The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
یه توضیح درباره این عکس بده

Christophe Balestra برنامه نویس استدیو naughtydog توی توییتر نوشته کار بازی تمام شده و بازی آماده هست.

=-=-=-=-

این هم توییت Creative Director استدیو که به سادگی داره میگی کار به اتمام رسیده :

84735603152461067403.jpg

آخرین ویرایش:
بالاخره تموم شد :crying1:
حماسه TLOU تازه میخواد شروع بشه:d:x
منتظرم ببینم ND واسه مولتی چیکار کرده البته میشه یه حدسهایی زد ولی نمیشه با اطمینان گفت چه نوع مولتی رو واسه بازی آماده کردن.فقط خدا کنه مولتیش شباهت زیادی به مولتی UN2 داشته باشه:bighug:

چه عجب این آقای تراویس ریش نداره :d
ریش نداره لباس سیاه که تنشه
ببین تو ناتی داگ بازی سازی تو هرکسی یه جور تاثیر میذاره مثلا ایشون خیلی سفید شده بعضی ها ریششون بلند میشه بعضی ها(اگه beautiful wasteland رو دیده باشین) رنگ چشمشون میپره مثه او آقا آبی میشه یکی خیلی سیاه میشه یکی خیلی پشمالو میشه یه بد بختیم مثه این کچل میشه
79577534687734607132.jpg

ایشون josh scherr هستن خیلی خوشم میاد ازش لازم به ذکر است مدیر بخش های سینماتیک آنچارتد 2 و 3 بوده و داستان آنچارتد2 رو هم ایشون و 1-2 نفر دیگه نوشتن

دوستان پول تو جيبي ها رو جمع كرديد واسه خريد اورجينال بازي؟:d (جايي سراغ داريد كليه رو به قيمت خوب بخرن:d)
هر كسي بازي رو اورجينال خريد
خيلي معرفت داره:d
يك تقاضا از مدير سايت دارم :
ايجاد كردن تاپيك نسخه كپي بازي رو ممنوع كنه:d

28 روز مانده

آخرین ویرایش:
از همین الان هیجان واسه بازی کردن به میزان قابل توجه ای بالا رفته . یه ندایی بهم میگه همین امروز فرداس که بازی لیک بشه . اگه بشه مگه کسی میتونه تا ریلیز بازی صبر کنه تا اریج بگیره . من که نمیتونم:d

آخرین ویرایش:
از همین الان هیجان واسه بازی کردن به میزان قابل توجه ای بالا رفته . یه ندایی بهم میگه همین امروز فرداس که بازی لیک بشه . اگه بشه مگه کسی میتونه تا ریلیز بازی صبر کنه تا اریج بگیره . من که نمیتونم:d

بن شدن ــش هم پاي حودتون :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or