستان Henry و Sam باشه . هر چند داستان Ellie و Joel خیلی اپیک بود و باید ادامه داشته باشه تو شماره های بعدی .

فروشش واقعا خيلي خوب بوده:d
UK chart: The Last of Us wins biggest new IP launch since LA Noire

UPDATE: We've hunted down a few more statistics on The Last of Us' winning opening, thanks to UK numbers company Chart-Track.The Last of Us' opening tally was a whopping five times greater than the original Uncharted. It also had stronger launch week sales than Uncharted 2.
It didn't quite match the opening sales of Uncharted 3, although Uncharted 3 was granted an earlier midweek launch - meaning it was on sale for more days - and arrived in the prime November sales season.
ORIGINAL STORY: Naughty Dog's fantastic The Last of Us has stormed to the top of the UK all-formats chart and earned the biggest launch for a new gaming franchise in over two years, since Rockstar's L.A. Noire.
It was the third-fastest selling game of the year (behind Tomb Raider and BioShock Infinite) and Sony's first chart topper since Uncharted: Golden Abyss at the PlayStation Vita's launch in 2012.

حقيقت رو مي گم !

اون اوايل اش يه جورايي دلم رو زد !
اما الان كه يه مقدار ديگه جلو رفتم مي گم F***ing AWESOME
فوق العاه است !

فقط يه پيشنهاد !
اگر خواستيد مثل ما ديجيتالي بخريد كه خوب يه جورايي هم به صرفه در مياد !!! حتما" سعي كنيد از هارد هاي با سرعت بالا توي ps3 تون استفاده كنيد ! الان چون هارد PS3 من همون هارد اصلي ايشه به خاطر سرعت پايين اش افت تكسچرهاي وحشتناك داره يا دير لود ميشن يا اصلا" لود نميشن

حقيقت رو مي گم !

فوق العاه است !

فقط يه پيشنهاد !
اگر خواستيد مثل ما ديجيتالي بخريد كه خوب يه جورايي هم به صرفه در مياد !!! حتما" سعي كنيد از هارد هاي با سرعت بالا توي ps3 تون استفاده كنيد ! الان چون هارد PS3 من همون هارد اصلي ايشه به خاطر سرعت پايين اش افت تكسچرهاي وحشتناك داره يا دير لود ميشن يا اصلا" لود نميشن

بازیو روی هارد داخلی کنسول ریختم و در طول بازی مشکلی در لود تکسچرها نداشتم اما در لود اولیه بازی یعنی اولین باری که میخام وارد بازی بشم خیلی زمانبر هست حدود 4-5 دقیقه باید منتظر موند!

حقيقت رو مي گم !

فوق العاه است !

فقط يه پيشنهاد !

البته این به خاطر کهنه شدن هارد هم هست :دی من خودم سر آنچارتد 3 این مشکل رو داشتم :دی که اون یکی PS3 ـیم به رحمت خدا رفت و یکی دیگه خریدم درست شد :دی

بازی چند تا پایان داره؟

1 دونه ! :دی

ماجرای الی و جول تموم شده ولی دنیای TLOU داستانش توم نشده پس نسخه‌های بعدی هم در کار خواهند بود

ماجرای جول و الی تازه شروع شده . توی دنیایی که باید لحظه به لحظه ش برای بقا بجنگی . توی دنیایی که تمام ارزشها ضد ارزش شدن و خوبی وبدی رحم و شفقت معنی خودشونو از دست دادن . هر لحظه ش میتونه بن مایه ی یه داستان جدید باشه . جول و الی وقتی داستانشون تموم میشه که مرده باشن . به قول بچه های ناتی داگ یه کاراکتر خوب یه کاراکتر مرده ست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or