The Last Guardian به احتمال زیاد متعلق به PS3 است

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
lastguardian-541-003-670x376.jpg
درود.
اخیرا در قسمت استخدام سایت استودیوی سونی ژاپن (مختص فرصت های شغلی سال مالی 2015) خبرهایی را شاهد هستیم که حاکی از این است ، این عنوان برای PS3 ساخته میشود..
آنها به دنبال افرادی هستند که در زمینه ساخت بازی بر روی کنسول PS3 آشنایی دارند و به طور دقیق تر به این دسته از افراد نیازمند هستند:
Game Production Programmer
Animation Designer
Graphics Designer
FX Designer
Line Producer
ولی هنوز هم به طور دقیق مشخص نکرده اند که این بازی آیا برای Ps3 ساخته میشود یا کنسول نسل بعدی این شرکت..چیزی که باید صبر کنیم و ببینیم چه میشود.. در آخرین مصاحبه هایی هم که آقای یوشیدا در مورد این بازی کرده بودند، گفته بودند که این بازی برای PS3 ساخته خواهد شد..هرچند که حرفهایی هم از PS4 زده بودند ولی هنوز هیچ چیز مشخص نیست..وقتی که از او در برنامه ای که برای لانچ پلی استیشن 4 در مورد آخرین نگهبان پرسیدند، ایشان در جوابی بسیار کوتاه و مختصر گفتند:
به نظر که بازی زیبایی میاد..

یعنی میشود این بازی یک عنوان cross platform باشد؟

آخرین ویرایش:
با این حماقتهایی که از سونی میبینم شک ندارم که واسه ps3 میاد:((
فکر نکنم حماقت باشه کامران .. ps4 مشکل نفروختن نداره و اکثر جاها تموم هم شده .. الان نسبت کسانی که ps3 دارن خیلی بیشتر تعداد کسانی هست که 4 دارن پس مسلمن فروش بازی روی 3 خیلی بیشتره. پس حق بده اگه واسه 3 عرضه کنن.

خداوکیلی اگر این حسین آقا را می بردن توی تیمشون تا الان بازی اومده بود بیرون با فروش وحشتناک.انقدر که این بنده خدا پیگیر این بازی است سازندهاش نیستند.دم شما گرم :d

اگه این کار اتفاق میفتاد یه انقلاب در صنعت گیم رخ میداد:|

آدم چه چیزا که توی BC نمیخونه :دی
بازی برای PS3 معرفی شده بعد دوستان میگن اگه برای PS4 نیاد کار سونی اشتباهه و مشتری مدارانه نیست.

بهترین حالتش اینه که Cross-Gen باشه.
البته بهترین حالت اینه که وجود خارجی داشته باشه :|

دقیقا میشه تم و محیط های ico رو تو tlg حس کرد. (جادوی فامیتو اودا )
به نظر من این حس توی همه بازی های استاد هستش،نمیدونم چه جس غریبی و مبهم ـی هستش، ولی این صحنه هیچوفت یادم نمیره:((:|:
40946742544838772564.jpg

صدای باد که کل معبد رو احاطه کرده،اون پرواز کبوترهای زیبا و سفید ، اون آرامیش معبد ، تن از دست رفته ی مونو ، واندر هم که سرگردان توی این سرزمین...اصلا یه حس خیلی عجیب ـی رو به آدم القاء میکنه..حالا بماند که توی همین معبد چه آرامشی به من دست میده!!!
اصلا مثل ـشو توی هیچ بازی پیدا نخواهم کرد و نمیکنم...اینو مطمئن ـم
:|

من فکر نمیکنم این بازی بازخورد خوبی بگیره ، بخصوص بعد از این همه تاخیر ! اما چون ps3 جامعه ی بزرگتری داره ، برای فروش بهتر قطعا روی ps3 که عرضه میشه ، ps4 رو خدا داند .

بعد این گفته برای سال 2015 :| یعنی 2014 هم نمیخواد عرضه بشه ؟ بیخیالش بشن هم بد نیستا :دی

من فکر نمیکنم این بازی بازخورد خوبی بگیره ، بخصوص بعد از این همه تاخیر ! اما چون ps3 جامعه ی بزرگتری داره ، برای فروش بهتر قطعا روی ps3 که عرضه میشه ، ps4 رو خدا داند .

بعد این گفته برای سال 2015 :| یعنی 2014 هم نمیخواد عرضه بشه ؟ بیخیالش بشن هم بد نیستا :دی
یعنی شما فک میکنین هر بازی تاخیر خورد ، انچنان که باید و شاید دیده نمیشه؟؟؟؟!!!!
من فقط میتونم همین حرف دوستمون رو دوباره نقل قول کنم
:l-)
آدم چه چیزا که توی BC نمیخونه
:biggrin1:
:d

من موندم چرا بعضیها همیشه حالت بد قضیه رو میبینن
شاید این تاخیرا منو خیلیها رو اذیت کرده باشه ولی یکی از دلایلی که مطمئنم این بازی شاهکار میشه همین تاخیراست چون فامیتو اودا فقط چیزی که تو ذهنش هستو میخواد بسازه هر چند سال میخواد طول بکشه...

آخرین ویرایش:
بی شک جز 5 بازی برتر معرفی شده دنیای گیم هست همگان منتظر انتشار این ابر شاهکار سوین خواهیم ماند
حسین این لیست بازیهای "ابر شاهکار" تو،چند عنوان داخلش هست؟ :))
خدائیش این کلمه "ابر" رو زنده کردی،داشت از دستور زبان فارسی حذف میشد:d
===============

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or