The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اینجا باید به جمله موندگار زیر اشاره کرد :دی!
" ND بازی بد نمیسازه "

کرش ، جک و دکستر ، آنچارتد و حالا هم د لست او اس ... هر کدوم هم اسطوره ای شدن واسه خودشون .

لیست نوشیدنی ها Holiday Party ناتی داگ که Kurt Margenau طراح ارشد ناتی انداخته عکسشو :دی

97524143200388500982.jpg

نوشیدنی The Ellie خیلی جالبه :دی

خودم بین 8 تا 10 ساعت تخمین میزنم ولی خُب با توجه به هوش مصنوعی و ارزش تکرار بشدت بالا روی 40-50 ساعت مانور میدم:biggrin1:!

كلا خوبي بازي هاي ND اين هست كه اصلا اينكه چندبار بازي كرديش معني نداره! مثلا اينكه مردم چندبار Crash 3 رو بازي كردن كمابيش سوال احمقانه اي هست!

شخصا سه تا UC هارو يبار ايزي رفتم تروفي بگيرم، بعد هارد رفتم كه كراشينگ مد باز بشه و در نهايت رو مد سختي آخر رفتم كه تروفي هاش تموم بشه. بعد اين پروسه دوباره دلم تنگ شده و انقدر به بهانه هاي مختلف بازي كردم كه ديگه يادم نمياد چندبار رفتمشون!:d

كلا خوبي بازي هاي ND اين هست كه اصلا اينكه چندبار بازي كرديش معني نداره! مثلا اينكه مردم چندبار Crash 3 رو بازي كردن كمابيش سوال احمقانه اي هست!

شخصا سه تا UC هارو يبار ايزي رفتم تروفي بگيرم، بعد هارد رفتم كه كراشينگ مد باز بشه و در نهايت رو مد سختي آخر رفتم كه تروفي هاش تموم بشه. بعد اين پروسه دوباره دلم تنگ شده و انقدر به بهانه هاي مختلف بازي كردم كه ديگه يادم نمياد چندبار رفتمشون!:d
من اهل مچ گیری و این حرفا نیستم ولی برام جالب شد این حرف شما زمانی که تروفی هات رو دیدم
شما مطمئنی بازیی که رفتی آنچارتد بوده؟ چون تروفی های هیچ کدومشون رو کامل نکردی و از منی که یه دور فقط هارد رو رفتم و یه مقار خیلی کم کراشینگ مد تروفی هات کمتره. شماره 3 رو که اصلا بعید میدونم تموم کرده باشی

شرمندما فقط برام سوال شده:دی

یعنی اینقدر تروفی مهمه که آدم دفعه اول بازی رو کوفت خودش کنه ایزی بره!؟نیمگم من هاردکورم کوفتم فلانم ولی آنچارتدها رو هارد هم خیلی چلنجینگ نیستن دیگه وای به حال ایزی

رو crashing mode برو اعصابت خرد میشه
yahoo_22.gif

رفتم
yahoo_9.gif
داشتم دفعه اول رو میگفتم;)
البته باز هم به نسبت بقیه بازی ها خیلی چیز خاصی نیست :-"

اما این به قیافش میخوره خیلی سختیش خوب باشه
yahoo_6.gif

آخرین ویرایش:
شرمندما فقط برام سوال شده:دی

یعنی اینقدر تروفی مهمه که آدم دفعه اول بازی رو کوفت خودش کنه ایزی بره!؟نیمگم من هاردکورم کوفتم فلانم ولی آنچارتدها رو هارد هم خیلی چلنجینگ نیستن دیگه وای به حال ایزی
رو crashing mode برو اعصابت خرد میشه :|

UC اصلا سخت نیست. یعنی یکی از منعطف ترین بازی ها از نظر میزان سختی هست که عمرا هیچ بازی رو دستش نمیتونه بلند بشه. تو UC طراحی مراحل طوری هست که اصولا میتونی به دو روش بری. یعنی یا همینجوری بری جلو و از مسیر اصلی بکشی بری جلو که خوب تو مد های سختی بالا خیلی سخت میشه. اما میتونی انعطاف نشون بدی و مسیرهای خاصی رو توی مراحل پیدا کنی که اگه از ان مسیرها بری بازی حتی روی کراشینگ مد هم ساده میشه.

مثلا توی UC2 ان مرحله که باید بری توی یه برجی که نیمه ویران هست و از بالا هم دارن اسنایپت میکنن. انجا یادتون باشه یکم جلوتر از ان گاریه یه تیربار بود که اگه میخواستی مثلا روی کراشینگ مد همینجوری کاور بگیری بری جلو عملا آبکشت میکرد اما تو ان مرحله میشه از ان پل ـه امد پایین و از دیوار امد بالا و از کنار ان رگبار سر در آورد و هدشاتش کنی.

یا تو UC3 مرحله کشتی های زنگ زده یا انجایی که توی طوفان شن باید بری جلو هم به وضوح همینطوری بودن. مثلا توی طوفانی شن یه ریتمی داره بازی که اگه بتونی درست از لای کامیون ها اینور انور بری میتونی بی صدا از همشون رو هدشات کنی و بدون درگیری زیاد انجارو تموم کنی وگرنه خیلی سخته چون ان گنده ها هم که میان یهو میریزن سرت آبکش میشی.

Last edited by a moderator:
بحث تروفی شد :d امیدوارم ناتی تروفی های خیلی شاخی بزاره ملت رو حسابی به چالش بکشه ! :d مثلاً کلی چلنج و خرت و پرت که دیگه لوکیشین ـی از قلم نیفته ! :d
از تروفی آنلاین هم استقبال میشه :d
معمولاً بازی های ناتی داگ تروفی های معمولی دارن و سخت نیستن ! اما برای TLOU با توجه به سبکش و هوش مصنوعی و +18 و اینا خداکنه تروفی های سخت بزارن :d

هر چه زودتر نظر سنجی رو بردارید:d
گرافیک و انیمیشن ها رو که میبینم هی به خودم فحش میدم )xکه چرا به گیم پلی رای دادم.
گرافیک باید روح داشته باشه ، باید کاری کرد که چهره با آدم حرف بزنه ، به عکس زیر و به نبوغ گرافیست و انیماتور آن ، تعظیم کنید^:)^^:)^^:)^

25pqvqjv7j03l2hxd8da.jpg

موزیک آخرین تریلر آدمو روانی میکنه ، آرامش سطحی و اضطراب نهفته داره عاشق این موزیک شدم به شدت:x
برای تقدیر از زحمات این استودیو هر کسی که توانایی مالی داره نسخه اوریجینال بازی رو بخره

آخرین ویرایش:
اقا بحث تروفی رو ول کنید:| تو این تاپیک که میام تازه از تروفی کمی جدا میشم حالا شما یادم بندازین:دی
امیدوارم تروفی های بازی اونقدر سخت باشه که واسه پلاتش اصن بازیش نکنم!و یا این که اونقدر راحت باشه که بازم برا پلات بازیش نکنم و با تموم کردن بازی پلات شه!
میدونم دریوری گفتم و خودمم هیچی نفهمیدم:دی
درکل منظورم اینه نمیخوام به فکر تروفیای این بازی باشم>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or