mr_sasma
کاربر سایت
ممنون، لطف داری. امیدوارم مفید بوده باشه. یه مطلب نسبتاً مرتبطی به ذهنم رسید، بدم نیومد بگم.ایول دادش دمت گرم به کارت ادامه بده.واقعا از اینکه میبینم TLOU همچین طرفدارهای مطلعی داره لذت میبرم
این گیاهان دو بعدی رو من توی بازیهای جدید همین نسل هم دیدم به عنوان مثال توی مولتی BF3(مپ Kharg Island) واسه طراحی درختهای روی تپه ها از همین تکنیک استفاده شده.قسمت جالب قضیه اینجاست که اون قسمتهای مپ کاملا قابل دسترس هستن و میشه این تکنیک رو از نزدیک دید:d
توی بازی ها یه چیزی وجود داره به اسم Level of detail. وقتی شما توی بازی به یه آبجکت که نزدیک هستید، اون رو با بیشترین تعداد Polygon که داره، می بینید. وقتی شروه می کنید به در شدن از آبجکت، اون آبجکت از یه فاصله ای به بعد، مدلش عوض می شه و آبجکتی مشابه همون اما با تعداد Polygon کمتری به جاش ظاهر می شه که البته شما از اون فاصله متوجه این موضوع نمی شید. وقتی ازش باز هم دورتر بشید، این قضیه باز هم اتفاق می فته و اون آبجکت باز هم با یه آبجکتی که Detail کمتری داره، عوض می شه. این کار تا چند مرحله اتفاق میفته و علتش هم اینه که محلی که بازیباز می بینه، از لحاظ پردازش سبک تر بشه و طبیعیه که وقتی شما به اون آبجکت نزدیک می شید، دوباره مدل پرجزئیات تر به جاش میاد. حتی توی بعضی از بازی ها اگه دقت کنید، می تونید این قضیه عوض شدن مدل ها رو ببینید.
حالا چیزی که باعث شد یاد این قضیه بیفتم اینه که توی بعضی از بازی ها اگه شما به مقدار کافی از یه آبجکت دور بشید، اون آبجکت کلاً حذف می شه و یک بیلبورد شبیه اون جاشو می گیره. مثلاً توی یک بازی که فضای جنگلی بزرگی وجود داره، درختهایی که در فاصله دور وجود دارن، دیگه تبدیل به بیلبورد شدن اما اگه بهشون نزدیک بشید، دوباره مدل سه بعدی جای اونها رو می گیره. این جریان Level Of Detail توی همه بازی ها هست تقریباً اما این قضیه که در فاصله خیلی دور تبدیل به بیلبورد بشن، توی همه بازی ها وجود نداره و بعضی از بازی ها ازش پشتیبانی می کنن.
عجب گیری افتادیم نمیذارن زندگیمون رو بکنیم چه بد بختیه ها واقعا جز حسرت خوردن نمیشه کاری کرد
این نمایشگاه تو مادرید برگزار شده
اونا نمایشگاه دارند ما هم....
تو ایران هم نمایشگاه گیم هست، هر سال!
اما جدا از شوخی من هم خیلی دلم می خواست، می تونستیم همچین نمایشگاه هایی داشته باشیم. فکر کنم نمایشگاهشم اگه بخوایم باید خودمون درست کنیم! (fan made)