The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
30 دقیقه گیم پلی همراه با کرکتر بیل (بازم عواقبش پای خودتون):
http://www.you-tu-be.com/watch?feature=player_embedded&v=tAC-DMsYm0s

این هم 10 دقیقه گیم پلی بعد از کات سینی که جوئل و الی با کامیون مستقیم میرن تو مغازه (AI , انیمیشن ها و صداگزاری قابل هضم نیست جداً)
http://www.you-tu-be.com/watch?feature=player_embedded&v=V2FuIQdG1e0

ببینم؟ اسپویل داره یا نه؟ چرا منو تو این شرایط قرار می دین؟! من تحمل ندارم!

WHAT THE HELL YOU SAID WHEN THIS ONE SAID :|?
( چي گفتم خودمم نفهميدم :d )

Digital Version Of The Last Of Us Playable During Download - News - www.GameInformer.com

من يكيش !!! عين مرد دانلود مي كنم !!! :|:d

جالبه , من که قاطی کردم :d اگه واقعاً روی استور میاد خیلی جالبه که چرا سونی مثلاً GOW Ascension رو روز اول نذاشت رو استور ؟ :|
من که خودم بازی دیجیتالی زیاد میگیرم بیخیال این یکی شدم , حجمش حتماً بالای 25-30 گیگ خواهد بود و دانلود این حجم توی مملکت ما کار آسونی نیست :d

جالبه , من که قاطی کردم :d اگه واقعاً روی استور میاد خیلی جالبه که چرا سونی مثلاً GOW Ascension رو روز اول نذاشت رو استور ؟ :|
من که خودم بازی دیجیتالی زیاد میگیرم بیخیال این یکی شدم , حجمش حتماً بالای 25-30 گیگ خواهد بود و دانلود این حجم توی مملکت ما کار آسونی نیست :d

از كارهاي سوني هيچ كسي سر در نمياره تو اينو خودت هم قبول داري !!! يا مثلا" همين كارهاي جديدش! الان U3 هم البته روي استور موجوده !
كلا" از كار سوني احدالناسي سر در نمياره :| مثل همين تعويق بازي تا روز خود E3 :|

البته حجمش چون 3D نيست نبايد خيلي خيلي زياد باشه ! نهايتا" بايد 20-25 گيگ باشه !

سر ريليز gt6 براي ps3 از دست سوني خيلي ناراحتم اگه tlou رو بذاره رو استور قاطي ميكنم ميرم ژاپن كمپاني شو ميارم پايين:|

من در اين لحظه عليه تو
s%20%2874%29.gif
:d

تو برو ببينم چي كار مي كني :d

WHAT THE HELL YOU SAID WHEN THIS ONE SAID :|?
( چي گفتم خودمم نفهميدم :d )

Digital Version Of The Last Of Us Playable During Download - News - www.GameInformer.com

من يكيش !!! عين مرد دانلود مي كنم !!! :|:d
بحث های چند وقت پیشمون رو سر این یادته ؟ :d
ضایع شدم:p
اومدم مثل مرد اعتراف کردم به ضایع شدنم :d

---
با تمام قوا در حال مقاومت در مقابل تریلرها و عکس ها میباشم! :d در راستای اینکه اینجا مثل تاپیک GOW زورم نمیرسه بگم بزارید تو اسپویلر،کمتر سر میزنم به تاپیک :p
ولی انقدر گیم پلی نبینید از بازی :-" خوب نیست! ضرر داره :d جیزه! :d

ناتی داگ گفته مولتی پلیر the last of us بهترین مولتی هست که تا الان ساختند.

ناتی داگ اصلاً اهل این حرفا نیست که انقدر بزرگنمایی کنه , اینو جناب Nate Wells زیادی شامپاین مصرف کرده بود یه توییت زد الان انتظارات از مولتی خیلی بالا رفته که اصلاً خوب نیست

پیش نمایش یوروگیمر رو دیدم مبارزات بینهایت جذاب و داینامیک و واقعی هست
دیگه یکم هایپ شدم:d در کل انتظارم کمتر از اینا بود ولی اگه کل بازی مثه پیش نمایش باشه خیلی سرتر از تصوراتم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or