The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
آخه ما هم آدم هستیم و روبات نیستیم که بیایم پایان بازی رو بخونیم و راحت پاکش کنیم و بریم سراغ پست بعدی. :( من سر همین گزارش تخلف هایی که ملت در مورد لو دادن داستان ها میکنن ، هم پایان RDR کاملاً برام لو رفت و هم درصد عظیمی از پایان BioShock: Infinite.
کلاً بهترین کار اینه که تا زمان عرضه بازی زیاد توی این تاپیک نیاین و اگه میاین هم چشم هاتون رو بیشتر روی پست هایی که فکر میکنین درست حسابی هستن متمرکز کنین و از بقیه پست ها سریع بگذرین ! :دی
این قضیه هم فقط مربوط به بازیسنتر نمیشه و کلاً بهتره همه جا مواظب باشین. از کامنت های Youtube گرفته تا پیام های ملت وسط پخش کنفرانس های E3 توی سایت هایی مثل Twitch.tv که احتمالش زیاده یه عده احمق بیان همه چی رو لو بدن و ...

اینی که شما میفرمایید کاملاً درسته و حداقلش اینه که دوستان تو اینجا از اینکارا نکنن و اگه واقعاً خیلی میخوان پایانو اسپویل کنن برن همون زیر ویدئوهای Youtube خودشون رو خالی کنن
فقط یه چیزی....اون حرفایی که توی چند پست بالایی بود که الان پاک شدن درست بودن؟!:(

خیر. کمی تامل کنید میبینید سونی اونقدر احمق نیست پایان بازی رو توی عنوان ساند تراک ها لو بده .
درسته;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی صفحه ی فیسبوق بازی یک نظرسنجی گذاشته بودن که سوالش این بود: "اگر میتوانستید بین الی و جول برای گرفتن نقششان در Single Player انتخاب کنید کدام را انتخاب میکردید؟"
438 نفر تا الان گفتن Joel و 197 نفر گفتن Ellie

آخرین ویرایش:
نظر Matt Kamen منتقد سایت های Wired و Empire Online در مورد یک قسمت از Preview Build (تقریباً ساخت نهایی بازی) که تجربه کرده .

3t7h3duir0l9nec4w2vj.png

دمو جدید بوده و هیچ ربطی به چیز هایی که تا الآن دیدیم نداره .

نظر Matt Kamen منتقد سایت های Wired و Empire Online در مورد یک قسمت از Preview Build (تقریباً ساخت نهایی بازی) که تجربه کرده .

3t7h3duir0l9nec4w2vj.png

دمو جدید بوده و هیچ ربطی به چیز هایی که تا الآن دیدیم نداره .

نمیدونم چی بگم هیچوقت ندیدم منتقد ها از یه بازی اونم قبل از اومدنش اینقدر تعریف کنن هیچ hands on ی ندیدم اینطوری باشه نمیدونم ناتی داگ داره چی کار میکنه هرکی میره یه دست بازی میکنه بازی رو یه چیزیش میشه سکته مکته میزنن
خدا بهمون رحم کنه
راستی این دمو جدید رو نگاه کنید آخرتشه

آخه ما هم آدم هستیم و روبات نیستیم که بیایم پایان بازی رو بخونیم و راحت پاکش کنیم و بریم سراغ پست بعدی. :( من سر همین گزارش تخلف هایی که ملت در مورد لو دادن داستان ها میکنن ، هم پایان RDR کاملاً برام لو رفت و هم درصد عظیمی از پایان BioShock: Infinite.
کلاً بهترین کار اینه که تا زمان عرضه بازی زیاد توی این تاپیک نیاین و اگه میاین هم چشم هاتون رو بیشتر روی پست هایی که فکر میکنین درست حسابی هستن متمرکز کنین و از بقیه پست ها سریع بگذرین ! :دی
من که به هر حال هر پستی در این زمینه ببینم ، پاک و برخورد میکنم ولی این قضیه هم فقط مربوط به بازیسنتر نمیشه و کلاً بهتره همه جا مواظب باشین. از کامنت های Youtube گرفته تا پیام های ملت وسط پخش کنفرانس های E3 توی سایت هایی مثل Twitch.tv که احتمالش زیاده یه عده احمق بیان همه چی رو لو بدن و ...

آریا جان ، اسپویل شدن این بازی فکر نکنم تازگی داشته باشه، چون سه تا بازی قبلی ناتی آخرشون به خیر و خوشی تموم شد ، نه که فیلم هندی باشن ولی خوب فقط تموم شد. همین.
این بازی هم یا مثل اونا میشه یا کلیشه زامبولی. یعنی داستان اینا در حد داستان استاد کیج نیست که اگه اسپویل شه بازی به فنا بره.
منتها فقط خدا میدونه چه حالی شدی وقتی داستان RDR برات اسپویل شده. از صمیم قلب میگم اینو.

آریا جان ، اسپویل شدن این بازی فکر نکنم تازگی داشته باشه، چون سه تا بازی قبلی ناتی آخرشون به خیر و خوشی تموم شد ،
.

بایدم با خیر و خوشی تموم میشد
بازی های قبلی ناتی داگ همشون برای درجه سنی Teen ساخته شدن و من از عوض ناتی داگ عذرخواهی میکنم که نیومدن کله بریده شده ی Nathan Drake رو نشونتون بدن تا شما خوشت بیاد :d یا پاهای تکه تکه شده ی Sully , موهای کنده شده Elena و . . .

آخرین ویرایش:
تریلر جدید از بخش گیم پلی بازی رو دیدم ، اکثر بازی ها تروفی ای دارند مبنی بر تموم کردن بخش داستانی روی درجه سختی مشخص بدون اینکه حتی یکبار بمیرید.؛
به نظرم اگر این بازی اون رو داشته باشه که حتما داره ، کمتر کسی بتونه اون تروفی رو بگیره ...
فکر کنم بازیبازش ژاپنی بود(از لهجه معلوم بود) /
البته تفاوتی که با گیم پلی هایی که قبلا دیده بودیم این بود که بازیبازش ذره ای از سبک Survival –Horror نچشیده بود ، عین کال آو دیوتی بازی میکرد و به طبع پشت سر هم میمرد!

در کل درجه هایپ مون بیشتر شد #:-s

من که دوس دارم بازی از یه جای خفن شروع شه جوری که ادرنالین بره بالا بعد یه فلش بک بزنن به اول داستان درست مثل انچارتد 2 .
یه مشکلی که توی این ویدیو ی Hands On من دیدم این بود که Joel همیشه با یه انیمیشن می مرد . یعنی Clicker ها فقط گردنشو گاز میگرفتن اونم فقط به یه صورت

تریلر جدید از بخش گیم پلی بازی رو دیدم ، اکثر بازی ها تروفی ای دارند مبنی بر تموم کردن بخش داستانی روی درجه سختی مشخص بدون اینکه حتی یکبار بمیرید.؛
به نظرم اگر این بازی اون رو داشته باشه که حتما داره ، کمتر کسی بتونه اون تروفی رو بگیره ...
فکر کنم بازیبازش ژاپنی بود(از لهجه معلوم بود) /
البته تفاوتی که با گیم پلی هایی که قبلا دیده بودیم این بود که بازیبازش ذره ای از سبک Survival –Horror نچشیده بود ، عین کال آو دیوتی بازی میکرد و به طبع پشت سر هم میمرد!

در کل درجه هایپ مون بیشتر شد #:-s

گرفتن همچین تروفی اگه در بازی باشه اونقدرم که اسمش ترسناکه خودش سخت نیست
کافیه به محض کشته شدن بازی رو از اخرین چک پوینت شروع کنید

گرفتن همچین تروفی اگه در بازی باشه اونقدرم که اسمش ترسناکه خودش سخت نیست
کافیه به محض کشته شدن بازی رو از اخرین چک پوینت شروع کنید

داداش به این راحتیا نیست.چون اکثر بازیا به صورت اتوماتیک سیو دارن و اگه از چک پوینت هم شروع کنی میفهمن.مثل mgs 4

ND نشون داده تروفی سخت نمیزاره! :d ایندفعه هم نهایتش سخت ترین تروفیش اینه که روی آخرین درجه ی سختی بازی رو تموم کنیم! :d (حالا درسته بازی سخته! ولی شدنیه :-" )
10ـتایی تروفی برای جمع کردنی ها خواهد داشت ، 2تا تروفی آنلاین مثل سابق (این مورد رو تایید کردن :d حالا تعداد رو نه،ولی گفتن آسون خواهد بود! :d ) ، 30ـتایی هم در راستای کشتن دشمنان در یک حالت خاص یا تفنگ خاص و ... ، چندتا هم برای آپگرید و ساخت و ساز اسلحه ها ! :d 4تا هم درجه سختی:p
البته ممکنه مثل آنچارتدها تروفیی داشته باشه که " Xنفر رو بدون مردن بکش " فکر کنم تو قبلیا X = 75 بود :d
چقدر هم با اعتماد به نفس لیست گفتم انگار الان لیست تروفی هاش دستمه=))

دوست دارم توی این آیتم های جمع کردنی، اون تخم مرغ مربوط به سری جک و همچنین ایندفعه ، گردنبند نیت (یا حالا هرچی :d ) حضور داشته باشه! :d اگر اسم یکی از تروفی ها (درجه سختی ترجیحا) به GOW مربوط بشه هم عالیه :-" کلا Easter Egg دوست میدارم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or