Spider-Mαn
کاربر سایت
من خیلی تو کف این بازی رفتما .
اصلا بد جور .
به نظرتون ارزش داره بخاطر این بازی PS3 بگیرم ؟
آخه فوقش 2 سال دیگه این نسل دووم میاره
پس به نظرت این کشکه
[/URL][/IMG]
هايپم چسبيد به سقف:dدارم صفحات مانگا رو اسکن میکنم (انصافاً هم چقدر سخته و طول می کشه این پروسه ی اسکن کردن و انداختن توی فتوشاپ برای درست کردن سایز صفحه) کار اسکن و اینا که تموم شد براتون می فرستم هم حال بیایید هم هایپ بشید
کاش عکس خودت هم می ذاشت:dحالا ازش سوال می کنم ببینم چی می گه:dهايپم چسبيد به سقف:d
الحق كه يه سوني فن كامله از پشت پرده بچه هارو هايپ ميكنه:d
---
منم چند وقت پيش باهاش يه صحبتايي كردم و سعي كردم تا راضيش كنم چهره واقعي خودش رو اونم به صورت مخفي در گوشه اي از داستان قراره بده تا كساني كه تا حالا احسان رو نديدن باهاش آشنا بشن و اين احتمال بسيار بالاست تا چهره خوداحسان رو هم تو مانگا زيارت كنيم:d
البته يه موردي هست و اونم اينه كه چطوري شناساييش كنيم كه اونم ميسپاريم به دستان توانمند امير ( Akiba ) :d
---
حيف كه رضا تامي چهره خودش رو پيش تر نشون داده و اتفاقا بسي هم خوشتيپ تشريف داره وگرنه عكس رضا رو هم اگه ميشد بزاريم تو مانگا ميشد جاي داستان TLOU ازش يه آلبوم خاطرات توپ درآورد:d
والا همش برای دیگران نسخه می پیچه:d یکی نیس بهش بگه خب اول از خودت شروع کن جنگولک بازی هم نمیخواد همین پایین بذار:d!!کاش عکس خودت هم می ذاشت:dحالا ازش سوال می کنم ببینم چی می گه:d
==================================================
انشالله مانگاش رو خودش بیاد بذاره و نده دست یکی دیگه
به من گفته بود 2 صفحه ی آخر این چپتر چیزیه که هیچکی انتظارش رو نداره حتی علی قلب شکسته :dمنم چند وقت پيش باهاش يه صحبتايي كردم و سعي كردم تا راضيش كنم چهره واقعي خودش رو اونم به صورت مخفي در گوشه اي از داستان قراره بده تا كساني كه تا حالا احسان رو نديدن باهاش آشنا بشن و اين احتمال بسيار بالاست تا چهره خوداحسان رو هم تو مانگا زيارت كنيم:d
البته يه موردي هست و اونم اينه كه چطوري شناساييش كنيم كه اونم ميسپاريم به دستان توانمند امير ( Akiba ) :d