The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خب اگه خدپا بخواد فردا کارنامه گرفتیم بالا شدیم فردا از همون ور میرم پشت شهرداری میخرم بازی اما اگه پایین شدم میرم کنسولو میفروشم:d

دعا کنید بخرم میام از باز کردن سلفون بازی فیلم میگیرم کف و خون قاطی کنید :d

[h=1]Justin Beiber to play Drake in Uncharted movie, according to The Last of US[/h]

uncharted-movie-starring-justin-bieber.jpg

خب ظاهرا توی بازی همچین چیزی بوده.
یکی نیست یه بلایی سر این پسره بیاره ؟!
:دی

چند مرحله اول بازی رو رفتم
خیلی وقت بود که از یه بازی انقدر لذت نبرده بودم
همه چیز تو بازی فوق العادست
من خودم به شخصه زیاد حال و حوصله مخفی کاری ندارم شاید تو خیلی از بازی ها کلا ۲ دقیقه هم حوصله مخفی کاری نداشته باشم
اما نمیدونم چرا سر این بازی همش دوست دارم همرو خفت کنم :دی

هوش مصنوعی واقعا خیلی خوب کار شده. دقیقا تا اینجای کار فقط یبار رفقا کار دستم دادن :دی

تو این بازی واقعا حس جنگیدن برای زندگی رو تجربه میکنید
دونه به دونه گلوله ها باید با حساب کتاب خرج شن ! خیلی جاها به شدت دلتون میخواد شلوغ بازی در بیارید یه جورایی عادت کردیم به اکشن ولی تو این بازی این خبرا نیست !‌

در کل باید بگم خیلی وقت بود که دانشگاه رو برای یه بازی نپیچونده بودم که خدا رو شکر به این مهم دست یافتم :دی

چند روزی هست بازی به دستم رسید و تمام کردم :d فوق العاده بود. الان دارم رو hard میرم دوباره . جزو یکی بهترین بازی های زندگیم به حساب میاد . شروع بازی به معنای واقعی epic و درگیر کننده بود . پایان بازی هم بسیار زیبا و غیر منتظره بود برام .
از نظر فنی هیچ ایرادی نمیشه از بازی گرفت گرافیک بازی واقعا زیباس . بهترین چیزی هست که تو کنسول گیرتون میاد. البته بازی بدون عیب هم نیست . یه سری مشکلات تو A.I داشت که یکم تو ذوق میزد .
بدترین ضد حال برام تو بازی تغییر دادن اون مرحله بود که تو E3 نشون دادن . خیلی دوست داشتم مثل همون باشه
ولی اون مراحل برفی و کنترل الی سورپرایز بود .
!game of the year for sure

چند روزی هست بازی به دستم رسید و تمام کردم :d فوق العاده بود. الان دارم رو hard میرم دوباره . جزو یکی بهترین بازی های زندگیم به حساب میاد . شروع بازی به معنای واقعی epic و درگیر کننده بود . پایان بازی هم بسیار زیبا و غیر منتظره بود برام .
از نظر فنی هیچ ایرادی نمیشه از بازی گرفت گرافیک بازی واقعا زیباس . بهترین چیزی هست که تو کنسول گیرتون میاد. البته بازی بدون عیب هم نیست . یه سری مشکلات تو A.I داشت که یکم تو ذوق میزد .
بدترین ضد حال برام تو بازی تغییر دادن اون مرحله بود که تو E3 نشون دادن . خیلی دوست داشتم مثل همون باشه
ولی اون مراحل برفی و کنترل الی سورپرایز بود .
!game of the year for sure

اگه دوستان ترورمون نکنن باید بگم یه سری کارا رو هوش مصنوعی انجام میده که کیف میکنی اما بعضی جاها واقعا رو اعصاب !
البته نمیشه انتظار یه بازی صد در صد داشت اما خب بعضی مواقع هم نمیشه با گیر کردن پارتنرت وسط کمد کنار بیای.

هفته پیش سه شنبه که بازی پخش شد میخواستیم بیام از شاهکار نایتی داگ تعریف کنم که سایت خراب شد :d
بازی از هر نظر محیط های بازی اتمسفر نبرد های تن به تن تیرندازی ها واقعا شاهکار بود :xاینقدر بازی عالی بوده که نمیتونم توسط کلمات اون را وصف کنم :dبه هر کی که تا الان بازی نکرده پیشنهاد میکنم هر چه سریع تر این ابر شاهکار نسل سوم را حتما حتما امتحان کنه والا ضرر بسیار زیادی میبینه :d

خب اومدم بگم بهترین بازیه عمرم بود واقعا تو این برهه زمانی که بخاطر مشکلات ,هیچ بازیی بهم حال نمیداد, ازش لذت بردم!! سر تعظیم فرود میارم واس ND‏ ‏! چیزی تا مهار درجه Survive‏ نمونده!! زبانم در وصف بازی عاجزه!

من نمیدونم قحطی زمان بود واسه عوض کردن سرور سایت؟؟؟؟؟؟
هی ما خواستیم بیایم اینجا بگیم بازی رو تموم کردیم بسیار بسیار بسیار زیبا بود اما ذوقمون خشکید.
بازی عالی بود اما اشکالات کوچیکی هم داشت. مهم ترین نکته ی مثبتش این بود که خیلی بازی خوش دستیه و بسیار درگیر کننده.

بعضی اشکالات بازی : حاوی اسپویلر !!

من بازی رو روی نرمال تموم کردم و در این سطح، سیستم آپگرید اسلحه ها، نقشه هایی که پیدا می کنیم و اون کپسول هایی که جمع می کنیم و مثلا برای افزایش ماکزیمم جون به کار میرن برای من عملا بی استفاده و اضافی بودن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or