The Last of Us فقط در مورد کشتن زامبی نیست.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
34975988157138844054.png

همه ی ما در آخرین تریلر از این بازی زامبی، انسان هایی آلوده شده یا هر موجود دیگری که بودند را دیدیم. خب، از آن پس مردم به یکدیگر میگفتند که Naughty Dog در حال ساخت یک بازی با زامبی های فراوان است که در آن باید با موج های زیادی از زامبی ها مواجه شویم و این موجودات را بکشیم.

به نظر میرسد که این مسئله حقیقت ندارد. این بازی قرار است داستانی باشد در مورد تلاش دو انسان برای بقاء؛ این که چطور Joel و Ellie در مقابل خطرهایی که با آن مواجه میشوند ایستادگی میکنند و میجنگند.

Bruce Straley، کارگردان پروژه در این مورد میگوید: این فقط یک بازی زامبی کُشی نیست. این بازی قرار است یک تجربه ی کاملا شگفت انگیز باشد که هیچ بازیکنی تا به حال در این ژانر تجربه نکرده است. شخصیت ها، ساخت بازی، همه چیز آن.

در تریلر بازی شما میتوانید ببینید که در یکی از صحنه ها، Ellie تیرهایی که در کیسه ی آن شخص قرار دارد را برمیدارد و آن ها را میشمارد. اگر این نتواند نشانه ای باشد مبنی بر اینکه با یک بازی Survival روبرو هستیم، پس چه چیزی میتواند بیانگر این مسئله باشد؟

منبع

• Like
Reactions: 浪人 and mahi58
سلام
حالا یواش یواش همه میان زامبی میسازند.خوب مگه نمیشه اون حس زنده ماندن و بقا را بدونه زامبی ارائه داد؟نمیشد مثل فیلم گمشدگان درستش کنن زامبی نداشته باشه.
اول red dead زامبی دار ساختن بعد این بعدا هم میان heavy rain زامبی دار میسازند.

کلا گند بزنه هرچی بازی انحصاریه
مرگ بر سونی دیکتاتور
پستای متعصبانه ضد ps3 زیاد دیده بودم ولی خدایی دیگه اینجوریش رو نه ...
دمت گرم که آخر منطقی ...

من هم فکر می کنم یه بازی متفاوته ... فضاش هم مثل فیلم من افسانه هستم باشه عالی میشه ...
تلاش فقط برای بقا ...
راستی ... چه گرافیک هنری خفنتی داشت ...

متاسفانه الان دیگه زامبی به تمام بازی ها سرایت کرده از کال اف دیوتی(Zombies Mod)تا آنچارتد و اگه یه بازی هیچ نوآوری نداشته باشه با شکست 100 درصد مواجه میشه امیدوارم این بازی یه چیزی بیشتر از زامبی کشی باشه(تو تریلرش که فقط زامبی کشی بود)

متاسفانه الان دیگه زامبی به تمام بازی ها سرایت کرده از کال اف دیوتی(Zombies Mod)تا آنچارتد و اگه یه بازی هیچ نوآوری نداشته باشه با شکست 100 درصد مواجه میشه امیدوارم این بازی یه چیزی بیشتر از زامبی کشی باشه(تو تریلرش که فقط زامبی کشی بود)
تنها چیزی که نبود زامبی کشی بود :دی بدبخت الی از لاشه ی یارو دنبال 4 تا دونه فشنگ استفاده نشده میگشت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or