The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
یاد این لحظه باشکوه به خیر :x

22761031767570364534.jpg

Bruce Straley قبل از بلوغ:d

اينا كين ؟ اون خانمه رو كه ميدونم كارگردان آنچارتد 3 هستش .

..

اينا كين ؟ اون خانمه رو كه ميدونم كارگردان آنچارتد 3 هستش .

..

به ترتیب از راست به چپ : evan wells ( رییس استودیو ) - Bruce Straley (کارگردان انچارتد 2 ) - Christophe Balestra (رییس استودیو ) -Amy Hennig ( نویسنده و کارگردان خلاق Uncharted 2 )

آخرین ویرایش:
یه نفد واسه ما بی سوادا اینو ترجمه میکنه؟ :|

اولش میگه : کاش میشد (میتونستم) (ذهن) مردم رو به خوبی (مناسب) برای این بازی آماده کرد ، اما اگر به من اجازه داده میشد (اجازشو داشتم)
باز هم نمی تونستم (زبانم عاجز بود:d)
در ادامه گفته :
من واقعا نمیتونم (ذهن) شما رو برای مولتی پلیر بازی آماده کنم ...بهترین مولتی پلیری که تا الان وجود داشته (بتونید تصور کنید)...
با تشکرb-)

با تبریک به همه طرفداران بازی The Last Of US، من این موفقیت بزرگ رو به همه دوستان و عزیزان شادباش می گم. همه توی رسیدن به این موفقیت سهیم بودن و جا داره از همه دوستان به خاطر این موضوع تشکر کنم.
.
.
.
.
.
.
.
.
بالاخره، با تلاش دوستان و طرفداران این بازی بزرگ تعداد صفحات این تاپیک (قبل از عرضه بازی!) به تعداد صفحات بازی Uncharted3 رسید و (باز هم تأکید می کنم قبل از عرضه بازی!) ما دومین تاپیک پرطرفدارترین این انجمن رو پشت سر گذاشتیم. به این امید که بتونیم با رسیدن و عبور از تاپیک Gran Turismo 5 پرطرفدارترین تاپیک انجمن بشیم و به موفقیت هامون بی افزاییم و جایگاهی که این بازی لیاقتشو داره، کسب کنیم.
با تشکر دوباره از همه دوستان.
:p

دوستان در جهت هایپ شدن مضاعف یه ویدئو از پشت صحنه The Last of Us گذاشتم .حجمی نداره حتما دانلود کنید.اون 20 ثانیه اخر رو هم حتما ببینید. لحظه های جالبی داره .troy baker مسخره بازی درمیاره.باحاله کلا. از دست ندید.:d

خیالتون راحت اسپویل نداره:)

حجم (23 مگ ) :Download The Last ADR Behind The Scenes PS3 You Tube MP4

دوستان یه چی میگم نزنین فقط:d
کسی لینک دانلود اون 40 دقیقه گیم پلی جدید رو داره؟:d
میخوام ببینم
نبینی بهتره . offscreen هم هست . من یه 2 دقیقه شو دیدم . چیز خوفی بود :d. دیگه چیزی نمونده تا ریلیز بازی یکم تحمل کن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or