The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
مگه یه صدای درست و حسابی میزاشتن چیزی ازشون کم میشد:dخدائیش حیف تریلر TLOU نیست آخرش آدم این صدا رو با این لهجه بشنوه:d

خیلی هم بد نیس.تقریبا عادت کردیم.اگه دیگه نمتونی تحمل کنی یه ندا بده یه تماس با کاز بگیرم ببینم چی میگه.شاید مجبورش کردم عوضش کنه.:d

مدت زیادیه تو یه انجمن دیگه امضام عکس بایوشاک و این بازیه ...
حالا جالب اینه که تو اینجا شدیدا سعی می کنم مخصوصا رو این بازی هایپ زُدا باشم و زیاد بزرگش نکنم ولی نمیشه! لامصب نمیشه ...
همین تریلر آخری رو دیدم بازم فکم افتاد پایین ...
همونطور که سر تریلرهای قبلی میومد پایین!
واقعا بی صبرانه منتظرم ...
راجع به گیمپلی، داستان و باقی موارد موقعی که بازی عرضه شد بحث میکنیم ولی گرافیک چیزیه که میشه از روی تریلر نظر داد ...
واقعا باورم نمیشه همچین گرافیکی بخوان تحویل بدن ... یه چی مثل معجزه است!
قطعا نسل بعد جهش گرافیکی که تو این نسل شاهد بودیم رو نخواهیم دید! دیگ
ه یه بازی باید کاملا واقعی باشه که بخواد "بیاند" و "آخرین نفر ما" رو کنار بزنه!
واقعا زنده باد ناتی داگ ...
کسی هیترت هم باشه ته دلش طرفدارته ...

همه چیز این ویدیو عالی بود الا اون پلی استیشن گفتن آخرش:d
اون ژاپنیه.معلومه با لهجه میگه.ولی همینم خوبه.نکنه انتظار داری adele بیاد ته تیزر بگه پلی استیشن
yahoo_4.gif
پور ِی استیشون :دی
پ.ن : اون لهجه نیست :دی زبان ژاپنی "ل" نداره به جاش "ر" تلفظ میشه :دی

دوستان اين ويدئوي اخر رو بينيم اسپويل مسپويل نداره ؟
سعی کن اینو اصلا نبینی اگه ببینی واست همه چیز اسپویل میشه مخصوصا اینکه سازنده بازی همون سازنده UN هستش:))آخه مرد مومن چی رو میتونن واسه تو اونم توی یه ویدیوی رسمی که همش 30 ثانیه زمان داره اسپویل کنن:d

پور ِی استیشون :دی
در این مورد مطمن نیستم احسان! :-" زبون ژاپنی "ل" داره، فقط نمیدونم حکمتش چیست بعضی جاها تلفظ "ر" و "ل" عوض میشه! :d (مثلا توی همین وان پیس،شده میگن لوفی یا هم گاهی اوقات روفی! ، یا زورو و زولو و ... :d ) کلا باید کتاب دستور زبان ژاپنی گیر بیاریم! :d ولی "ل" رو دارن بندگان خدا :d

در این مورد مطمن نیستم احسان! :-" زبون ژاپنی "ل" داره، فقط نمیدونم حکمتش چیست بعضی جاها تلفظ "ر" و "ل" عوض میشه! :d (مثلا توی همین وان پیس،شده میگن لوفی یا
هم گاهی اوقات روفی! ، یا زورو و زولو و ... :d ) کلا باید کتاب دستور زبان ژاپنی گیر بیاریم! :d ولی "ل" رو دارن بندگان خدا :d

در واقع نه ل دارن نه ر به اون شکلی که ما داریم یه حرف خاصیه تو ژاپنی یه چیز مثل ژ تو فرانسوی مثلا :دی
یه چیزی بین ل و ر هست که بعضی جاها ل میگن بعضی جاها ر :دی
خوب درس امروز تموم شد حالا من چجوری یه ماه صبر کنم TLOU بیاد :( :دی

در این مورد مطمن نیستم احسان! :-" زبون ژاپنی "ل" داره، فقط نمیدونم حکمتش چیست بعضی جاها تلفظ "ر" و "ل" عوض میشه! :d (مثلا توی همین وان پیس،شده میگن لوفی یا هم گاهی اوقات روفی! ، یا زورو و زولو و ... :d ) کلا باید کتاب دستور زبان ژاپنی گیر بیاریم! :d ولی "ل" رو دارن بندگان خدا :d
در واقع نه ل دارن نه ر به اون شکلی که ما داریم یه حرف خاصیه تو ژاپنی یه چیز مثل ژ تو فرانسوی مثلا :دی
یه چیزی بین ل و ر هست که بعضی جاها ل میگن بعضی جاها ر :دی
خوب درس امروز تموم شد حالا من چجوری یه ماه صبر کنم TLOU بیاد :( :دی
حرف "ل" نه به تنهایی نه به صورت ترکیبی وجود نداره ! ولی "ر" موجوده :دی
کلاً به جای "ل" عموماً از "ر" استفاده میشه مثال هم تا دلت بخواد هست :دی البته می دونم چی میگی :دی به صورت عامیانه خودمون که بگی همین میشه :دی اینی که به جای "ل" از "ر" استفاده میشه رو از منبع معتبرش پرسیدم و قطعیه خودتون رو خسته نکنید :دی
ra
ri
ru
re
ro

جزء الفبای ژاپنیه :دی اونی که بعضی جاها از "ل" استفاده میشه شرایط خاصه :دی

پ.ن : باقی این مبحث توی پ.خ ـم :دی

همون پور-ی استیشن رو اگه قرار بود یه انگلیسی یا امریکایی بگه زمین تا اسمون با این فرق میکرد.کاری به "ر" و "ل" ندارم.طرف لهجه اش نشون میده کجاییه.کلا چین و ژاپن و کره یه جوری حرف میزنن که معلوم میشه.حالا نمیدونم چجوریشو چطور توضیح بدم.افتاد؟؟؟؟:d

تاپیک این بازی فقط آموزش زبان جاپونی کم داشت که اون هم به تاپیک اضافه شد :d

عوارض انتظار برا بازیه دیگه.کاریش نمیشه کرد:-s.تازه یه هفته مونده به انتشار بازی قیافه هامون دیدنیه.اون موقع با دوربین بیا تو تاپیک:d

تاپیک این بازی فقط آموزش زبان جاپونی کم داشت که اون هم به تاپیک اضافه شد :d
یه جورایی طبیعیه :-" :دی
زننده ی تاپیک ( Akiba ) یه رگه اش جاپونیه 8-|
شاخ تاپیک ( Chuji ) هم که کلاً جاپونیه :| :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or