البته درستش اينه:اینجا باید به جمله موندگار زیر اشاره کرد !
" ND بازی بد نمیسازه "
.
اگر حالت های مختلف برای استفاده از این جور اشیاء باشه که به احتمال زیاد هم هست . با فرود اوردن مستقیم روی مغز طرف می تونه لذت دو چندان بشهاوف, فکر کن بزنی چشوچال طرف رو دربیاری با این!
خودم بین 8 تا 10 ساعت تخمین میزنم ولی خُب با توجه به هوش مصنوعی و ارزش تکرار بشدت بالا روی 40-50 ساعت مانور میدم:biggrin1:!
من اهل مچ گیری و این حرفا نیستم ولی برام جالب شد این حرف شما زمانی که تروفی هات رو دیدمكلا خوبي بازي هاي ND اين هست كه اصلا اينكه چندبار بازي كرديش معني نداره! مثلا اينكه مردم چندبار Crash 3 رو بازي كردن كمابيش سوال احمقانه اي هست!
شخصا سه تا UC هارو يبار ايزي رفتم تروفي بگيرم، بعد هارد رفتم كه كراشينگ مد باز بشه و در نهايت رو مد سختي آخر رفتم كه تروفي هاش تموم بشه. بعد اين پروسه دوباره دلم تنگ شده و انقدر به بهانه هاي مختلف بازي كردم كه ديگه يادم نمياد چندبار رفتمشون!:d
رو crashing mode برو اعصابت خرد میشه
رو crashing mode برو اعصابت خرد میشهشرمندما فقط برام سوال شده
یعنی اینقدر تروفی مهمه که آدم دفعه اول بازی رو کوفت خودش کنه ایزی بره!؟نیمگم من هاردکورم کوفتم فلانم ولی آنچارتدها رو هارد هم خیلی چلنجینگ نیستن دیگه وای به حال ایزی
یعنی اینقدر تروفی مهمه که آدم دفعه اول بازی رو کوفت خودش کنه ایزی بره!؟نیمگم من هاردکورم کوفتم فلانم ولی آنچارتدها رو هارد هم خیلی چلنجینگ نیستن دیگه وای به حال ایزی
یه کاری میکنید فرش زیر پام رو بفروشم برم PS3 بخرم