The Last Guardian به احتمال زیاد متعلق به PS3 است

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
lastguardian-541-003-670x376.jpg
درود.
اخیرا در قسمت استخدام سایت استودیوی سونی ژاپن (مختص فرصت های شغلی سال مالی 2015) خبرهایی را شاهد هستیم که حاکی از این است ، این عنوان برای PS3 ساخته میشود..
آنها به دنبال افرادی هستند که در زمینه ساخت بازی بر روی کنسول PS3 آشنایی دارند و به طور دقیق تر به این دسته از افراد نیازمند هستند:
Game Production Programmer
Animation Designer
Graphics Designer
FX Designer
Line Producer
ولی هنوز هم به طور دقیق مشخص نکرده اند که این بازی آیا برای Ps3 ساخته میشود یا کنسول نسل بعدی این شرکت..چیزی که باید صبر کنیم و ببینیم چه میشود.. در آخرین مصاحبه هایی هم که آقای یوشیدا در مورد این بازی کرده بودند، گفته بودند که این بازی برای PS3 ساخته خواهد شد..هرچند که حرفهایی هم از PS4 زده بودند ولی هنوز هیچ چیز مشخص نیست..وقتی که از او در برنامه ای که برای لانچ پلی استیشن 4 در مورد آخرین نگهبان پرسیدند، ایشان در جوابی بسیار کوتاه و مختصر گفتند:
به نظر که بازی زیبایی میاد..

یعنی میشود این بازی یک عنوان cross platform باشد؟

آخرین ویرایش:
ما که PS3 رو دادیم رفت امیدوارم برای PS4 بیاد که بعدا بتونیم بازیش کنیم البته امیدواری برای عرضه این بازی یکم محال به نظر می رسه

ما که PS3 رو دادیم رفت امیدوارم برای PS4 بیاد که بعدا بتونیم بازیش کنیم البته امیدواری برای عرضه این بازی یکم محال به نظر می رسه
در جواب شما و بقیه دوستان میتونم بگم که به احتمال %600 این بازی هم برای PS3 میاد و هم برای PS4 ;)مطمئن باشین.
این حرفی که زدین دقیقا منم توی چند پست قبلم گفته بودم:dاصلا این بازی انچنان زیبا و چشم نواز ساخته شده که بعد از این همه مدت تاخیر و مشکل هنوز هم دوستان مثل خود بنده انتشار این بازی رو یه فرض محال میدونن.ولی خب وای از اون روزی که این بازی منتشر بشه... JAW DROPPING ـه این بازی از اوناست که اصلا حد و حدود نداره !!:d
:d:drooling::o

آخرین ویرایش:
امیدوارم فقط برای PS3 باشه, دوست دارم یه نسخه انحصاری ازش برای PS4 ببینیم که تغییراتش با این نسخه به چشم بیاد, با اینکه همین نسخه ها چیزی از فراتز از گرافیک نسل هفتمه. اما به انتظارش میارزه تا اینکه با تغییرات جزئی برای PS4 منتشر بشه.

امیدوارم فقط برای PS3 باشه, دوست دارم یه نسخه انحصاری ازش برای PS4 ببینیم که تغییراتش با این نسخه به چشم بیاد, با اینکه همین نسخه ها چیزی از فراتز از گرافیک نسل هفتمه. اما به انتظارش میارزه تا اینکه با تغییرات جزئی برای PS4 منتشر بشه.

والا با رفتن اودا این سری به نظر من برای همیشه رفت :( تو میتونی MGS رو بدون کوجیما تصور کنی.؟ :( من که نمیتونم :( این بازی هم همین حکم رو داره :( پس خدا کنه برای هر دو کنسول بیاد تا این شاهکار رو همه تجربه کنن شاهکاری که آخرین کاره و کارگردانی اودا هست :(

به احتمال زیادم اولین نسخه ی بازی برای ps3 میاد بعد یه نسخه با جزئیات بهتر هم برای ps4 میزنن.

نحوه ی ارتباط با trico مثله ارتباط با اگرو میشه. بدون حتی یک دیالوگ بهترین دوست واندر بود ......
:d :horse:

به احتمال زیادم اولین نسخه ی بازی برای ps3 میاد بعد یه نسخه با جزئیات بهتر هم برای ps4 میزنن.

نحوه ی ارتباط با trico مثله ارتباط با اگرو میشه. بدون حتی یک دیالوگ بهترین دوست واندر بود ......
:d :horse:
آره مصطفی راست میگی ، انگار بازی دیالوگ نداره یا اگه داره خیلی کم....ولی فامیتو ادا نمیدونم چه جادویی میکنه بازیهایش با اینکه دیالوگ ندارن ولی شاهکار میشن..این فقط از دست ادا بر میاد:d
بازی شدو او کلوسوس با 2 الی 3 صفحه دیالوگ شد شاهکاری که دیگه مثل ـشم پیدا نمیشه...حالا بماند که ما چجور میخوایم سورپرایز شیم...چون فک کنم رابطه ی این پسربچه با تریکو از اون خلاقیت هایی هستش که فقط تیم آیکو ازش برمیاد...معمولا هم تیم آیکو بازیهایش بدون دیالوگ هستش و بیشتر میخوان روی عواطف و احساسات کار کنن...تا از این بکش بکش ها و اینجورچیزها .. با اون فضاهای معنوی و طراحی های هنری بی نظیری که داره...:bighug:
راستی این پسربچه ـه هم لباس این چیزارو داره...لباس این راهب هارو.;;)..خیلی هم بانمکه...فکرش رو بکنین..کنترلش کنین و ..
ولش کن من انقدر حرف دارم در مورد این بازی که اصلا توی این صفحات نمیگنجه:)فقط فقط منتظر عرضه ی این بازی هستم:x
راستی میخواستم شعار تبلیغاتی این بازی های ساخته شده توسط تیم آیکو رو هم بزارم و یکم هایپ رو از 1000درصد بکنم 2000::d

شعار تبلیغاتی بازی آیکو ICO
...You Were There
تو خواهی رسید(اینجوری بهتره بگیم)
و شعار تبلیغاتی شاهکاری تکرارنشدنی SHADOW OF THE COLOSSUS
Some Montains Are Scaled . Others Are Slain
بعضی قله ها فتح خواهنــد شد، بقیه هم ویــــران.
و آخرین نگهبان THE LAST GUARDIAN
یعنی چی میتونه باشه؟
:-/:d
^:)^:wallbash::crying1:​

آخرین ویرایش:
اگه برا PS4 نیاد باید به مشتری مداری یا حتی تفکر اقتصادی شون شک کرد
از یه طرف کنسول نسل بعد معرفی میکنن ، از طرف دیگه بازی به این بزرگی که ملت یه نسل منتظزش بودن رو برا نسل قبل عرضه میکنن :|
بری هم ازشون بپرسی که چرا اینقدر تاخیر خورده میگن برا ارتقا گرافیک بازی ، الان که PS4 چندین برار قدرتمند تر از PS3 هستش خب باید از این امکان استفاده کنن

اگه برا PS4 نیاد باید به مشتری مداری یا حتی تفکر اقتصادی شون شک کرد
از یه طرف کنسول نسل بعد معرفی میکنن ، از طرف دیگه بازی به این بزرگی که ملت یه نسل منتظزش بودن رو برا نسل قبل عرضه میکنن :|
بری هم ازشون بپرسی که چرا اینقدر تاخیر خورده میگن برا ارتقا گرافیک بازی ، الان که PS4 چندین برار قدرتمند تر از PS3 هستش خب باید از این امکان استفاده کنن
رضا جون...جوش نزن گفتم که واسه PS4 ـم میاد;)..منو و تو خیلی وقته تو کف این بازی ـیم، مطمئن باش که دست ما یه نسخه Special Edition میدن;;)..چون زجرهای زیادی رو بابت این بازی کشیدیم:((:d

آخرین ویرایش:
دقیقا میشه تم و محیط های ico رو تو tlg حس کرد. (جادوی فامیتو اودا )

10918551014142718992.jpg

The_Last_Guardian_Boy_Carrying_Pot.jpg

دیگه از انتظار این بازی باید زمینو گاز گرفت :d

آخرین ویرایش:
حالا اینقد بگین برای Ps4 میاد تا اخرش برای
ویتا
تایید بشه
:|

ویتا !!!!

با این حماقتهایی که از سونی میبینم شک ندارم که واسه ps3 میاد:((

حماقت ! ماکه حماقتی از سونی ندیدیم میشه یکم توضیح بدی ما هم باخبر شیم ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or