The Last Guardian به احتمال زیاد متعلق به PS3 است

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
lastguardian-541-003-670x376.jpg
درود.
اخیرا در قسمت استخدام سایت استودیوی سونی ژاپن (مختص فرصت های شغلی سال مالی 2015) خبرهایی را شاهد هستیم که حاکی از این است ، این عنوان برای PS3 ساخته میشود..
آنها به دنبال افرادی هستند که در زمینه ساخت بازی بر روی کنسول PS3 آشنایی دارند و به طور دقیق تر به این دسته از افراد نیازمند هستند:
Game Production Programmer
Animation Designer
Graphics Designer
FX Designer
Line Producer
ولی هنوز هم به طور دقیق مشخص نکرده اند که این بازی آیا برای Ps3 ساخته میشود یا کنسول نسل بعدی این شرکت..چیزی که باید صبر کنیم و ببینیم چه میشود.. در آخرین مصاحبه هایی هم که آقای یوشیدا در مورد این بازی کرده بودند، گفته بودند که این بازی برای PS3 ساخته خواهد شد..هرچند که حرفهایی هم از PS4 زده بودند ولی هنوز هیچ چیز مشخص نیست..وقتی که از او در برنامه ای که برای لانچ پلی استیشن 4 در مورد آخرین نگهبان پرسیدند، ایشان در جوابی بسیار کوتاه و مختصر گفتند:
به نظر که بازی زیبایی میاد..

یعنی میشود این بازی یک عنوان cross platform باشد؟

آخرین ویرایش:
به نظر منم روی همین ps3 بیاد چون هنوز اینستال بیس کنسول ps4 پایینه ولی روی ps3 بالاست به همین خاطر روی ps3 بدن

ممكنه روي هر دو پلتفورم بياد. بازي از ابتدا براي سخت افزار PS3 طراحي شده بوده و پورت كردنش براي PS4 هم حدود 1 تا 2 ميليون دلار هزينه داره غير ممكنه اين زحمت روي PS3 رو به باد بدن مگر اينكه از مراحل اوليه ساخت بازي كلا PS3 رو بي خيال شده باشن

دوستان من زیاد اخبار این بازی رو دنبال نمیکردم.
داستانش چیه؟چطور شده این همه طرفدار پیدا کرده؟!
من چند تا تریلر قدیما ازش دیدم ولی به نظرم زیاد جالب نیومد اگر میشه یکی راجع بازی یکم توضیح بدید ممنون میشم

دوستان من زیاد اخبار این بازی رو دنبال نمیکردم.
داستانش چیه؟چطور شده این همه طرفدار پیدا کرده؟!
من چند تا تریلر قدیما ازش دیدم ولی به نظرم زیاد جالب نیومد اگر میشه یکی راجع بازی یکم توضیح بدید ممنون میشم
شما اگه اثار قبلی تیم آیکو رو بازی کرده باشی..الان مثل من و بقیه از سال 2011 تو کف این بازی می بودی!!
sotc و ico

آخرین ویرایش:
شما اگه اثار قبلی تیم آیکو رو بازی کرده باشی..الان مثل من و بقیه از سال 2011 تو کف این بازی می بودی!!
sotc و ico

2011 :-/ فک کنم تو E3 سال 2009 معرفی شدا..... :دی

ما که تو کف بودیم ولی مرور زمان گرد فراموشی بر این کف نهاد و الان تبدیل به گل شده.
:دی

اولین بار در TGS نمایش داده شد:>:d
بعدشم اونجا منظورم تاریخ انتشارش بود:dتریلرهاش رو یادته آخرش زده بود holiday 2011 :((ولی الان 2014 شده و هنوز منتظریم:((:d

البته اولین تیزر رسمی بازی تو E3 2009 بود و 3 ماه بعد تو TGS دومین تریلرش رو دادن و تو این دو تا تیزر هیچ صحبتی از تاریخ عرضه بازی نبود. اگر اشتباه نکنم (که معمولا اشتباه نمی کنم :دی) اولین باری که وعده سر خرمن عرضه بازی تو سال 2011 داده شد، تو TGS 2010 بود.

آخرین ویرایش:

ما که تو کف بودیم ولی مرور زمان گرد فراموشی بر این کف نهاد و الان تبدیل به گل شده.
اولین بار در TGS نمایش داده شد:>:d
بعدشم اونجا منظورم تاریخ انتشارش بود:dتریلرهاش رو یادته آخرش زده بود holiday 2011 :((ولی الان 2014 شده و هنوز منتظریم:((:d
البته اولین تیزر رسمی بازی تو E3 2009 بود و 3 ماه بعد تو TGS دومین تریلرش رو دادن و تو این دو تا تیزر هیچ صحبتی از تاریخ عرضه بازی نبود. اگر اشتباه نکنم (که معمولا اشتباه نمی کنم
biggrin1.gif
) اولین باری که وعده سر خرمن عرضه بازی تو سال 2011 داده شد، تو TGS 2010 بود.

آره دقیقا ، درسته:p:d
دیگه اعصاب معصاب نمونده برامون!!:(

آخرین ویرایش:

اولین باری که فهمیدم یه بازی جدید از فامیتو اودا تو راهه تو یه نمایشگاهی که اسمشو دقیق یادم نیست :d حدود سال 2006 یا 2007 بود که به شادو جوایز زیادی داده بودن و فامیتو اودا گفت قصد ساخت یه بازیه فکری رو داره و از همون موقع مراسم تو کفی ما شروع شد :d تا الان که 2014 ست ....
تا بعدش معرفی رسمی تو 2009 ...

to be continued.

اولین باری که فهمیدم یه بازی جدید از فامیتو اودا تو راهه تو یه نمایشگاهی که اسمشو دقیق یادم نیست :d حدود سال 2006 یا 2007 بود که به شادو جوایز زیادی داده بودن و فامیتو اودا گفت قصد ساخت یه بازیه فکری رو داره و از همون موقع مراسم تو کفی ما شروع شد :d تا الان که 2014 ست ....
تا بعدش معرفی رسمی تو 2009 ...

to be continued.
نه مصطفی معرفی رسمی منظورش بود که همون E3 2009 یه تریلر نمایش دادن و آخرش زده بودن holiday 2011 ولی خب هنوز هم هیچی معلوم نیست!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or