The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اتفاقا از تروفی های سخت به شدت استقبال میکنم! :d سخت باشه یکم به چالش بکشه ما رو! :d آنچارتدها که کلا جزو راحت ترین پلات ها محسوب میشن :-" :d البته سختیشم در حد MGS4 نباشه که پلات نشه ها :-" ! یک چیزی مثل کیلزون 2 :d
+ تروفی آنلاین درست حسابی هم بزارن! و اینکه اگرم میخوان برای DLCها تروفی بدن همون اول بدن،نه دیگه وقتی کل کیفمون رو کردیم آپدیت تروفی میدن ...:-s

اتفاقا از تروفی های سخت به شدت استقبال میکنم! :d
نه امیر منظورم این نیست که از تروفی سخت بدم بیادا
چون بازیش تکرار نشدنیه میخوام فقط واسه لذتش بازیش کنم:)
ولی
+ تروفی آنلاین درست حسابی هم بزارن!
از تروفی انلاین متنفرم بدجور:دی امیدوارم یدونه تروفی انلاینم نداشته باشه .حالا co-op باشه یه چیزی:دی چون میشه افلاین گرفتش:دی

ولی من هر چی فک میکنم یه مولتی خوب نمیتونم تصور کنم برای این بازی
من با مولتی Uncharted هم مخالفم چه برسه به این :دی

Last edited by a moderator:
تصور کنید اون یارو که به همه ی بازی ها کم میده بیاد به این 5 6 بده! یعنی اونجاست شروع زندگی Hater ها!8-|
كاميار اگه اينكارو بكنه ناتي داگ ميتونه با مدرك بره جلو در خونش به تيمارستان منتقلش كنه!:d
گرچه سر نمره اي كه به u3 داد كاري نتونستن بكنن!:d

ولی من هر چی فک میکنم یه مولتی خوب نمیتونم تصور کنم برای این بازی
من با مولتی Uncharted هم مخالفم چه برسه به این :دی
كيا همه كه مث تو دارك سولز نميتونن پلات كنن!:d
ما بدبخت بيچاره ها ميريم آنچارتد پلات ميكنيم!:d
بعد تو فقط با مولتي بتل موافقي نه؟:|

Last edited by a moderator:
امروز دوستم یه موضوعی بهم گفتم من که باور نکردم گفت تو نت خونده (البته یکی بهش گفته) که سازنده The Last of Us گفته نسخه فیزیکی همون دیسک بازی برایه اینکه

بتونیم بازی رو اجرا کنیم یه چند دقیقه به نت وصل شیم بعد یه کد میده بعد اون کد رو تو منو بزنید و دیگه میتونید بازی کنیم !!!! :|اینطور که من از حرفای دوستم فهمیدم این

واقعا" اینطوره؟؟؟؟!!!!!!!!!:|:| (دوستان لطفا" جبه گیری نکنید و به من تیکه نندازید که چرا اومدی اینو گفتی وووو ممنون)

اگر راست باشه اومدیم من بازیرو خریدم بعد نت نداشتم تا اخر عمر نمیتونم بازی کنم:d (گرچه من اصلا" باور نکردم این موضوع رو فقط گفتم بیام بگم شاید شانس بد ما اینطوری شد:| )

امروز دوستم یه موضوعی بهم گفتم من که باور نکردم گفت تو نت خونده (البته یکی بهش گفته) که سازنده The Last of Us گفته نسخه فیزیکی همون دیسک بازی برایه اینکه

بتونیم بازی رو اجرا کنیم یه چند دقیقه به نت وصل شیم بعد یه کد میده بعد اون کد رو تو منو بزنید و دیگه میتونید بازی کنیم !!!! :|اینطور که من از حرفای دوستم فهمیدم این

واقعا" اینطوره؟؟؟؟!!!!!!!!!:|:| (دوستان لطفا" جبه گیری نکنید و به من تیکه نندازید که چرا اومدی اینو گفتی وووو ممنون)

اگر راست باشه اومدیم من بازیرو خریدم بعد نت نداشتم تا اخر عمر نمیتونم بازی کنم:d (گرچه من اصلا" باور نکردم این موضوع رو فقط گفتم بیام بگم شاید شانس بد ما اینطوری شد:| )
فکر نکنم شایعه ای بیش باشه دوست عزیز، من که خبری در این باره نشنیدم

میگم تا حالا هیچ کس در رابطه با طرز نفس کشیدن جوئل چیزی نگفته ها !! برید تریلر E3 رو ببینید آخراش متوجه میشید
اگه اينجوري بخوايم به قضيه نگاه كنيم كه هيچي ديگه
بازي هنوز نيمده تاپيك ١٥٠ صفحه رفته جلو!
وقتي بياد ميشه ١٥٠٠٠٠٠ صفحه!
پس يكم ريلكس باشيد بچه ها!
جوري وانمود كنيد كه اصلا هايپ نيستيد!:d:thumbup:

نیما آخه نمیشه به همین راحتی از کنارش گذشت!! اونجا که یارو با شاتگان میخواد بیاد تو اتاق دقت کن ,جوئل نفسشو حبس میکنه تا یارو نشنوه!! اصلا بدمصب وحشتناکه!! یکم هایپ بشیم

هنوزم درک نمیکنم چه جوری از این
viewer.php
[/URL][/IMG]
به این رسیدن !! #:-s
viewer.php
[/URL][/IMG]

اصلا در تصوراتم نمیگنجه !!

یک گفت و گویی با ناتی داگ داشتم قرار شد چندتا سوال در مورد پروسه ساخت The Last of Us ازشون بپرسم و اونا هم جواب بدن . با توجه به اینکه این مصاحبه برای جلب رضایت فن های عزیز این بازی هست:دی میتونید سوالات مدنظرتون رو همینجا درمیون بزارید تا چندتا از بهترینهاش رو واسشون بفرستم .

فقط یادتون باشه سوالات جوری باشه که بتونن جواب بدن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or