The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
یک مقایسه بین بیلد قدیمی و بیلد جدیدتر :
x50hfrg5qyepvimsrg03.png

تصاویر از ویدئو بی کیفیت کپچر شدن ولی خُب تفاوت ها کاملاً واضحه (مثلاً تکسچر های اتاق و رینگ لاستیک ماشین)
چرا یک سری نکاتش توی عکس اول خوبه یک سری نکات تو تصویر دوم؟ :|؟

به سازنده با شعور و باهوش نیازه.کسایی که ادعای الکی ندارن
جو زدگیه دیگه !؟ :-/
وگرنه اگه سازنده های RDR بی شعور و بی هوش تشریف دارن من هم میخوام بی شعور باشم :))
یک مقایسه بین بیلد قدیمی و بیلد جدیدتر :

تصاویر از ویدئو بی کیفیت کپچر شدن ولی خُب تفاوت ها کاملاً واضحه (مثلاً تکسچر های اتاق و رینگ لاستیک ماشین)

از اون خفن تر به نظرم تفاوت لباس هاِی اون یاروئه ، خیلی خفنه :-o

جو زدگیه دیگه !؟ :-/ وگرنه اگه سازنده های RDR بی شعور و بی هوش تشریف دارن من هم میخوام بی شعور باشم :))

نه داداش .منظورم سازنده های RDR نبود چون خودم به شدت بهشون ارادت دارم.منظورم سازنده های مافیا 2 بود. کم کاری خودشون رو تقصیر ps3 انداخته بودن.همین:bighug:

عکس اولی کیفیتش از عکس دوم خیلی پائینتره .

خوب پس با این توصیف TV Spotبیلدش قدیمیه، درست میگم؟ چون عکس دوم که کیفیتش بیشتره برای تریلر قدیمی هست.

به نظرم ترکیب دو عکس جالب‌تر میشه، مثلا تو همون عکس اولی به نظر میرسه جزئیات تایر بیش‌تر از عکس دومه، در صورتی که عکس دوم در بقیه موارد بهتره!

خوب پس با این توصیف TV Spotبیلدش قدیمیه، درست میگم؟ چون عکس دوم که کیفیتش بیشتره برای تریلر قدیمی هست.

به نظرم ترکیب دو عکس جالب‌تر میشه، مثلا تو همون عکس اولی به نظر میرسه جزئیات تایر بیش‌تر از عکس دومه، در صورتی که عکس دوم در بقیه موارد بهتره!
Nope:d
عکس اول بیلدش جدیدتره بخاطر این بنظر بدتر میاد چون Upscale شده و رزولوشنش از عکس اول خیلی پائینتره . یجورایی ماته .

تریلر GamesCom رو با همین TV Spot #2 مقایسه کن توی این صحنه اختلاف و برتری بیلد تریلر TV Spot کاملاً واضحه .

Nope:d
عکس اول بیلدش جدیدتره بخاطر این بنظر بدتر میاد چون Upscale شده و رزولوشنش از عکس اول خیلی پائینتره . یجورایی ماته .

تریلر GamesCom رو با همین TV Spot #2 مقایسه کن توی این صحنه اختلاف و برتری بیلد تریلر TV Spot کاملاً واضحه .

بلی، حق با شماست:d تو این عکسایی که خودم از دو تریلر گرفتم کاملاً واضح هست که TV Spot جزئیات بیشتری داره. 1 برای GamesCom و 2 برای TV Spot.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    28.8 KB · مشاهده: 42
  • 2.jpg
    2.jpg
    24.8 KB · مشاهده: 42
این بازی در حدی عالی خواهد بود که بعذ از انشار آمار سکته در دنیا بالا بره:d
هنوز بازی منتشر نشده 229 صفحه پست خورده و معلومه دیگه چقدر محبوبه...:d

بلی، حق با شماست:d تو این عکسایی که خودم از دو تریلر گرفتم کاملاً واضح هست که TV Spot جزئیات بیشتری داره. 1 برای GamesCom و 2 برای TV Spot.
آقا این عکس ها چرا اینجورین؟تو هر کردوم یه چیزی خوبه
مثلا گیمزکام رو ببینید طراحی بیرونیه ماشین بده اما شیشه ی پشتش و شیشه شکسته هاش عالیه و 100 البته گرافیک موهای الی خیلی بهتره یه چیز هم دقت کنید به فضای پشت نگاه کنید مثلا اون ستون اون پشت تو گیمزکام خیلی بهتره و محیط اون پشت گرافیک بهتری داره
اما عوضش تو تی وی اسپات کیفیت ماشین عالی تره خیلی بهتره انگار نوپردازی هم بهتره لاستیک ها و رینگش هم که حرف نداره نمیدونم چرا اینجوری شد بازی

جو زدگیه دیگه !؟ :-/
وگرنه اگه سازنده های RDR بی شعور و بی هوش تشریف دارن من هم میخوام بی شعور باشم :))
به باشعوری بیشعوری نیست :دی به سایز کالیبر سازنده ربط داره :دی راکستار هم خدا پیغمبر نیست که بگیم به کار بردن این واژه براش گناه کبیره ـس :دی سازنده هایی بودن مثل *P که سر بیونتا گند زدن ولی برای بقیه بازیها عبرت گرفتن و دیگه مشکلی نداشتن یکی هم مثل راکستار دنبال دردسر و هزینه ساز شدن نبوده و به همون پورت بسنده کرده :دی همین اعمال (راضی شدن به یه پورت ساده) توسط بعضی سازنده های 3rd Party باعث شد که یه عده فکر کنن PS3 نمی تونه چمن رو رندر کنه :دی یه مدت هم اپیدمی شده بود این حرف توی فروم :دی

به باشعوری بیشعوری نیست :دی به سایز کالیبر سازنده ربط داره :دی راکستار هم خدا پیغمبر نیست که بگیم به کار بردن این واژه براش گناه کبیره ـس :دی سازنده هایی بودن مثل *P که سر بیونتا گند زدن ولی برای بقیه بازیها عبرت گرفتن و دیگه مشکلی نداشتن یکی هم مثل راکستار دنبال دردسر و هزینه ساز شدن نبوده و به همون پورت بسنده کرده :دی همین اعمال (راضی شدن به یه پورت ساده) توسط بعضی سازنده های 3rd Party باعث شد که یه عده فکر کنن PS3 نمی تونه چمن رو رندر کنه :دی یه مدت هم اپیدمی شده بود این حرف توی فروم :دی

یه مقایسه تو یه سایت خارجی خوندم که چمن ها و علف های tlou رو با بازی های دیگه تو پی سی های اند مقایسه کرده بود
خلاصه بگم خیلی تعریف کرده بود از بازی و در آخر 6-0 به نفع tlou تموم شده بود واقعا برام جای سواله چقدر اینا حرفه این که با یه کنسول 7 سال پیش کاری کردن که همه بازی هایی که رو پی سی های اند اجرا میشه کنار بزنن
بی صبرانه منتظر دیدن افکت برف بازی هستیم آنچارتد 2 هنوز تو افکت برف در تاریخ تکه حالا ببین این چی میشه خدا به همه صبر عنایت کنه

موسیقی این TV Spot بعید میدونم برای خود بازی باشه ! :دی آهنگ یکی از تریلرهای Sin City به شدت شبیه این بود و انقدر با اون آهنگ حال میکردم که با وجود حافظه داغونم بعد از این همه مدت هنوز توی ذهنم مونده ! :دی
اسم موسیقیش NO-Men هستش

یعنی الان این آهنگ برای Sin City هست به نام No Men?!یا برای TLOU هست به نام No Men?!:d

همه چیز این ویدیو عالی بود الا اون پلی استیشن گفتن آخرش:dمن از اون وقتی که این صدا رو سونی واسه اخر ویدیوهای بازیهاش انتخاب کرده یجورایی بهش حساسیت پیدا کردم نمیدونم صدا قحط بوده اینو انتخاب کردن:-/

همه چیز این ویدیو عالی بود الا اون پلی استیشن گفتن آخرش:dمن از اون وقتی که این صدا رو سونی واسه اخر ویدیوهای بازیهاش انتخاب کرده یجورایی بهش حساسیت پیدا کردم نمیدونم صدا قحط بوده اینو انتخاب کردن:-/

اون ژاپنیه.معلومه با لهجه میگه.ولی همینم خوبه.نکنه انتظار داری adele بیاد ته تیزر بگه پلی استیشن :d

اون ژاپنیه.معلومه با لهجه میگه.ولی همینم خوبه.نکنه انتظار داری adele بیاد ته تیزر بگه پلی استیشن :d
مگه یه صدای درست و حسابی میزاشتن چیزی ازشون کم میشد:dخدائیش حیف تریلر TLOU نیست آخرش آدم این صدا رو با این لهجه بشنوه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or